- 29 Nisan 2022
- 97
- 32
- 8
- Konu Sahibi NurseCelline
- #17.261
Kullanıyorum kuzum 4.ye geçtim deniyorum15 günlükten sonra gaz sancilari basliyor canim bizim de tam oyle basladi. Gaz oldukca daha cok emmek isteyecek. Gaz damlasi kullanabilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıyorum kuzum 4.ye geçtim deniyorum15 günlükten sonra gaz sancilari basliyor canim bizim de tam oyle basladi. Gaz oldukca daha cok emmek isteyecek. Gaz damlasi kullanabilirsin.
Yok bunu denemedimAguline kullandin mi
Ben asiri memnunum. Bu bir gaz surubu ve icerigi dogalYok bunu denemedim
Genelde bebekler doyunca hıçkırır başka nedenleri de olabilir ama beslenme sonrasındaki hıçkırık büyük ihtimalle tokluktan olur. Süt kesiği şeklindeyse midedendir. Mide asitleri sütü kesiyor. Eğer sütse çıkan ağzındadır ya da mideye ulaşamamıştır. . Gazı varsa gazla çıkar hıçkırırken reflü yapıp çıkar henüz mide kapakçıkları gelişmedi 1 yaşında gelişmiş olacak. Az az kusuyor bazen altını değiştirirken bacağını kaldırınca bile çıkarıyor. Kafası yan oldukça boğazına kaçmadıkça fışkırarak kusmadıkça sorun yok diye biliyorum ben.Hickirik tok mu demek kesin ya? Bir de emme sonrasi sut kesigi gibi bir yemek kasigi kadar diyeyim kusuyor nadiren o ne anlama geliyor acaba
Neden? Emzirmeye başlar başlamaz susamamızın nedeni hormonların aynı anda aktive olması. Emzirdiğiniz an susamanızın nedeni bebişlere süt üretiminden kaynaklanıyor.Ben de boyle dusunuyorum. Ama soyle bir sey de oluyor psikolojik mi acaba bilmiyorum. Emziriyorken inanilmaz bir susama geliyro ama icemiyorum. Normalde o kadar susasam kana kana icerim ama nedense emzirme esnasinda icemiyorum
Doktorunla konuşman en azından izleme gidince sağlık ocağı ile konuş bence. Bebeğin kilosu da beslenme miktarını belirler. Bir de hemen verme biraz içir yarılayınca kaldır gazını çıkar devam et belki çözüm olur. Emzirirken de ara veriyorum. Dolu mideyle gaz çıkarmak zor oluyor.İki saatte bir 60 cc mama veriyorum. Mamanin arkasinda 2 haftalık ölcek bu. Benim ki persembe 40 ı çıkacak. Fazla mi 60 cc iki saatte bir gece 3 saate bir.
İste bilmiyorum ben de kana kana icme hissi olmuyor tikiyor beni emzirme esnasindaNeden? Emzirmeye başlar başlamaz susamamızın nedeni hormonların aynı anda aktive olması. Emzirdiğiniz an susamanızın nedeni bebişlere süt üretiminden kaynaklanıyor.
Canim meme reddini hemen yapar diye dusunme. 3 aylik olduklarinda asil buyume ataklari oluyor diye biliyorum asil o zaman oluyormus meme reddi
Ben,agladıkca veriyorumBen size baska birsey daha sorayim 1 ay 3 günluk olduk yine 2 saat araylami emzirecegim yoksa bebek agladikcami emzirecegim sizler nasil yapiyorsunuz
Ne güzel inşallah bizim doktorda önerir bizde problem yaşıyoruz kimyon veriyor RumBizim doktor bebeğe rezeneli şurup verdi bugün çocuk maşallah gazını çıkardı da çıkardı. Üstelik günde 3 kere verebilmeme rağmen tek sefer verdim çocuk rahatladı
Canım daha bunları konuşmak için çok erken çok taze ameliyat ın şişkinlik olur agrı olur. Gözün aydın bu aradaselam anneler nasılsınız
2 günlük bir bebişim var
sezaryen oldum çok hazırlıksızdım.
karnım bayağı kaldı ve dikişlerim sızlıyor kırmızılı görünüyor. korse vs kullanan var mı? bu konuda öneriniz olur mu?
Ne güzel ben bi kere kullandım ama düzenli de etki gösteriyoEvet katılıyorum düzenli kullanımda da etksini gösteriyor.Rahat uykuya geçiriyor
Hickirik tok mu demek kesin ya? Bir de emme sonrasi sut kesigi gibi bir yemek kasigi kadar diyeyim kusuyor nadiren o ne anlama geliyor acaba
Bende emziriyorum ama doyduğunu anladım memeden alıyorum huysuzlanırsa emzik veriyorum uykuya dalınca alıyorumKızlar dayanamıyorum emzik kullanıyorum.geceleri sürekli memede olmak istiyor gücüm kalmıyor emzik veriyorum.ama damak yapısını bozar diyenler özellikle ilk 1ay kullanmayı önermeynler var bir yandan vicdan azabı duyuyorum ama geceleri gücüm kalmiyor memeden çekince uyanıyor oyuzden emzik veriyorum inşallah damak yapısını bozmaz
Kusması varsa bir eli geçmesi lazım. Tükürük salgısı başladı bizimkinde her an emmediği için o an yutkunmuyor boğuluyor gibi oluyor tükürüğünü yutarken.Kızlar galiba benim kizim da bebek reflusu var. Her beslenmeden sonra gazini aliyoruz yataga yatririyoruz 20 dakika ayakta bekletmemize ragmen cok hzuursuz oluyor. Resmen midesi bulaniyo fark ediyoruz. Gecmeyen hickirik geliyor. Ara sira öksürük oluyor, yine hiriltili solunumu oluyo bazen. Reflümü ya kizim? Anne yanı yatagini reflü konumuna getirdik yinede ayni seyleri yapiyo. Sanki kusmugunu tutuyor gibi hareketler. Her beslenmeden sonra ayni seyler. Bir saat gecmiyor yatakta bu anlattiklarim. Ne yapacagimizi sasirdik.
Memnun kaldınız mı bizimde fitiktan dolayı çok ikinmamasi gerekiyorBizim doktor bebeğe rezeneli şurup verdi bugün çocuk maşallah gazını çıkardı da çıkardı. Üstelik günde 3 kere verebilmeme rağmen tek sefer verdim çocuk rahatladı
çok teşekkür ederim sizlerin de gözleri aydın olsun desteğini hissettimCanım daha bunları konuşmak için çok erken çok taze ameliyat ın şişkinlik olur agrı olur. Gözün aydın bu arada
Benim doktorum 5.gün kontrolde dikişlerim şiş olduğu için bi de karnım toparlansın diye sanırım korse kullanmaya başla dedi bende abdominal korse aldım hem daha rahat hareket ediyorum hem de karnımı aşırı derecede topladı görenler hiç doğurmamış gibisin diyolar. Eğer doktorun uygun görürse korseye kesin başla benceselam anneler nasılsınız
2 günlük bir bebişim var
sezaryen oldum çok hazırlıksızdım.
karnım bayağı kaldı ve dikişlerim sızlıyor kırmızılı görünüyor. korse vs kullanan var mı? bu konuda öneriniz olur mu?
Bende acıkma değil de müthiş bir susuzluk oluyor, hele de emzirirken. Hatta bebek hemşiresi ile görüşmemde emzirirken susuzluk olduğunda mutlaka su iç, hem emzir hem iç dedi. En çok sütü o içilen su yapar dedi, bilginiz olsun. Hatırlayanlar olur belki, ilk zamanlar sütüm çok azdı, çok az süt hep mama ile besleniyordu kızım. Philips aventin tekli elektrikli pompasını aldım. Kızım hem emdikten sonra hemde uyurken sağım yaptım. 10cc ile başlamıştım, bugün kızım emdikten sonra yaptığımda 80 cclere kadar çıktı çok şükür. Sütü az gelen kız kardeşlerim deniyebilirsiniz. Sağım önemliymiş cidden.Sizlere birşey soracaktım. Ben aşırı derecede acıkıyorum. Sürekli birşeyler yiyorum. Hamilelikte almadığım kiloları emzirme döneminde alacağım gibi duruyor. Sizlerde durumlar nasıl?