2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kesinlikle katılıyorum ama en baştan beri bilseydim direk hametan kullanırdım. Her çocuğa iyi gelen temiz içerik. Kozmetik ürünü değil. Temiz dediğimiz pişik kremleri bile temiz değil aslında. En güzeli hametan alıp pişiğe yanığa kuruluğa sürüp geçmek. pişik kremlerinin fiyatları 100 lira olmuş. Ne gerek var onca para vermeye. Hametanı yazdırınca 10 lira yazdırmazsan 50 lira

Son düzenleme:
bende Konya'nın ilçesindeyim

Ya o sumuk cikarma videosunu ben de izledim hatta uygulamaya calistim, sanirim dr da 100 ml vardi o kadar uygulamisti ben de evdeki tuplerden iki taneden daha fazlasini kullandim her iki burun deligine de. Ayni videodaki gibi uygulamaya calistim ama cikmadi bir sey cikmiyor. Agzini aciyor bizimki sadece azicik bir tukuruyor o kadar. Ama derinden gelen bir doluluk hissi var yani

100 ml mi yok ya 5 ml adamın şırıngası. Havada yüzüstüyken sırtına iyi vuruyor musunuz? Bayaa pata küte vurmak gerekiyor

O tüplü olanlarla bu uygulama olmuyor ama.Damlatma değil de sıkarsan olabilir belki

Kizlar arife günü Ankaradan İzmir'e yola çıkcaz Bayram trafiğini de düşünürsek yol 8 9 saati bulcak bebegin 40i yeni cikicak herkes çok zor olur bebek hirpalanir,bebege zor olur bebek arada çok sarsir vs diyor sizin tecrübeniz varmı bu konuda .acaba hiç mi gitmesem yoksa afyon da falan bı gece konaklayip öyle mi devam etsek.

Canm ben 31 günlükken Hataya gittim ordan Antalya ve şimdi de Kuşadasındayim Ankara'ya doncez bugün. Yollarda büyüdü yawrum 18 gündür. Ben çok yoruldum kabul ama çok şükür bir problem olmadi

8 9 saati bilmem ama hastane için ile git gel yapmak 4 saat yavrum arabaya bindiğinde direk uyuyor. Anne karnındaki gibi olurmuş arabanın titretmesi. İyi gelirmiş yani. Bizim 5 saat kesintisiz uyku oluyor.

Selam kızlar uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız bebişler nasıl gaz problemleriniz var mı

Ben kızım küçükken 2 aylıkken şehir dışına çıkmıştım ama sakin bir bebekti. Yolculukta sorun yaşamamıştık. Biraz bebeğe de bağlı. Benim kızım arabada hep uyurdu ona da güvenerek çıkmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…