2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben günde bir fincan iciyordum sadece bendeki gazı alsın bebege gecmesin diye

Bebeğim her emzirmeden sonra kusuyor. Bugün okadar şiddetli kustuki böyle büyük insan gibi neden olur ki bide hiç dolu dolu kaka yapmıyor el ayasi kadar günde birkaç kere bu normal mı kilo alımı iyi

Bizim doktor bebeğe rezeneli şurup verdi bugün çocuk maşallah gazını çıkardı da çıkardı. Üstelik günde 3 kere verebilmeme rağmen tek sefer verdim çocuk rahatladı

Bebeğim her emzirmeden sonra kusuyor. Bugün okadar şiddetli kustuki böyle büyük insan gibi neden olur ki bide hiç dolu dolu kaka yapmıyor el ayasi kadar günde birkaç kere bu normal mı kilo alımı iyi
Bizim de çok az çıkarıyor her emzirmeden sonra bizimki bi parmak kadar bir eli geçenler tehlikeli reflü olabilir doktorum öyle demişti sizinki o kadarsa bir doktorunuza danışın

Bizim de çok az çıkarıyor her emzirmeden sonra bizimki bi parmak kadar bir eli geçenler tehlikeli reflü olabilir doktorum öyle demişti sizinki o kadarsa bir doktorunuza danışın

selam anneler nasılsınız
2 günlük bir bebişim var
sezaryen oldum çok hazırlıksızdım.
karnım bayağı kaldı ve dikişlerim sızlıyor kırmızılı görünüyor. korse vs kullanan var mı? bu konuda öneriniz olur mu?

15 günlükten sonra gaz sancilari basliyor canim bizim de tam oyle basladi. Gaz oldukca daha cok emmek isteyecek. Gaz damlasi kullanabilirsin.

Ben ilk 10gunu hiç bitmeyecek gibi yaşadım;( ilk 5 6 gün çok acı olabilir sakın korkma ben sağa sola bile donemiyordum yataktan tuvalete oturup kalkamadigimi biliyorum ayrıca dik yuruyemiyordum kambur kalmış gibiydim. Tam bir hafta olduğunda hani acılar gecicekti diye hüngür hüngür ağlamıştım beni kandırdılar diye İsyan ettim inanın 10gunu bulunca bı anda herşey düzeldi ağrılar azaldı şuan dışarı alışverişe ben gidiyorum. İlk günler çok zor g eçebilir bunlar seni korkutmasın. Ben bebeği emzirirken Allah'tan yalvariyordum açıdan bayılmayim diye o kadar karnım acıtıyordu.ama şuan oooo cok çok iyiyim eski günlere göre.ben 14kilo.aldim 8kilosu şuan yok 6kilom kaldı. Tam 15nci gün korse taktim ama malesef karnimin içinde acıtma oldu demek tam hazır degilmisim dedim. Şuan 19gun geçti gayet iyiyim marketr gidebiliyorim çok ağır tasiyamiyorum korse işini biraz daha erteledim zamanla düzelcek inanıyorum valla tüm ayrıntıları ile ilk 19gunum böyle

çok teşekkür ederim mesajın bana çok iyi geldi. aşırı moralim bozulmuştu bunda çevrenin de etkisi büyük tabi. bugün biri doğum yaptığına emin misin dedi
inşallah daha kolaylıkla
güzellikle atlatacağız bu süreci.

O nasıl laf lohusa biriyle de böyle konuşulmaz ki.bu arada ilk günler sütüm gelmedi damla damlaydi kayınvalidem gelip gidip sütün yok senin dedi evet maalesef süt yok dedim gram umursamadim. Bebeği emzirdikce sütüm geldi ben emzirdikce sütüm arttı.sarilik için bol bol emzir hızlı atlatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…