• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar bugün 40gunluk olduk çok şükür. Sizin bebekler hergun kaka yapior mu? Bizde iki gün bazen üç günü buluyor yapmasi doktor normal dedi ki bizim bile normalimiz haline geldi kaka görünce sasiriyoruz filan. Var mi bu durumu yasayan
Benim de oğlum iki günde bir yapıyor. Ama çok çöm sağlam yapıyor. Kakasında hiç pütür yok, ben ondan geç yaptığını düşünüyorum açıkçası

Kızlar kızımın kulağının arkasında egzama olmuş kıyafetine sarı akıntı bulaşmış o şekilde farkettim. Doktora gittik egzama dedi ve krem verdi. Çok kötü oldum daha önce farketmemişim hiç. Bir de dil bağı varmış kızımın doktor en kısa sürede kestirmemizi söyledi 😔 kilo alımı boy vs çok güzel maaşallah 35 günde 1400 kg almış doktor beklediğimizden daha iyi dedi, sadece anne sütü bu arada

Kızlar bugün 40gunluk olduk çok şükür. Sizin bebekler hergun kaka yapior mu? Bizde iki gün bazen üç günü buluyor yapmasi doktor normal dedi ki bizim bile normalimiz haline geldi kaka görünce sasiriyoruz filan. Var mi bu durumu yasayan
Benim bebeğim malesef çok yapıyor nerdeyse 6bez de falan görüyorum doktor normal dedi ama mukus olayı da başlayınca bna çok geldi cuma kontrolde tekrar konuscam

Oy maşallah kaç kilo doğmuştu kilo alımı baya iyi siz de mama veriyormusunuz
12 gün önce gitmiştim en son. yarım kilo almışız bu 12 günlük süreçte mamayı kullanmadım sadece anne sütüyle 🥰 çok sevindim açıkçası ve son bikaç gündür emzik kullanıyordum ondan önce hep ağladıkça meme vermem sütümü çoğaltmış. O kadar sevindim ki anlatamam. Çok zor evet sürekli emzirmek saat başı memedeydi benimki çok nadir 2 saatte bir alıyordu . Bu aralar 2 saate çıktı gibi gibi gündüzleri. Gece 3 4 saati bulmayı başladı. Çok şükür bugünlerimize bebişlerimiz büyüyor ya 🥹🥹😍😍 3500 doğmuştu pazartesi kırkımız çıkıyor.

Benim bebeğim malesef çok yapıyor nerdeyse 6bez de falan görüyorum doktor normal dedi ama mukus olayı da başlayınca bna çok geldi cuma kontrolde tekrar konuscam
Bizim de 3 4 sefer oluyor bir günde bazen 4 5 bile oluyor. Bir sorun çıkmadığı sürece yapmaları daha iyi rahatlıyolar ya yapmadıkları zaman ıkın ıkın bi hal oluyolar. Açlık ağlamasından daha beter oluyo kaka gecikince

Kızlar kızımın kulağının arkasında egzama olmuş kıyafetine sarı akıntı bulaşmış o şekilde farkettim. Doktora gittik egzama dedi ve krem verdi. Çok kötü oldum daha önce farketmemişim hiç. Bir de dil bağı varmış kızımın doktor en kısa sürede kestirmemizi söyledi 😔 kilo alımı boy vs çok güzel maaşallah 35 günde 1400 kg almış doktor beklediğimizden daha iyi dedi, sadece anne sütü bu arada
Dil bağı olmasa daha çok alır. Emmeyi etkiliyor. Arkadaşımın bebeğinde de vardı. Bebek küçükken anestezi vs de yapmıyolar sadece uyuşturuyolar diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Büyük oğlunda da vardı ona anestezi yapmışlardı ama küçük bebeğe yapılmamıştı.

Kızlar gece beslenmesine alarm kuruyormusunuz? Yoksa gece kendiliginden uyaninca mi besliyorsunuz? Ben hala iki saatte bir besliyorum geceleri alarm kuruyorum. En geç 3 saat oluyor o da alarmı ertelersem. Artik uykusuzluk cok yormaya basladi, aglayinca mi uyansam diyorum

Kaç günlük oldunuz bizim de öyleydi ama son 10 gündür seyreklesti
Benimde neredeyse her bez değişiminde oluyor. 6-7 kez.
Kızlar gece beslenmesine alarm kuruyormusunuz? Yoksa gece kendiliginden uyaninca mi besliyorsunuz? Ben hala iki saatte bir besliyorum geceleri alarm kuruyorum. En geç 3 saat oluyor o da alarmı ertelersem. Artik uykusuzluk cok yormaya basladi, aglayinca mi uyansam diyorum
Ben hiç Alarm kurmadım. 28 güne 3.5 saate kadar uyudum. Şuan 37 günlük 4 saatte uyusa uyandırmıyorum zaten mırıldanmaya başlıyor o zaman alıyorım. Öişli bez sayısında 6 ve üzeri oluyor hep. Uyuyorum bende onla

Ben hiç alarm kurmadım anne yanı besiginde uyuyor acıkınca uyanıyor ben de sesine kalkıp emziriyorum. Bi ara uyandırıp emzirmeyi denedim ama emmek istemedi. Kilo alamı da iyi olunca aynı şekilde devam ettim.

Benimde neredeyse her bez değişiminde oluyor. 6-7 kez.

Ben hiç Alarm kurmadım. 28 güne 3.5 saate kadar uyudum. Şuan 37 günlük 4 saatte uyusa uyandırmıyorum zaten mırıldanmaya başlıyor o zaman alıyorım. Öişli bez sayısında 6 ve üzeri oluyor hep. Uyuyorum bende onla
Canim peki bez olarak ne kullaniyorsun ve kac numara? Biz sleepy 1 numara kullaniyorduk daha cok degistiriyorduk dolayisiyla bezini daha hizli doluyordu cunku. Yani cisli bez sayisi boulelikle fazlaydi. Simdi 2 numaraya gectik. O sari cizgi tam maviye donmese bile bez baayaa agir oluyor ve 1 numaradaki kadar bez degistirmiyoruz.

Bir ay oldu artık gece uykuları uzayacak, gündüz uyanık saati artacak. Geceleri hiç bir zaman alarm kurmadım. Acıkınca ağlıyor uyanıyorum.

Back