• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar bebeğimi emzirirken ne zaman üstümde çizgili siyah beyaz kıyafet olsa çok dikkatli inceliyor onu farkettim. Sizce tesadüf mü yoksa gözleri onu ayırt edebiliyor mudur ilgisini çekiyor mudur yani?

kızlar sadece sıkıp çekmesek olur mu kendiliğinden çıkmaz mı bu yaa🙈 ağlıyor bir de. ya da sıkıp beklemeli miyim hemen çekmeye çalışıyorum zaten elim ayağım birbirine giriyor. serumla yapacaktım eczane bunu önerdi
N Nazesskii mevsiminegore mevsiminegore Ftm41 Ftm41

bizim bebiş 3-4 gündür gazlı ilk gün çok kötüydü şimdilerde biraz iyi ama tamamen geçmiyor. bir pırt yapıyor anca onla kaka çıkarıyor minicik. gün içinde 1-2 defa büyük kaka da yapıyor ama sancısı devam.
ben de d vitamini başladım aile hekiminin verdiği. monovit d. ondan mı acaba ya? yoksa artık hep böyle mi devam eder 🥹

Kızlar 40 banyosunu nasıl yaptırdınz bilgi verir misiniz 🤗

kızlar bebişin burnunu nasıl temizliyorsunuz aspiratörle alamıyorum bir türlü
Serum sıkiyirum aspirat
kızlar sadece sıkıp çekmesek olur mu kendiliğinden çıkmaz mı bu yaa🙈 ağlıyor bir de. ya da sıkıp beklemeli miyim hemen çekmeye çalışıyorum zaten elim ayağım birbirine giriyor. serumla yapacaktım eczane bunu önerdi
Ben sıkıkorum nazikce biraz bekliyorum sonra cekiyorum oyle oyle yaptikca simdi kendiligindne akiyo sümuk

Kızlar doğum yapalı 34gun oldu hala kahverengi tarzda lekeler geliyor sezeryan doğum yaptım. Nerdeyse 40im cikicak ne zaman bitecek bu lekeler;( sizlerin bittimi
Benim ilk 10 gün filan geldi sonra gelmedi
Başka böyle olan var mı yaaa

Youtubeda Osman gönülal çocuk doktoru var.Tarif ediyor hiç zor değil yapa yapa alışıyorsun.Ondan çıkani görürsen zaten baya rahatlatıyor bebeği

bizim bebiş 3-4 gündür gazlı ilk gün çok kötüydü şimdilerde biraz iyi ama tamamen geçmiyor. bir pırt yapıyor anca onla kaka çıkarıyor minicik. gün içinde 1-2 defa büyük kaka da yapıyor ama sancısı devam.
ben de d vitamini başladım aile hekiminin verdiği. monovit d. ondan mı acaba ya? yoksa artık hep böyle mi devam eder 🥹

Tavsiyem içeriği temiz bir d vitamini kullanın.Ocean ve benzeri markalarda zeytinyağı ve d vitamini var sadece.

Tavsiyem içeriği temiz bir d vitamini kullanın.Ocean ve benzeri markalarda zeytinyağı ve d vitamini var sadece.
iyot aldığım bir yer vardı holistik market. oraya bir sorayım dedim o ya da ocean alıcam ben de çok sağ olun. dr. osman beyin videosunu izledim şok olmuştum. yine de yapabilir miyim emin değilim 🙈🙈

İlk zamanlar ağlar ama sonra alışıyor merak etme ☺️ ben günde 3 kez yapıyorum alıştı artık. Hiç korkmana gerek yok. Çekmezsen rahatlayamaz. Osman gönülalı bende izledim ama benimkinden öyle çıkmadı ya da ben tam yapamadım 😂

İlk zamanlar ağlar ama sonra alışıyor merak etme ☺️ ben günde 3 kez yapıyorum alıştı artık. Hiç korkmana gerek yok. Çekmezsen rahatlayamaz. Osman gönülalı bende izledim ama benimkinden öyle çıkmadı ya da ben tam yapamadım 😂
ay hadi inşallah darısı başıma 🙈♥️♥️ çok sağol 🙏💐

kızlar bebişin burnunu nasıl temizliyorsunuz aspiratörle alamıyorum bir türlü
Bebegin burnu çok küçük ben aspiratörle çekmeye çalıştım ama yanlışlıkla bir kaç kez deliğin içine girdi burun deliğini genisletirmi diye korktum;( çok küçük burnu çünkü.Sonra uyurken çekmeye çalıştım o çekme sesine uyandı ve aşırı korktu;( o yüzden annemin yöntemini kullanıyorum. Annem biz küçükken en küçük çengelli iğnenin arkası ile çıkarırmis hemde burun deliklerini genişletmez dedi altın takılan o küçük sarı çengelli iğnenin arkası ile alıyorum çok da rahat oluyor 🥰

Bebegin burnu çok küçük ben aspiratörle çekmeye çalıştım ama yanlışlıkla bir kaç kez deliğin içine girdi burun deliğini genisletirmi diye korktum;( çok küçük burnu çünkü.Sonra uyurken çekmeye çalıştım o çekme sesine uyandı ve aşırı korktu;( o yüzden annemin yöntemini kullanıyorum. Annem biz küçükken en küçük çengelli iğnenin arkası ile çıkarırmis hemde burun deliklerini genişletmez dedi altın takılan o küçük sarı çengelli iğnenin arkası ile alıyorum çok da rahat oluyor 🥰
Serum sıkarak burnun arka tarafini temizliyorsunuz

Back