- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #17.221
Ben günde bir fincan iciyordum sadece bendeki gazı alsın bebege gecmesin diyeBen yapılan araştırmaları bulursam atarım buraya. Dünyadaki pediatri ve anne bebek odaklı kurumların yapmış olduğu çalışmalar var. Bir de inek sütü gibi düşün. Yıllardır sağlıklı diye galon galon içtik ama yapılan son araştırmalarda faydasından çok zararı tespit edildi. Günde bir fincan içmekte mahzur yok ama sürekli fazla fazla içmek bilinenin aksine zararlı.
Ben tüketmeyi tercih etmiyorum, iyi geldiğini düşünüyorsanız bir fincanı geçmeyin derim nacizane.Ben günde bir fincan iciyordum sadece bendeki gazı alsın bebege gecmesin diye
Bizim doktor bebeğe rezeneli şurup verdi bugün çocuk maşallah gazını çıkardı da çıkardı. Üstelik günde 3 kere verebilmeme rağmen tek sefer verdim çocuk rahatladıZararı varsa neden bukadar yazi yaziliyor ve faydalı gibi kojusuluyo benim görumcem icti arkadasim icti senelerdir nerdeyse her emziren annenin kulkandigi rezene simdi neden zararli deniliyo vallahi aklım almıyo bu olaya takmıs durumdayım içmis biri olarakEki Görüntüle 3257496 Eki Görüntüle 3257497 Eki Görüntüle 3257498
Test yapın ya da kan verinArkadaşlar adet günüm 8 gün gecıkti gebe miyim
Ben ağlayınca veriyorum toksa emmek istemiyor bazen açsa emiyorBen size baska birsey daha sorayim 1 ay 3 günluk olduk yine 2 saat araylami emzirecegim yoksa bebek agladikcami emzirecegim sizler nasil yapiyorsunuz
Bizim de çok az çıkarıyor her emzirmeden sonra bizimki bi parmak kadar bir eli geçenler tehlikeli reflü olabilir doktorum öyle demişti sizinki o kadarsa bir doktorunuza danışınBebeğim her emzirmeden sonra kusuyor. Bugün okadar şiddetli kustuki böyle büyük insan gibi neden olur ki bide hiç dolu dolu kaka yapmıyor el ayasi kadar günde birkaç kere bu normal mı kilo alımı iyi
Bizim de çok az çıkarıyor her emzirmeden sonra bizimki bi parmak kadar bir eli geçenler tehlikeli reflü olabilir doktorum öyle demişti sizinki o kadarsa bir doktorunuza danışınBebeğim her emzirmeden sonra kusuyor. Bugün okadar şiddetli kustuki böyle büyük insan gibi neden olur ki bide hiç dolu dolu kaka yapmıyor el ayasi kadar günde birkaç kere bu normal mı kilo alımı iyi
Bende icmem sorun degilBen tüketmeyi tercih etmiyorum, iyi geldiğini düşünüyorsanız bir fincanı geçmeyin derim nacizane.
ADi ne surubunBizim doktor bebeğe rezeneli şurup verdi bugün çocuk maşallah gazını çıkardı da çıkardı. Üstelik günde 3 kere verebilmeme rağmen tek sefer verdim çocuk rahatladı
Dr thomson ColkidsADi ne surubun
15 günlükten sonra gaz sancilari basliyor canim bizim de tam oyle basladi. Gaz oldukca daha cok emmek isteyecek. Gaz damlasi kullanabilirsin.Kızlar 17 günlük oldu oğluşum ama sürekli ağlıyor sabah bir kalkıyor akşama kadar bağıra bağıra ağlıyor birtek memede susuyor artık emzirmeye ne benim nede memelerin hali kaldı acaba kolik mi neden böyle yapıyor kafayı yemek üzereyim
Gaz damlası kullanın. Size de ona da eziyet olmasın.Çok ağlıyor bu saatlerde mesaisi başladı
Evet katılıyorum düzenli kullanımda da etksini gösteriyor.Rahat uykuya geçiriyorGaz damlası kullanın. Size de ona da eziyet olmasın.
Ben ilk 10gunu hiç bitmeyecek gibi yaşadım;( ilk 5 6 gün çok acı olabilir sakın korkma ben sağa sola bile donemiyordum yataktan tuvalete oturup kalkamadigimi biliyorum ayrıca dik yuruyemiyordum kambur kalmış gibiydim. Tam bir hafta olduğunda hani acılar gecicekti diye hüngür hüngür ağlamıştım beni kandırdılar diye İsyan ettimselam anneler nasılsınız
2 günlük bir bebişim var
sezaryen oldum çok hazırlıksızdım.
karnım bayağı kaldı ve dikişlerim sızlıyor kırmızılı görünüyor. korse vs kullanan var mı? bu konuda öneriniz olur mu?
çok teşekkür ederim mesajın bana çok iyi geldi. aşırı moralim bozulmuştu bunda çevrenin de etkisi büyük tabi. bugün biri doğum yaptığına emin misin dediBen ilk 10gunu hiç bitmeyecek gibi yaşadım;( ilk 5 6 gün çok acı olabilir sakın korkma ben sağa sola bile donemiyordum yataktan tuvalete oturup kalkamadigimi biliyorum ayrıca dik yuruyemiyordum kambur kalmış gibiydim. Tam bir hafta olduğunda hani acılar gecicekti diye hüngür hüngür ağlamıştım beni kandırdılar diye İsyan ettiminanın 10gunu bulunca bı anda herşey düzeldi ağrılar azaldı şuan dışarı alışverişe ben gidiyorum. İlk günler çok zor g eçebilir bunlar seni korkutmasın. Ben bebeği emzirirken Allah'tan yalvariyordum açıdan bayılmayim diye o kadar karnım acıtıyordu.ama şuan oooo cok çok iyiyim eski günlere göre.ben 14kilo.aldim 8kilosu şuan yok 6kilom kaldı. Tam 15nci gün korse taktim ama malesef karnimin içinde acıtma oldu demek tam hazır degilmisim dedim. Şuan 19gun geçti gayet iyiyim marketr gidebiliyorim çok ağır tasiyamiyorum korse işini biraz daha erteledim zamanla düzelcek inanıyorum valla tüm ayrıntıları ile ilk 19gunum böyle
O nasıl lafçok teşekkür ederim mesajın bana çok iyi geldi. aşırı moralim bozulmuştu bunda çevrenin de etkisi büyük tabi. bugün biri doğum yaptığına emin misin dedi
inşallah daha kolaylıkla
güzellikle atlatacağız bu süreci.
O talep ettikce emziriyorum canim benBen size baska birsey daha sorayim 1 ay 3 günluk olduk yine 2 saat araylami emzirecegim yoksa bebek agladikcami emzirecegim sizler nasil yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?