• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar dayanamıyorum emzik kullanıyorum.geceleri sürekli memede olmak istiyor gücüm kalmıyor emzik veriyorum.ama damak yapısını bozar diyenler özellikle ilk 1ay kullanmayı önermeynler var bir yandan vicdan azabı duyuyorum ama geceleri gücüm kalmiyor memeden çekince uyanıyor oyuzden emzik veriyorum inşallah damak yapısını bozmaz
Ben de emzik alsın diye çok uğraşıyorum ama henüz almadı

Doğumdan önce sleepy bionaturel 1 numara ve extra 2 numara almıştım. 1 numara hep sızdırdı kızarıklık yaptı. Bu hafta 2 numaraya geçtik. 1 numaraya göre daha geniş daha rahat oldu. Molfix 1 numara mavi paket ve pure & soft almıştım. Pure & soft çok iyi oldu. Sızdırma kızarıklık hiç olmuyor. Elimdeki extra bitene kadar gündüzleri kullanıyorum. Pure & soft geceleri kullanıyorum.
Bundan sonrası için pure & soft kullanacağım. 6 aydan sonra mavi pakete geçeriz.

Doğumdan önce sleepy bionaturel 1 numara ve extra 2 numara almıştım. 1 numara hep sızdırdı kızarıklık yaptı. Bu hafta 2 numaraya geçtik. 1 numaraya göre daha geniş daha rahat oldu. Molfix 1 numara mavi paket ve pure & soft almıştım. Pure & soft çok iyi oldu. Sızdırma kızarıklık hiç olmuyor. Elimdeki extra bitene kadar gündüzleri kullanıyorum. Pure & soft geceleri kullanıyorum.
Bundan sonrası için pure & soft kullanacağım. 6 aydan sonra mavi pakete geçeriz.
Arkadaşa katılıyorum. Bende aynılarını yaşadım. Ayriyetten molfix mavi bizi çok sıktı ve pişik yaptı hemde cinsel organda değil bacaklarda da.

Arkadaslar siz ebir sorum olacak benim bebis hastanede yattigı surede sütümü sagdim buzluga koydum malum buzluta 3 ay durabiliyormus azar azar gün icerisinde vereyim diyorum nasıl cözdürmem gerekiyo bilgisi olan varmi acaba

Arkadaslar siz ebir sorum olacak benim bebis hastanede yattigı surede sütümü sagdim buzluga koydum malum buzluta 3 ay durabiliyormus azar azar gün icerisinde vereyim diyorum nasıl cözdürmem gerekiyo bilgisi olan varmi acaba
Önce buzdolabı normal kısmında eritip buzu eriyince torbayı sıcak suya oturt orda ılıyınca biberona doldur onuda sıcak suya oturt içirecegin sıcaklıkta çıkar. Bunu bende buzluktaki sütlerim için internet ten arastırdım

Bnde molfix denemek istiyorum prima çok pahalı 🥲

kızlar doğum yakınken sırtına ağrı giren oldu mu sırtımın ortasına sanki üşütmüşümde batıyor gibi ağrı giriyor bununyaşayan varmı

Benim oglusun dün aksamda bu aksamda atesi 37 cikiyo bu normalmi kakası cok sulu degil o yuzden ishal diyemeyecegim

Bu ara bende öyle yapmaya başladım. Çünkü sütümüzün artması lazım. Normalde bekliyordum 2 saat olsun en az diye şimdi veriyorum saatte 1 memeyi. Ama yarım saatte bir vermiyorum 1 saat olmasını bekliyorum yine de . Ama dediğiniz gibi aç oldukları için değil bizi istedikleri için de aranıyolar. Benimki doyduktan sonra güle güle konuşa konuşa mememle oynuyo bazen hoşuna gidiyor bende izin veriyorum artık bir süre. O mutlu olsun diye yapmıyo muyuz zaten her şeyi? Göğüste de kokunuzla uyutun
Benimki ne gülüyo ne konuşuyor 😅 hiç cilvesi yok sadece bakıyor

Kızlar Lactamil Emziren anneler için toz içeceği deneyen var mı ? Bı fenomen önermişti sütü baya arttiriyormus. Almayı düşünüyorum da acaba deneyen var mı aramızda gercekten süt arttiriyor mu ?

E bebekten prima alıyoruz prima uygulamasını indirdik fişleri oraya yükleyip puan kazanıyoruz en son puanlarla tekrar bez alabiliyoruz

Uygulamadan önceden bez aldınız mı bilmiyorum ama benim birikmiş puanlar vardı 1 numara aldım ama normal Prima kalitesinden baya düşük oluyor .Alınca fark edersiniz.Birikenlerle diğer ödüllerden almak daha mantıklı ☺️

Benim oglusun dün aksamda bu aksamda atesi 37 cikiyo bu normalmi kakası cok sulu degil o yuzden ishal diyemeyecegim
37 bizimki de öyle 36 buçuk 37 arası normal değil mi ya
Uygulamadan önceden bez aldınız mı bilmiyorum ama benim birikmiş puanlar vardı 1 numara aldım ama normal Prima kalitesinden baya düşük oluyor .Alınca fark edersiniz.Birikenlerle diğer ödüllerden almak daha mantıklı ☺️
Yok valla hiç almadım öylemi 🙄 hayal kırıklığı yasadım şuanda

37 bizimki de öyle 36 buçuk 37 arası normal değil mi ya

Yok valla hiç almadım öylemi 🙄 hayal kırıklığı yasadım şuanda

Yine de deneyin tabi de. Prima premium care 1 beden aldım kullanamadım büyüktü,dokusu vs farklı yani .Normal Primayi da biliyorum beklentimi karşılamadı 🙈

Back