- 22 Ocak 2023
- 6
- 3
- 1
- 38
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #17.321
Ben de emzik alsın diye çok uğraşıyorum ama henüz almadıKızlar dayanamıyorum emzik kullanıyorum.geceleri sürekli memede olmak istiyor gücüm kalmıyor emzik veriyorum.ama damak yapısını bozar diyenler özellikle ilk 1ay kullanmayı önermeynler var bir yandan vicdan azabı duyuyorum ama geceleri gücüm kalmiyor memeden çekince uyanıyor oyuzden emzik veriyorum inşallah damak yapısını bozmaz
Ben bir suru emzik denedim tek aldığı bıbs kauçuk emzik oldu.ne Philips aventler ne başka markalar tuttmadi bı turlu BİBS kauçuk emzik tek tuttuğu emzik olduBen de emzik alsın diye çok uğraşıyorum ama henüz almadı
Ben de molfix alıyorum. Hepsiburadadan aldım genelde indirimler yakalayıp.Bezlerinizi nerden aliyorsunuz bende molfix pure soft alayim diyorum internettenmi alsamki bilemedim
Arkadaşa katılıyorum. Bende aynılarını yaşadım. Ayriyetten molfix mavi bizi çok sıktı ve pişik yaptı hemde cinsel organda değil bacaklarda da.Doğumdan önce sleepy bionaturel 1 numara ve extra 2 numara almıştım. 1 numara hep sızdırdı kızarıklık yaptı. Bu hafta 2 numaraya geçtik. 1 numaraya göre daha geniş daha rahat oldu. Molfix 1 numara mavi paket ve pure & soft almıştım. Pure & soft çok iyi oldu. Sızdırma kızarıklık hiç olmuyor. Elimdeki extra bitene kadar gündüzleri kullanıyorum. Pure & soft geceleri kullanıyorum.
Bundan sonrası için pure & soft kullanacağım. 6 aydan sonra mavi pakete geçeriz.
Önce buzdolabı normal kısmında eritip buzu eriyince torbayı sıcak suya oturt orda ılıyınca biberona doldur onuda sıcak suya oturt içirecegin sıcaklıkta çıkar. Bunu bende buzluktaki sütlerim için internet ten arastırdımArkadaslar siz ebir sorum olacak benim bebis hastanede yattigı surede sütümü sagdim buzluga koydum malum buzluta 3 ay durabiliyormus azar azar gün icerisinde vereyim diyorum nasıl cözdürmem gerekiyo bilgisi olan varmi acaba
E bebekten prima alıyoruz prima uygulamasını indirdik fişleri oraya yükleyip puan kazanıyoruz en son puanlarla tekrar bez alabiliyoruzBezlerinizi nerden aliyorsunuz bende molfix pure soft alayim diyorum internettenmi alsamki bilemedim
Bnde molfix denemek istiyorum prima çok pahalıDoğumdan önce sleepy bionaturel 1 numara ve extra 2 numara almıştım. 1 numara hep sızdırdı kızarıklık yaptı. Bu hafta 2 numaraya geçtik. 1 numaraya göre daha geniş daha rahat oldu. Molfix 1 numara mavi paket ve pure & soft almıştım. Pure & soft çok iyi oldu. Sızdırma kızarıklık hiç olmuyor. Elimdeki extra bitene kadar gündüzleri kullanıyorum. Pure & soft geceleri kullanıyorum.
Bundan sonrası için pure & soft kullanacağım. 6 aydan sonra mavi pakete geçeriz.
Benimkide memeyi emzik gibi emiyo sütü yutmayıp agzından akıtıyor yada kusuyor galiba bununda çözümü emzikBen de emzik alsın diye çok uğraşıyorum ama henüz almadı
Benimki ne gülüyo ne konuşuyorBu ara bende öyle yapmaya başladım. Çünkü sütümüzün artması lazım. Normalde bekliyordum 2 saat olsun en az diye şimdi veriyorum saatte 1 memeyi. Ama yarım saatte bir vermiyorum 1 saat olmasını bekliyorum yine de . Ama dediğiniz gibi aç oldukları için değil bizi istedikleri için de aranıyolar. Benimki doyduktan sonra güle güle konuşa konuşa mememle oynuyo bazen hoşuna gidiyor bende izin veriyorum artık bir süre. O mutlu olsun diye yapmıyo muyuz zaten her şeyi? Göğüste de kokunuzla uyutun
E bebekten prima alıyoruz prima uygulamasını indirdik fişleri oraya yükleyip puan kazanıyoruz en son puanlarla tekrar bez alabiliyoruz
40. Gün ilk defa göz teması kurdu. O zamana kadar kayık bakışlar tutulamayan kafa ile boş boş duruyordu.Benimki ne gülüyo ne konuşuyorhiç cilvesi yok sadece bakıyor
37 bizimki de öyle 36 buçuk 37 arası normal değil mi yaBenim oglusun dün aksamda bu aksamda atesi 37 cikiyo bu normalmi kakası cok sulu degil o yuzden ishal diyemeyecegim
Yok valla hiç almadım öylemiUygulamadan önceden bez aldınız mı bilmiyorum ama benim birikmiş puanlar vardı 1 numara aldım ama normal Prima kalitesinden baya düşük oluyor .Alınca fark edersiniz.Birikenlerle diğer ödüllerden almak daha mantıklı
Benim oglusun dün aksamda bu aksamda atesi 37 cikiyo bu normalmi kakası cok sulu degil o yuzden ishal diyemeyecegim
37 bizimki de öyle 36 buçuk 37 arası normal değil mi ya
Yok valla hiç almadım öylemihayal kırıklığı yasadım şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?