2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kozlar sol memem mastit oldu. Sabahtan beri ağrı vardı sonra ateşim çıktı ve tüm eklem yerlerm kırılıyor sanki. Parol içtim, sıcak suyla masaj yapıp emzirdim iyice hatta soğuk kompres de yaptım. Başka önerisi olan var mı acaba?

Mastit olduktan sonra antibiyotik tedavisi alinması gerekiyor diye biliyorum geçmiş olsun bu arada. Aktif emzirmeyle de mastit oluyor mu takip ettiğim kadarıyla düzenli emziriyordunuz

Bence de. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. En geç 8 9 da dalmaları gerekiyor uykuya gelişimleri için. Ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Bence de. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. En geç 8 9 da dalmaları gerekiyor uykuya gelişimleri için. Ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Her gün aynı saatlerde uyuyacagi odaya geçip emzirip uykuya geçireceğim.Sesli ortamda biz bile uykuya gecemiyoruz bebeklerde de öyle oluyor.Mesela 7 gibi geçersin odaya sonraki günler bu zaman dilimi değişiyor uyku saati olduğu için hemen uykuya geçiyor.

çok geçmiş olsun. sanırım antibiyotik tedavisi gerekiyor

Kızlar ben çok caresizim artık. Kızıma çok üzülüyorum. Her beslenmeden sonra can çekişiyor sanki Reflüden. Doktor her bebekte reflü var diyor ama benimki normal değil. Her beslenmeden sonra 45 dk kucagimda dik tutuyorum reflü yatagi kullaniyorum yok ne yapiyorsam olmuyor. Debeleniyor resmen kizim savas veriyor. Tam rahatliyo yarim saat iyi diğer beslenmesi geliyor. Aynilarini yasiyor, huzursuz geviş getirme mide bulantisi gibi yüz ifadesi. Ben napim ya daha. Şuruplari fayda etmiyor. 35 haftada doğdugu için mi bu kadar çekiyor acaba

Mastit olduktan sonra antibiyotik tedavisi alinması gerekiyor diye biliyorum geçmiş olsun bu arada. Aktif emzirmeyle de mastit oluyor mu takip ettiğim kadarıyla düzenli emziriyordunuz
Aktif emziriyorum ama sol mememde zaten hipeetlastasyom problemi var normalde de. Neden böyle oldu bilmiyorum. İyice emzirdim, sertlikler gitti, ağrı da hafif var. İnşallah gerek kalmaz antibiyotiğe

BEnim arkadasın cocuguda refluydü hemde her beslenmesindne sonra kusuyormus 9. Aya kadar sürnüş sonra duzelmis hep oyle söylüyoar ya 6.ayda yada ondan sonra düzeliyor diyorlar

Aktif emziriyorum ama sol mememde zaten hipeetlastasyom problemi var normalde de. Neden böyle oldu bilmiyorum. İyice emzirdim, sertlikler gitti, ağrı da hafif var. İnşallah gerek kalmaz antibiyotiğe
Samırım bende aynı problemi yaşıyorum. Beze gibi oluyor. Emince geçiyor ama biraz fazla beklersem o bezeler yine oluşuyor.

Ben de bunu kullanıyorum sprey başlığı var tek fıs 3 damlaya denk geliyor

Gecmiş olsun 2. Mastıt vakası sanirim ben antibiyotik tedavisi gördüm serum aldım. Antibiyotik emzİrirken kullanılan bi ilactı verdikleri.bol bol emzir ben mstitten snra elektrik li pomp aldm rahat ettim.gecmiş olsun bol bol sgman ve emzirme n lazm

kızlar bebişim çok kötü oldu galiba karnı ağrıyor 2 saattir bağırarak ağlıyor ne yaptıysam fayda etmedi karnından sesler geliyor zaten 3-4 gündür gazlıydı ama hiç bu kadar kötü olmamıştı emmiyor uyuyamıyor ne yapacağım

Huzursuz bebek sendromu diye bir olay var. Bizimki de böyle olmuştu. En sonunda örtüye yarım kundak yapıp saç kurutma sesi açmıştım. Sakinleşip uyumuştu. Faydası olur belki. Deneyin.

Canm ben 31 günlükken Hataya gittim ordan Antalya ve şimdi de Kuşadasındayim Ankara'ya doncez bugün. Yollarda büyüdü yawrum 18 gündür. Ben çok yoruldum kabul ama çok şükür bir problem olmadi
Oy maşallah biz İzmir'den de Fethiyeye gidicez ama orası uzak degil o korkutmuyor ama İzmir biraz geriyor inşallah güzelce geçer yolculuk sizin msjinizi eşime okudum tmm yola cikiyoruz dedi bugünde hava güzel diye Kızılcahamama geldik yol boyunca uyudu fragman oldu bu bize demek rahat olcak İzmir yolu da .inşallah. İnşallah bizim de rahat geçer.zaten hamileliğim yollarda disarlarda geçti artık sokaklarda dogurcam diye korkuyordum çocuğun 20si çıktı buradan da sormuştum o gazla hemen hemen hergun dışarda geçti şimdi de 40i çıkar çıkmaz uzun yol planı bakalım bizi neler bekliyor Ben bir kaç gündür bu haldeyim. Pamuklu beze ütü yapıp karnına sariyorum o biraz rahatlatır gibi oluyor bir kaç gecedir mahvolmuş durumdayım ptsi doktora yazilcam gaz damlasi sorucsm

Canım biz maflor kullanıyoruz turuncu pakette. Çok memnunuz. Bir arkadaşım da kolik bebeği için kullanmış memnun kalmış. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…