2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bahsettiğin şey bu tarz bir şey mi?

Eklentiler

• IMG_3330.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 37

Kızlar bebeğimin dilinde beyazlık var normal mi pamukçuk olup olmadığını nereden bilicem
Bizde de çıktı,eğer sildiginde çıkıyorsa süt kalintisi silmene rağmen çıkmıyorsa pamukçuk. aile hekimine götürdüm karbonatlı su, gazlı bezle temizle önce dedi bir de ilaç verdi tadı çok kötü ama bize iyi geldi

Ya salgın diye bir şey var hiç mi sakinmazlar :/ kırk çıkmadan misafirler de gelmese keşke

Arkadaslar bebegim surekli yakamda ya emiyor ya da orada uyuyor. Kollarim cok agriyor artik dayanamiyorum. Sling almayi dusunuyorum ama bacaklari kenardan cikanlar erkek bebeklerin gelisimi icin iyi degil. O sekilde olmayan onereceginiz bir sling var mi

Bebegi benimki gibi gazli olan annisler yutupta bir masaj videosu var ben bu gun her emzirmeden once onu yaptim ve cok ise yaradi hem gazini cikartiyo hemde kakasini yapiyo tavsiye edeirn

Evet aĞız çevresi alerji demişti doktorum bende de yumurtada olmuştu.

Yuh! Öpülür mü? Anne olarak bizler bile kıyafetlerini öpüyoruz bişey olmasın diye elalem nasıl öpebilir? Siz çok sakinsiniz anneniz bile olsa öpmenizi istemiyorum demeniz gerekir

Valla bana istediklerini desinler asla öptürmüyorum. Kucaklarina bile aldirmiyorum beşikten bakin diyorum. İstediklerini desinler canim. Cocugun sagligi daha önemli. Zaten 40 ı çıkmadan geliyorlar ona da sinirleniyorum. Madem geliyosunuz bi zahmet öpmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…