- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #17.341
Biz sab simpleks kullanıyoruz ile yarıyor güzel damlaBugün hastaneye götürdüm bebeğimi 1 aylık oldu gece hiç durmadı çok ağladı tahlil verdik hiçbir şey çıkmadı ultrason çekti temizdi ağlamasına gaz sancısı dedi biogaia yazdı olmazsa samsimples kullanın dedi çok ağlıyor kızlar ya memedeyken ağlaması çok kötü bunalıma giriyorum ya
Göz teması henüz bizde yok da sesimi tanıyor ninni söyleyince uyudu bugün40. Gün ilk defa göz teması kurdu. O zamana kadar kayık bakışlar tutulamayan kafa ile boş boş duruyordu.
Ben geçtim 2 numara daha iyi olduKızlar ben sleepy 1 numara kullanıyordum (2-5kg için diyor) ama bacak kenarları falan iz yapmaya başladı bebeğim 4kg acaba 2 numaraya geçmeli miyim yoksa normal mi iz yapması?
Kaç defa kaçar damla kullanıyorsunuzBiz sab simpleks kullanıyoruz ile yarıyor güzel damla
Ben amazondan aldım stok yaptım Prima premium. Çok memnunum hiç pişik de olmadı insallah böyle devam ederBezlerinizi nerden aliyorsunuz bende molfix pure soft alayim diyorum internettenmi alsamki bilemedim
Yeni doğanda 36.5 civarı iyi 37 biraz ateş çıkmış olabilir demişlerdi ama birqz ince giydirip tekrar kontrol edin çok giydiriyoruz bebekleri o da etkiliyor.benim günlerdir ishal ateşi hep 37 37.5 lardaydi bugün ishali azaldız baya ateş de 36.5 lârda ama sarı kakasinin içinde yine yeşil kaka gördüm az önce az da olsaBenim oglusun dün aksamda bu aksamda atesi 37 cikiyo bu normalmi kakası cok sulu degil o yuzden ishal diyemeyecegim
bana da öyle söylediler ilk 1-2 gün canım çok sıkılıyordu bugün bebişim 4 günlük oldu biraz dışarı çıktık iyi geldi daha iyiyim.. çok teşekkür ederim desteğiniz içinSezeryan zamanla iyileşiyor geçmiş olsun çok. İçebiliyorsanız bol bol kemik ilikli su tavsiye ederim. Ben de 17 gün önce sezeryan oldum karın yavaş yavaş gidiyor. Beni ilk 5 gün içinde gören bebek ne zaman doğacak bile demiştikorseye gelince doktorum kullan dedi ama bu konu çok göreceli kimi karın kaslarında tembellik yaptığını idda ediyor. Ben de henüz kullanmadım.
Daha gece gündüz anlamıyorlarmış. Biz 1 aylık oldum akşam 7-8 den sonra karanlık ortamda uyutmaya çalışıyorum. Benimki hala altını değiştirirken öyle bir ağlıyor ki tokta değiştirsem açta değiştirsem öyle bende alt değiştirirken emzik veriyorum biraz sakinleşiyorbugün benim oğlan 4 günü bitiriyor. gündüzleri daha çok uyuyup gece daha huzursuz sebebini anlamıyorum.. uykuya geçişte ve altını değişirken ağlıyor. bu gece emzik verdim biraz uyuması kolaylaşır mı diye tuttu ama uyumadıay bu bebişlerin dilinden anlamak ne değişik.. sarıp sarmalayıp tekrar içime sokasım geliyor anneliği özetle deseler şu ifadeyi kullanırdım:
Eczacı bir defa 6 damla yazmıştı ama doktorumuza sorduk 4 defaya kadar 10 damla verebilirsin dediKaç defa kaçar damla kullanıyorsunuz
Bizim de birkaç gün yeşil kaka olmuştu üşütmüş olabilirsin bebeği ayaklarını sıcak tut ben öyle yaptım geçti yavaş yavaşYeni doğanda 36.5 civarı iyi 37 biraz ateş çıkmış olabilir demişlerdi ama birqz ince giydirip tekrar kontrol edin çok giydiriyoruz bebekleri o da etkiliyor.benim günlerdir ishal ateşi hep 37 37.5 lardaydi bugün ishali azaldız baya ateş de 36.5 lârda ama sarı kakasinin içinde yine yeşil kaka gördüm az önce az da olsabu yeşil kaka neden oluyor anlamadım sağlık ocağının hemsiresine resim attım yeşil kaka yedillerinizden olabilr dedi ama içim pek rahat değil bir pediatriye göstermeli miyim bilemedim
Peki kakası ishale yakinmiydi yada kaç kere yapıyordu sanki ishal gibi;(dün iyidi bugün yine sabah 5tenn bu yana 3kere kaka yaptı eskiye göre daha sulu bı kaka bilmiyorum valla zırt pirtta hastaneye gitmek istemiyorum. yeşil kaka usutmekten diyen var bide yediklerinden oluyor diyen var.ben bebeğin ayaklarına sıcak su torbası yapayım ozamanBizim de birkaç gün yeşil kaka olmuştu üşütmüş olabilirsin bebeği ayaklarını sıcak tut ben öyle yaptım geçti yavaş yavaş
Prima biDe sızdırma yaptı pişiğyi iyileşmişti tekrar oluyo sanrm molfix deneycz bakalm yazarım yine olmadı puanları başka hediyeler de kullanırızYine de deneyin tabi de. Prima premium care 1 beden aldım kullanamadım büyüktü,dokusu vs farklı yani .Normal Primayi da biliyorum beklentimi karşılamadı
Bizimde Kanada yeşillik var netten,bakımca gaz sancısı olabilir diye okumuştum pazartesi kontrolü mzde doktora sorar sonrasında bilgi veririmYeni doğanda 36.5 civarı iyi 37 biraz ateş çıkmış olabilir demişlerdi ama birqz ince giydirip tekrar kontrol edin çok giydiriyoruz bebekleri o da etkiliyor.benim günlerdir ishal ateşi hep 37 37.5 lardaydi bugün ishali azaldız baya ateş de 36.5 lârda ama sarı kakasinin içinde yine yeşil kaka gördüm az önce az da olsabu yeşil kaka neden oluyor anlamadım sağlık ocağının hemsiresine resim attım yeşil kaka yedillerinizden olabilr dedi ama içim pek rahat değil bir pediatriye göstermeli miyim bilemedim
Hepsiburada dan sipariş veriyoruz. Hatta dün pure & soft 3 numara sipariş verdim. Bugün geldi.Bezlerinizi nerden aliyorsunuz bende molfix pure soft alayim diyorum internettenmi alsamki bilemedim
Ben de sapsimpleks kullanıyorum. Emzirirken ağlıyor ıkınıyorsa anlıyorum gazı var. Ağzına bir iki damla damlatıyorum. Karnına ayaklarına masaj yapıyorum. Bir saat içinde sakinleşiyor. Gazını kakasını yapıyor.Biz sab simpleks kullanıyoruz ile yarıyor güzel damla
Teşekkür ederim belkide normaldir burada bizimde yeşil kaka diye okudukça m demek normal bu haftalarda diyorum peki kaç kere kakali bez temizliyordunuz kaç kere yapıyor.Prima biDe sızdırma yaptı pişiğyi iyileşmişti tekrar oluyo sanrm molfix deneycz bakalm yazarım yine olmadı puanları başka hediyeler de kullanırız
Bizimde Kanada yeşillik var netten,bakımca gaz sancısı olabilir diye okumuştum pazartesi kontrolü mzde doktora sorar sonrasında bilgi veririm
Bizde birgün 4.5 kakali bez oluyo birgün 4 oluyo o gunden güne degisir diye düşünuyorum bazen pütürlü oluyo sutun yagindna dolayı bazen az sulu oluyo bazende ama hiç yesil olmadı suana kadar ishal denilebilmesi icingünde 6 kereden fazla yapmasi ve cok sulu olması gerek diye biliyorum yanlis biliyorsam düzeltinTeşekkür ederim belkide normaldir burada bizimde yeşil kaka diye okudukça m demek normal bu haftalarda diyorum peki kaç kere kakali bez temizliyordunuz kaç kere yapıyor.
Bizimki göz teması kuruyor bayaGöz teması henüz bizde yok da sesimi tanıyor ninni söyleyince uyudu bugünbir de koyu ve canlı renkleri yakından geçirin takip ediyolar baya baya ama sadece o kadar şimdilik
Bizim su saatte 5olduBizde birgün 4.5 kakali bez oluyo birgün 4 oluyo o gunden güne degisir diye düşünuyorum bazen pütürlü oluyo sutun yagindna dolayı bazen az sulu oluyo bazende ama hiç yesil olmadı suana kadar ishal denilebilmesi icingünde 6 kereden fazla yapmasi ve cok sulu olması gerek diye biliyorum yanlis biliyorsam düzeltin
Yeşil kaka anne üşüttüğünde ya da anne ayaklarını üşüttüğünde olurmuş. Süt ile bebeğe geçermiş. Annem bana hep öyle der.Peki kakası ishale yakinmiydi yada kaç kere yapıyordu sanki ishal gibi;(dün iyidi bugün yine sabah 5tenn bu yana 3kere kaka yaptı eskiye göre daha sulu bı kaka bilmiyorum valla zırt pirtta hastaneye gitmek istemiyorum. yeşil kaka usutmekten diyen var bide yediklerinden oluyor diyen var.ben bebeğin ayaklarına sıcak su torbası yapayım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?