2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
kızlar kalça çıkığı ve sünnet için hangi bölümlere gitmek gerekiyor

Kalça çıkığı ultrason için çocuk doktoru size randevu günü vermesi gerekiyor.Ben doğum yaptığımda muayeneye gelen çocuk doktoru o günden tarihi vermişti.Sunnet için de üroloji diye biliyorum
40.gün gel dediler ama pediatri bölümü kapanmış acaba ortopediye falan mı gitmeliyim diye kafamda soru işareti oluştu. ben de çocuk ürolojisi diye bi bölüm duydum ama malatyada olmadığına eminim

12 günlükken yaptırdık maşallah hemencecik iyileşti valla iyi ki erken yaptırmışız teyzesi
ayyy çok iyi düşünmüşsünüz valla hayırlı uğurlu olsun çok sevindim hemen iyileşmesine ben 2 ay dolmadan yaptıralım diyorum daha çok küçük diyorlar kalça çıkığı kontrolünde çaktırmadan bi göstericem hızlansın diye

40.gün gel dediler ama pediatri bölümü kapanmış acaba ortopediye falan mı gitmeliyim diye kafamda soru işareti oluştu. ben de çocuk ürolojisi diye bi bölüm duydum ama malatyada olmadığına eminim

Eğer kalça çıkığı olursa o zaman ortopediye gidiliyor.Once ultrason için gün alınması lazım onu da çocuk doktoru veriyor

Temiz içeriklimi bilmiyorum ama biz nurse ve bio Gaia kullanıyoruz iyi geldi. Doktor önerisi.
Mama vermek istemiyorum kilo alimi guzel cunku. Ama neden anlamiuorum bazi zamanlar goguslerim cok yumuşak oluyor puding gibi. Ve o da cildiriyor emme esnasinda
Mamayı uzun tokluk hissi için veriyorum 1 kere verdim sadce dün gece
bir de boynu isilik gibi sivilce gibi kıpkırmızı oldu kuzumun. daha sıcaklar da tam başlamadı
Biz klima açıyoruz artık adana da o isilkler vardı düzeldi
Canım bizde herşeyi denedik kan kırmızı pişiği bi tek sudo geçirdi. Bence her bebgin krem lere verdiği reaksiyon lar farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…