- 22 Nisan 2023
- 588
- 373
- 18
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #17.201
Ağladıkça emzir gak meme guk meme.Ben size baska birsey daha sorayim 1 ay 3 günluk olduk yine 2 saat araylami emzirecegim yoksa bebek agladikcami emzirecegim sizler nasil yapiyorsunuz
Ben artık o uyanınca emziriyorum. Acıkınca feryat kopuyor zaten.Ben size baska birsey daha sorayim 1 ay 3 günluk olduk yine 2 saat araylami emzirecegim yoksa bebek agladikcami emzirecegim sizler nasil yapiyorsunuz
Emzik ver sıcak tut belki işe yarar. Ilık havlu filan.Geçmiş olsunDenemediğim damlada kalmadı
Benimki de emmek istiyo rahatlayıp uyurum diye düşünüyo heraldeBenim oglumda gazi oldugunda ayaklwrini karnina cekiyo aglıyo ama emmekte isiyo sirf rahatlamak icin ben onu çözdüm
İnşallahSezeryan sonrası şişlik bende de olmuştu ama ikinci haftaya geçti şişmeler. İnşallah sizin de geçer.
5.gün kontrolümde doktor 10gün sonra tekrar gel bakalım dedi inşallah ödemdir o zamana kadar geçerDaha yeni doğum yaptığın için büyük ihtimal ödemdir zaten 3 gün sjnra doktor kontrole çağırmıştır seni o zaman bakacaktir
Normal canım hepimizinki öyle memeden ayrılmak istemiyo yenidoğan bebelerKızlar 17 günlük oldu oğluşum ama sürekli ağlıyor sabah bir kalkıyor akşama kadar bağıra bağıra ağlıyor birtek memede susuyor artık emzirmeye ne benim nede memelerin hali kaldı acaba kolik mi neden böyle yapıyor kafayı yemek üzereyim
Kızlar 17 günlük oldu oğluşum ama sürekli ağlıyor sabah bir kalkıyor akşama kadar bağıra bağıra ağlıyor birtek memede susuyor artık emzirmeye ne benim nede memelerin hali kaldı acaba kolik mi neden böyle yapıyor kafayı yemek üzereyim
Kuzum meme dışında sürekli ağlaması normal mi peki bağıra bağıra ağlıyor birtek memede susuyorNormal canım hepimizinki öyle memeden ayrılmak istemiyo yenidoğan bebeler
Bol bol anne sütü ver dedi teyzemde doktor.onu aradım bir de rezeneyi kes dedi. Dün gece ateşi yine 37.5 du. Bol bol emzirdim rezeneyi 3gundur içmiyorum sanki bugün daha iyiyiz gibi.Anne sütü korur canim bukadar üzülme bizdede ara ara yeşil kaka oluyor ben hergun dışarı çıkarıyorum büyük ihtimal bundan başka bı huzursuzluğu yoksa bişi olmaz zaten duselmistir bile belki şimdiye kadar
Doyuyor bezleri de çişli gayet hatta acaba mı diyerek mama da veriyorum ama yine ağlıyor ne altını açınca rahatlıyor ne rahat bırakınca yatağında bile yatmıyor pusette uyuyor uyursa ne yapacağımı şaşırdımBir rahatsızlığı var demek ki.İdrar yolu enfeksiyonu mesela idrarını yaparken cani cikarcasina ağlar kusma fazla olur vs.Gozlemleyin .Kolik olan bebekler belli saatlerde ağlar ama.surekli de aglamaz diye biliyorum .Ya da karnı doyuyor mu,çişli bezleri var mı
Artık ne zaman isterse vereceksin canim zaten oda 23 saati geçirmezBen size baska birsey daha sorayim 1 ay 3 günluk olduk yine 2 saat araylami emzirecegim yoksa bebek agladikcami emzirecegim sizler nasil yapiyorsunuz
Vardır bi sıkıntısı. Bacakları kasıp sürekli karnına çekiyorsa gazı vardır hiç durmaz. Bir durup bir ağlıyorsa uykusu da olabilir. Bizimkinin mesela uykusundan uyanıp emzirdik altını açtık uykusu açılırsa uykusu kaçıyor birkaç saat içinde uyutamazsak geri uykusuzluktan yırtıyor kendini daha çok yoruluyo. Yorukdukça da uyumuyolar. Sizin başta bi sıkıntısı oluyo muhtemelen sonra giderene kadar uykusu geliyo devamında da uykusuzluktan ağlıyo olabilir. İhtiyaçlarını gördükten sonra uyutmayı deneyin. Öğleden akşama kadar uyumazsa da huzursuzlanırlar. Uyumaları için her şeyi deneyin. Bazen sallanarak bazen memede bazen kucakta bazen göğsümde bazen yatağa koyduğumda kendi kendine uyuyo uyumazsa siz uyuması için her şeyi yapın uyudukça rahatlıyolar.Kuzum meme dışında sürekli ağlaması normal mi peki bağıra bağıra ağlıyor birtek memede susuyor
Kundak yapın uyuması kolaylaşıyorKuzum meme dışında sürekli ağlaması normal mi peki bağıra bağıra ağlıyor birtek memede susuyor
İnşallahhMerhaba, benim 6 ay boyunca her an her saniye bulantım olmuştu kusmaktan tuvaletten çıkamıyordum ilaçlar sadece hafifletmişti. Doktorlar normal diyor bazı insanın tüm hamileliği boyunca sürermiş. Ama tabi siz en kötüsünü düşünmeyin benim gibi olanlar nadirdir genelde 12.haftada falan düzeliyormuş çoğu kişininki. Sizinde kısa sürer umarım
Zararı varsa neden bukadar yazi yaziliyor ve faydalı gibi kojusuluyo benim görumcem icti arkadasim icti senelerdir nerdeyse her emziren annenin kulkandigi rezene simdi neden zararli deniliyo vallahi aklım almıyo bu olaya takmıs durumdayım içmis biri olarakEki Görüntüle 3257496 Eki Görüntüle 3257497 Eki Görüntüle 3257498
e normal. Her yerde rezene çıkıyor süt arttıcı olarak. Bırak anneyi bebeklere veren doktorlar bile var. Annelerin biraz araştırmacı olması lazım maalesef. Doktorlar da her zaman doğru yönlendirmiyor. Ek gıda dönemi de aynı şeyler.Bol bol anne sütü ver dedi teyzemde doktor.onu aradım bir de rezeneyi kes dedi. Dün gece ateşi yine 37.5 du. Bol bol emzirdim rezeneyi 3gundur içmiyorum sanki bugün daha iyiyiz gibi.noram teyzemde bugün rezene içme çocuğun ishali hem usutmekten hemde rezeneden olmuş olabilir dedi . Yani sezeryan olduğum hastane akşamları bana rezene gönderdi gerçekten kendini güncellemiyor bir çok doktor sağlık çalışanı.ben de hastanede verilen şey doğrudur iyidir diye yeri geldi günde iki fincan içtim .
Ben yapılan araştırmaları bulursam atarım buraya. Dünyadaki pediatri ve anne bebek odaklı kurumların yapmış olduğu çalışmalar var. Bir de inek sütü gibi düşün. Yıllardır sağlıklı diye galon galon içtik ama yapılan son araştırmalarda faydasından çok zararı tespit edildi. Günde bir fincan içmekte mahzur yok ama sürekli fazla fazla içmek bilinenin aksine zararlı.Zararı varsa neden bukadar yazi yaziliyor ve faydalı gibi kojusuluyo benim görumcem icti arkadasim icti senelerdir nerdeyse her emziren annenin kulkandigi rezene simdi neden zararli deniliyo vallahi aklım almıyo bu olaya takmıs durumdayım içmis biri olarakEki Görüntüle 3257496 Eki Görüntüle 3257497 Eki Görüntüle 3257498
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?