• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bugün ay kontrolümüz var. Kalça usg çektireceğiz. Nasıl oluyor bu usg daha önce yaptıranlar bilgi verebilir mi?

Evdeki tartıya göre 5 kg olmuşuz bakalım doktorda ne kadar çıkacak 🥹🥹
Bizim yapıldı 10 gün önce kadar bebeği yan yatırıp bacak tarafından ultrasonla bakılıyor normal muayene gibi çok şükür biz geçtik inşallah sizinde bir sıkıntı çıkmaz

Benimde gece boğazlarım ağrıyordu sabah baktım beyazlamış, ne yapcam bilmiyorum. Antibiyotik kullanmadan da geçmiyor bu illet bende. Zencefil bal falan çözmeye çalışcam ben
Zencefil bal ne yapiuorsun. Yutkunurken bile cok zorlaniyorum ya ins enfeksiyon degildir usutmeden kaynaklidir da bebeklerimize bulasmaz

Ben aldım yeni kullanmaya başladım uyanıkken çok yatmak istemiyor bende ona takıyorum kahvaltı falan hazırlarken iki gündür kullanıyoruz iki gündür de slingde uyuyor. Bağlaması kolay bence öğrenirsiniz. Ama ben alıştırmayı düşünmüyorum sadece huzursuzlandığında ve benim de yapmam gereken işlerim varsa kullanmayı ve dışarı hava almaya çıkarken kullanmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım sürekli kullandı bebiş 7 aylık olana kadar slingde uyudu çok zorlandı
Aldığıniz slingj bana fotolar misiniz bazıları iyi çıkıyormuş bazıları rahatsız ediyormus hangi marka alcagimi bilemedim benim almam şart annem gidince ben mutfakta iki dk duramam biliyorum hemen ağlıyor

Bugün ay kontrolümüz var. Kalça usg çektireceğiz. Nasıl oluyor bu usg daha önce yaptıranlar bilgi verebilir mi?

Evdeki tartıya göre 5 kg olmuşuz bakalım doktorda ne kadar çıkacak 🥹🥹
Biz de yaptırdık bıngıldağına baktı. Sağ sol çevirip kalçaya bir de karnına baktı 10 dk filan sürdü. Emzik kullanıyorsan emziğini yanına al ağlarsa verirsin. jeli pek sevmiyorlar. İşlen sırasında öyle çok ağlamıyor bebekler.

Kızlar yine mukuslu kaka gelince ben tekrar test yaptirdim pimpirikli olduğum için ve bu sefer lökosit çıktı kakada;( doktor besin alerjisi olabilir dedi canım çok sıkkın. Kontrolum cuma günü daha önceki kontrole göre kaç kilo aldıgina bakalım eğer yeterli kilo almadiysa farklı bir yol izleriz şimdilik süt ve süt ürünlerini yeme dedi;(

Aldığıniz slingj bana fotolar misiniz bazıları iyi çıkıyormuş bazıları rahatsız ediyormus hangi marka alcagimi bilemedim benim almam şart annem gidince ben mutfakta iki dk duramam biliyorum hemen ağlıyor
Benim kullandığım bu 15 gündür felan deniyorum açıkçası ürün kaliteli bir süre sonra eliniz alışıyor şipşak bağlıyorsunuz ama ben oğlum slingdeyken iş yapamadım çünkü bir elimle ille belini desteklemem gerekiyor başını sürekli geri atıyor tek elle ne kadar iş yapılabilirse okadar yapılıyor onun içinde bi süre sonra onu baglıcagıma kucağımda tutarım aynı şey dedim vede benim sıcaklığımdan oda çok sıcaklıyor markete felan inerken evet kurtarıcı pratik oluyor ama ev içinde ben pekte kullanışlı bulmadım

Eklentiler

• FEB6C000-6137-49B1-A144-0801B9EDE844.png
    FEB6C000-6137-49B1-A144-0801B9EDE844.png
    503,2 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar 3gündür oğlumda aşırı gaz sancıları başladı biogaia aldım ama daha etkisini göremedim, bir de bu üç gündür sabah 6civarı huzursuzlanıp ağlamaya başlıyor öğlen 3e kadar falan sadece ara ara ağlıyor emiyor ama asla uyumuyor. Kolik bebek dedikleri bu mu? Ya da benim bebeğim niye böyle anlayamıyorum sizde de böyle olmuş muydu nasıl düzelicek?

Kızlar 3gündür oğlumda aşırı gaz sancıları başladı biogaia aldım ama daha etkisini göremedim, bir de bu üç gündür sabah 6civarı huzursuzlanıp ağlamaya başlıyor öğlen 3e kadar falan sadece ara ara ağlıyor emiyor ama asla uyumuyor. Kolik bebek dedikleri bu mu? Ya da benim bebeğim niye böyle anlayamıyorum sizde de böyle olmuş muydu nasıl düzelicek?
Bio gaiga gaz damlasi deil canim bagirsak duzenleyici bize kaka icin vermisti doktor gaz icin sapsimlex al cok faydasini görürsün biz 1 sise kullandik simdi kullanmiyorum

Sab simplex kullanınca gaz sorunu geçti mi sizinkinin
Bende sabsimplex 4 kere 10 damla biogaia 1 kere 5 damla veriyorum düzenli kullanınca çok etkili fakat bir iki gün vermeyince yine aynı bize özelmi bilmiyorum tabi ama kullanınca çok rahatladı oğlum çoğu zaman kendi kendine bile çıkarabiliyor

Bende sabsimplex 4 kere 10 damla biogaia 1 kere 5 damla veriyorum düzenli kullanınca çok etkili fakat bir iki gün vermeyince yine aynı bize özelmi bilmiyorum tabi ama kullanınca çok rahatladı oğlum çoğu zaman kendi kendine bile çıkarabiliyor
Sab simplexin içeriğini araştırdım çok temiz değil sanki sodyum benzoat var miktarını çok aşmamak gerekiyormuş ben baya azalttım 10 verdim dün toplam

Kızlar yine mukuslu kaka gelince ben tekrar test yaptirdim pimpirikli olduğum için ve bu sefer lökosit çıktı kakada;( doktor besin alerjisi olabilir dedi canım çok sıkkın. Kontrolum cuma günü daha önceki kontrole göre kaç kilo aldıgina bakalım eğer yeterli kilo almadiysa farklı bir yol izleriz şimdilik süt ve süt ürünlerini yeme dedi;(
Bebisinizin yüzündeki sivilceler geçti mi acaba? Onlar bu alerjik reaksiyondan olabilir mi diye düşündüm benim kızımdakiler geçmedi 😐 cuma Dr goruncez

Bebisinizin yüzündeki sivilceler geçti mi acaba? Onlar bu alerjik reaksiyondan olabilir mi diye düşündüm benim kızımdakiler geçmedi 😐 cuma Dr goruncez
O tamamen geçti sıfır hatta şuanda ben yüzünü mustela şampuanla yiksdim öyle geçti bide süt sürmedim eskiden sütünden suruyordum yüzüne o iyi gelmedi .kaka durumunuz nasil günde kaç kere yapıyor ve mukus varmı

Ekledim canım ben memnunum çok güzel uyuyor bunda

Eklentiler

• IMG_8175.png
    IMG_8175.png
    321,7 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bugün 40gunluk olduk çok şükür. Sizin bebekler hergun kaka yapior mu? Bizde iki gün bazen üç günü buluyor yapmasi doktor normal dedi ki bizim bile normalimiz haline geldi kaka görünce sasiriyoruz filan. Var mi bu durumu yasayan

Back