2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

Mochi ile aynı .Ben de ilk başlarda hep akan süt için kullandım buzluğa da attım hatta doymadigi zamanlar verdim .şimdi bıraktım göğüs ucunu baya büyüttü emzirirken de zor alıyor ağzına göğüs pedine geçtim rahat oldu.

Yesilcay da ayni sekilde onerilmiyordur dimi?

Buzlukta 3 ay saklanabilir süt poşetleri oluyor .3 aylıkken meme red dönemi olabiliyor o zaman büyük kurtarıcı olur o sütler

Oncesinde bezleri cisli degil miydi senin oradan mi anladin oncesinde ac oldugunu? Bizde bayaa var ama biraz da ben cok sariyorum ustunu cunku gaz problemi oldu epey sicak tutmak iyi geldi ama bu sefer de cok terlemeye basladi
Evt canım hem çişli değildi. pembe leke oldu süt inmeye baslayinca geçti iki bezinde görmüştüm sadece

Evt canım hem çişli değildi. pembe leke oldu süt inmeye baslayinca geçti iki bezinde görmüştüm sadece
Benim de ilk zamanlar oyle olmustu hem cisi yoktu hem de bezinde pembelik olmustu ama zaten megersem o sira yavrumun enfeksiyonu varmis verimli sekilde emip doyuramiyormus karnini. Bilmiyordum ben tabi bunu. Ama simdi yine pembelik oldu bu sefer cis yapiyor sadece kakamiz azaldi bu siralar

Bnm oğlum hep cıvık kaka yapıyo anne sütünden kaynaklı. Bazen çok giydiriyoruz ateşi ondan çıkıyo bence 37 normal ama
Bnm kide hep memede böyle olurmuş ilk zamanlar. Kakalı çişlli bezleri yeterli
Arkadaslar gogus ucundaki deliklere hic baktinizmi sütün çiktigi kac delik var emzirme süresini oda etkiliyormuş
Ay bakmayın iyice stres olursunuz boşverin o kadarını
Bnm bebiş te gece uyumuyo ancak 2 saat gündüzde uyumuyo uykuyı hiç sevmiyo

Nasıl dinleniyosunuz peki

Bitki cayi
Olarak sadece rezene iciyorum.onun bir zarari varmi acaba

Dikişim direkt üstünden başlıyor 1 parmak kalınlığında ama baştan sona kadar

Benimki baştan sona kadar işte o yüzden korkuyorum başka bişey mi var diye
Başında ve sonunda var benim nerdeyse ceviz büyüklüğünde ama yatay şekilde yuvarlak değil baya sert. Ben genel cerraha gosterdim akrabamız kendisi o sertlikler düğümlerden kaynaklı dedi.kadin dogumcular dugumleri biraz kalın atıyormuş daha belirgin sertlik oluyor oyuzden dedi.hele bir 40'in çıksın iyice rahatlicaksin dedi. Bende karnımdaki hissizlikden ve aşağı sarkık görüntüsünden baya rahatsızım sertlik de hala duruyor tabi

İyi etmişsin valla
Sudo çok iyi bizim poponuz tertemiz oldu
Nasıl dinleniyosunuz peki
O uyudgunda uyuyorum iş falan yapamıyorum. Dinç kalmaya çalışıyorum dediğim gibi gece 3 saat en fazla 4saat anca uyuyor parcalı şekilde gündüz de sadece iki saat parcalı şekilde napalım ya o düzene binecek ya biz,alıscaz

Benim kadın doğumcum kontrolde ben burayı açıp boşaltayım desem daha erken bi 10gün sonra tekrar göreyim seni dedi bende korktum boşaltmak falan diyince acaba iltihap mı oldu diye. Ama iltihap olsa ağrı falan yapardı muhtemelen

Arkadaşlar merhaba. Gebeliğimin 5. Haftasındayım. Bugün ilk kez aşırı bulantım oldu ve 5 saatte 2 kez istifra ettim yine de midem rahatlamadı. Böyle geçiren var mı endişelenmeye başladım. Bir de bulantı normalde sabah oluyor derler benim gece oluyor

Merhaba, benim 6 ay boyunca her an her saniye bulantım olmuştu kusmaktan tuvaletten çıkamıyordum ilaçlar sadece hafifletmişti. Doktorlar normal diyor bazı insanın tüm hamileliği boyunca sürermiş. Ama tabi siz en kötüsünü düşünmeyin benim gibi olanlar nadirdir genelde 12.haftada falan düzeliyormuş çoğu kişininki. Sizinde kısa sürer umarım

Yavaş akımlı biberonlar var süt az az geliyor. Ondan denemediyseniz yazayım dedim. Tekrar emmeye başlar inşallah.

Benim çok ağrım vardı azaldı .elinizi oraya koyduğunuzda sıcaklık varmı?iltihap varsa orada biraz ates oluyormuş.benim sadece başta ve sonda o sert şişlik ve bır hafta falan aşırı ağrı yaptı sadece o şişlikler şimdi ağrı kalmadı ama sert şişlik hala var

Evet, rezene ve anason da zararlı bilinenin aksine.
Benim bebeğim iki gündür ishal .bende rezene iciyordum hergun;( bir arkadaş da bırak rezeneyi hemen dedi o da bebeği etkileyebilir dedi bıraktım ama zararlı olduğuna şaşırdım ben sezeryandan iki gün hastanede yattı o iki günde akşamları rezene gönderdi odama hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…