2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Biz sab simpleks kullanıyoruz ile yarıyor güzel damla

40. Gün ilk defa göz teması kurdu. O zamana kadar kayık bakışlar tutulamayan kafa ile boş boş duruyordu.
Göz teması henüz bizde yok da sesimi tanıyor ninni söyleyince uyudu bugün bir de koyu ve canlı renkleri yakından geçirin takip ediyolar baya baya ama sadece o kadar şimdilik

Benim oglusun dün aksamda bu aksamda atesi 37 cikiyo bu normalmi kakası cok sulu degil o yuzden ishal diyemeyecegim
Yeni doğanda 36.5 civarı iyi 37 biraz ateş çıkmış olabilir demişlerdi ama birqz ince giydirip tekrar kontrol edin çok giydiriyoruz bebekleri o da etkiliyor.benim günlerdir ishal ateşi hep 37 37.5 lardaydi bugün ishali azaldız baya ateş de 36.5 lârda ama sarı kakasinin içinde yine yeşil kaka gördüm az önce az da olsa bu yeşil kaka neden oluyor anlamadım sağlık ocağının hemsiresine resim attım yeşil kaka yedillerinizden olabilr dedi ama içim pek rahat değil bir pediatriye göstermeli miyim bilemedim

bana da öyle söylediler ilk 1-2 gün canım çok sıkılıyordu bugün bebişim 4 günlük oldu biraz dışarı çıktık iyi geldi daha iyiyim.. çok teşekkür ederim desteğiniz için bebişinizle kocaman mutlu bir ömür diliyorum

bugün benim oğlan 4 günü bitiriyor. gündüzleri daha çok uyuyup gece daha huzursuz sebebini anlamıyorum.. uykuya geçişte ve altını değişirken ağlıyor. bu gece emzik verdim biraz uyuması kolaylaşır mı diye tuttu ama uyumadı ay bu bebişlerin dilinden anlamak ne değişik.. sarıp sarmalayıp tekrar içime sokasım geliyor anneliği özetle deseler şu ifadeyi kullanırdım:

Daha gece gündüz anlamıyorlarmış. Biz 1 aylık oldum akşam 7-8 den sonra karanlık ortamda uyutmaya çalışıyorum. Benimki hala altını değiştirirken öyle bir ağlıyor ki tokta değiştirsem açta değiştirsem öyle bende alt değiştirirken emzik veriyorum biraz sakinleşiyor

Bizim de birkaç gün yeşil kaka olmuştu üşütmüş olabilirsin bebeği ayaklarını sıcak tut ben öyle yaptım geçti yavaş yavaş

Bizim de birkaç gün yeşil kaka olmuştu üşütmüş olabilirsin bebeği ayaklarını sıcak tut ben öyle yaptım geçti yavaş yavaş
Peki kakası ishale yakinmiydi yada kaç kere yapıyordu sanki ishal gibi;(dün iyidi bugün yine sabah 5tenn bu yana 3kere kaka yaptı eskiye göre daha sulu bı kaka bilmiyorum valla zırt pirtta hastaneye gitmek istemiyorum. yeşil kaka usutmekten diyen var bide yediklerinden oluyor diyen var.ben bebeğin ayaklarına sıcak su torbası yapayım ozaman

Yine de deneyin tabi de. Prima premium care 1 beden aldım kullanamadım büyüktü,dokusu vs farklı yani .Normal Primayi da biliyorum beklentimi karşılamadı
Prima biDe sızdırma yaptı pişiğyi iyileşmişti tekrar oluyo sanrm molfix deneycz bakalm yazarım yine olmadı puanları başka hediyeler de kullanırız
Bizimde Kanada yeşillik var netten,bakımca gaz sancısı olabilir diye okumuştum pazartesi kontrolü mzde doktora sorar sonrasında bilgi veririm

Biz sab simpleks kullanıyoruz ile yarıyor güzel damla
Ben de sapsimpleks kullanıyorum. Emzirirken ağlıyor ıkınıyorsa anlıyorum gazı var. Ağzına bir iki damla damlatıyorum. Karnına ayaklarına masaj yapıyorum. Bir saat içinde sakinleşiyor. Gazını kakasını yapıyor.

Teşekkür ederim belkide normaldir burada bizimde yeşil kaka diye okudukça m demek normal bu haftalarda diyorum peki kaç kere kakali bez temizliyordunuz kaç kere yapıyor.

Teşekkür ederim belkide normaldir burada bizimde yeşil kaka diye okudukça m demek normal bu haftalarda diyorum peki kaç kere kakali bez temizliyordunuz kaç kere yapıyor.
Bizde birgün 4.5 kakali bez oluyo birgün 4 oluyo o gunden güne degisir diye düşünuyorum bazen pütürlü oluyo sutun yagindna dolayı bazen az sulu oluyo bazende ama hiç yesil olmadı suana kadar ishal denilebilmesi icingünde 6 kereden fazla yapmasi ve cok sulu olması gerek diye biliyorum yanlis biliyorsam düzeltin

Bizim su saatte 5oldu yarına randevu aldım götürcem ihmal etmeyim nolur nolmaz

Yeşil kaka anne üşüttüğünde ya da anne ayaklarını üşüttüğünde olurmuş. Süt ile bebeğe geçermiş. Annem bana hep öyle der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…