• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Temiz içeriklimi bilmiyorum ama biz nurse ve bio Gaia kullanıyoruz iyi geldi. Doktor önerisi.

Mamayı uzun tokluk hissi için veriyorum 1 kere verdim sadce dün gece

Biz klima açıyoruz artık adana da o isilkler vardı düzeldi

Canım bizde herşeyi denedik kan kırmızı pişiği bi tek sudo geçirdi. Bence her bebgin krem lere verdiği reaksiyon lar farklı
Kesinlikle katılıyorum ama en baştan beri bilseydim direk hametan kullanırdım. Her çocuğa iyi gelen temiz içerik. Kozmetik ürünü değil. Temiz dediğimiz pişik kremleri bile temiz değil aslında. En güzeli hametan alıp pişiğe yanığa kuruluğa sürüp geçmek. 😊😊😊 pişik kremlerinin fiyatları 100 lira olmuş. Ne gerek var onca para vermeye. Hametanı yazdırınca 10 lira yazdırmazsan 50 lira 😊

Son düzenleme:
Ben Konyanın ilçesindeyim. Gerçekten burası aşırı serin. Gece özellikle. Geçen hafta antalyaya gittik. O kadar sıcaktı ki. Çocuğun üstünde sadece askılı elbise vardı. Valla baktım bu halde bile terliyor. Saldım ben de. Olabilecek en ince kıyafetti o. Çıplak da gezdiremem ysni. 😂😂😂😂 Şükür hiç hasta falan olmadı. Hatta o kadar iyi geldi ki çocuk deliksiz 5 saat uyudu. Çok şaşırdım. Arabada gitmeye de bayılıyor. Boşuna tedirgin olmuşum. 😊
bende Konya'nın ilçesindeyim

Yeni öğrendiğim birkaç bilgiyi de paylaşayım. Bana doktorum serum fizyolojikle temizle bebeğin burnunu dedi. Ben kulak ardı ettim dediğini. Otribebenin burun aspiratörünü kullandım hep burun temizliği için. Sonra bi hırıltı duydum. Sanki burnunun derinliklerinde sümük var gibi. Serum fizyolojik yapma videosu izlerken gösteren doktor dedi ki burun aspiratörü görünen kısmı temizler. Asıl yoğunluk geride dedi. Kızlar çıkan sümüğe inanamazsınız. Şok oldum. Ne yapmışım ben dedim. Her gün yapmamız gerekiyormuş. Bir de burun nemlendiği için gün içinde hapşurarak sümüğü atıyor. Aspiratörle geziyorum çıkanı çekmek için. 1 gün içinde topladığım sümüğe şaştım kaldım cidden.

Her bez değişiminde krem sürülmezmiş. Ben bunu bilmiyordum ve her bez değişiminde sürüyordum. Sonra bebeğin poposunda kırmızılıklar oluştu. Pişik olmuş. Sudocremi çöpe attım. Hametanı ara ara sürdüm. 3 5 güne geçti şükür. Şimdi gündüz 2 gece 1 kez falan hametan sürüyorum.
Ya o sumuk cikarma videosunu ben de izledim hatta uygulamaya calistim, sanirim dr da 100 ml vardi o kadar uygulamisti ben de evdeki tuplerden iki taneden daha fazlasini kullandim her iki burun deligine de. Ayni videodaki gibi uygulamaya calistim ama cikmadi bir sey cikmiyor. Agzini aciyor bizimki sadece azicik bir tukuruyor o kadar. Ama derinden gelen bir doluluk hissi var yani

Ya o sumuk cikarma videosunu ben de izledim hatta uygulamaya calistim, sanirim dr da 100 ml vardi o kadar uygulamisti ben de evdeki tuplerden iki taneden daha fazlasini kullandim her iki burun deligine de. Ayni videodaki gibi uygulamaya calistim ama cikmadi bir sey cikmiyor. Agzini aciyor bizimki sadece azicik bir tukuruyor o kadar. Ama derinden gelen bir doluluk hissi var yani
100 ml mi yok ya 5 ml adamın şırıngası. 😅 Havada yüzüstüyken sırtına iyi vuruyor musunuz? Bayaa pata küte vurmak gerekiyor 🤔

O tüplü olanlarla bu uygulama olmuyor ama.Damlatma değil de sıkarsan olabilir belki

Kizlar arife günü Ankaradan İzmir'e yola çıkcaz Bayram trafiğini de düşünürsek yol 8 9 saati bulcak bebegin 40i yeni cikicak herkes çok zor olur bebek hirpalanir,bebege zor olur bebek arada çok sarsir vs diyor sizin tecrübeniz varmı bu konuda .acaba hiç mi gitmesem yoksa afyon da falan bı gece konaklayip öyle mi devam etsek.

Kizlar arife günü Ankaradan İzmir'e yola çıkcaz Bayram trafiğini de düşünürsek yol 8 9 saati bulcak bebegin 40i yeni cikicak herkes çok zor olur bebek hirpalanir,bebege zor olur bebek arada çok sarsir vs diyor sizin tecrübeniz varmı bu konuda .acaba hiç mi gitmesem yoksa afyon da falan bı gece konaklayip öyle mi devam etsek.
Canm ben 31 günlükken Hataya gittim ordan Antalya ve şimdi de Kuşadasındayim Ankara'ya doncez bugün. Yollarda büyüdü yawrum 18 gündür. Ben çok yoruldum kabul ama çok şükür bir problem olmadi

8 9 saati bilmem ama hastane için ile git gel yapmak 4 saat yavrum arabaya bindiğinde direk uyuyor. Anne karnındaki gibi olurmuş arabanın titretmesi. İyi gelirmiş yani. Bizim 5 saat kesintisiz uyku oluyor.

Selam kızlar uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız bebişler nasıl gaz problemleriniz var mı

Ben kızım küçükken 2 aylıkken şehir dışına çıkmıştım ama sakin bir bebekti. Yolculukta sorun yaşamamıştık. Biraz bebeğe de bağlı. Benim kızım arabada hep uyurdu ona da güvenerek çıkmıştık.

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-24-12-05-57-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.png
    Screenshot_2023-06-24-12-05-57-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.png
    173,5 KB · Görüntüleme: 26
Back