- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.921
Deniyorum ama onu alamıyo ağzına çok sinirleniyo katıla katıla ağlıyo. Her gün denemeye devam edeyim en iyisiMeme ucunu vermeye calis canim silikon uca alısirsa ondan emmek isteyecek arkadasımin oyle olmustu
Bahsettiğin şey bu tarz bir şey mi?Kızlar bebeğin yanaklarinda küçük küçük sivilce tarzı biseyler çıktı dün 3 4 taneydi bugün 9 10tane olmuş.bu bir alerji belirtisi midir çok fazla yer fıstığı yemiştim;( o mu alerji yaptı acaba bazı besinler alerjen olabiliyormuş bebek için. İsilik olsa boynunda vs de olur.boyle bisey yaşayan Varmi
Bundan benim bebeğimde doğduğundan beri olanlar var inşallah bu kuru sivilceler geçiyordur.Bahsettiğin şey bu tarz bir şey mi?
Kızlar bebeğimin dilinde beyazlık var normal mi pamukçuk olup olmadığını nereden pamukcugu bebegin meme ucunu tutamadigi zaman anlarsin yani pamukcuk oldugunda meme ucunu kavrayamiyorlar aglamaya basliyorlar benim ilk kizimda öyle olmustu karbonatli suyla temizletmisti bize doktorumuz
Bizde de çıktı,eğer sildiginde çıkıyorsa süt kalintisi silmene rağmen çıkmıyorsa pamukçuk. aile hekimine götürdüm karbonatlı su, gazlı bezle temizle önce dedi bir de ilaç verdi tadı çok kötü ama bize iyi geldiKızlar bebeğimin dilinde beyazlık var normal mi pamukçuk olup olmadığını nereden bilicem
Uykuda iken uçsuz vermeyi dene o zaman daha çabuk kavrar belkiDeniyorum ama onu alamıyo ağzına çok sinirleniyo katıla katıla ağlıyo. Her gün denemeye devam edeyim en iyisi
Ama yanak ve alında sadece. Boyunda vs olmaz mı daha çok isilik? Yüz bölgesi en çok havalanan yer. Eşim sürekli bebeği öpüyor işten gelince acaba ondan mı oldu dedim;( zaten durduramiyorum insanları akrabalarım ziyarete geliyor şap şap şap öpüyor .gıcık anne olmak istemiyorum ama gözüme batıyor ben bu kadar küçük çocuğa bişey bulaştırır miyim diye öpmem ya ;(
Evet aĞız çevresi alerji demişti doktorum bende de yumurtada olmuştu.Kızlar bebeğin yanaklarinda küçük küçük sivilce tarzı biseyler çıktı dün 3 4 taneydi bugün 9 10tane olmuş.bu bir alerji belirtisi midir çok fazla yer fıstığı yemiştim;( o mu alerji yaptı acaba bazı besinler alerjen olabiliyormuş bebek için. İsilik olsa boynunda vs de olur.boyle bisey yaşayan Varmi
Yuh! Öpülür mü? Anne olarak bizler bile kıyafetlerini öpüyoruz bişey olmasın diye elalem nasıl öpebilir? Siz çok sakinsiniz anneniz bile olsa öpmenizi istemiyorum demeniz gerekirAma yanak ve alında sadece. Boyunda vs olmaz mı daha çok isilik? Yüz bölgesi en çok havalanan yer. Eşim sürekli bebeği öpüyor işten gelince acaba ondan mı oldu dedim;( zaten durduramiyorum insanları akrabalarım ziyarete geliyor şap şap şap öpüyor .gıcık anne olmak istemiyorum ama gözüme batıyor ben bu kadar küçük çocuğa bişey bulaştırır miyim diye öpmem ya ;(
Cok gecmis olsun bebeginin emmedigi zaman yada tam bosaltmadigi zaman gögsünu sag canim cok rahatlatiyorBen mastit olmuşum tüm gece ateşlendim antibiyotik yazdı doktor
Benim bebeğimde de var ama geçiyo bunlar ben biliyorum daha önce de çok bebekte gördümBundan benim bebeğimde doğduğundan beri olanlar var inşallah bu kuru sivilceler geçiyordur.
Deniyim inşallah kavrarUykuda iken uçsuz vermeyi dene o zaman daha çabuk kavrar belki
Linkini atmak yasak değilse atabilir misinBebegi benimki gibi gazli olan annisler yutupta bir masaj videosu var ben bu gun her emzirmeden once onu yaptim ve cok ise yaradi hem gazini cikartiyo hemde kakasini yapiyo tavsiye edeirn
Ben mastit olmuşum tüm gece ateşlendim antibiyotik yazdı doktor
Valla bana istediklerini desinler asla öptürmüyorum. Kucaklarina bile aldirmiyorum beşikten bakin diyorum. İstediklerini desinler canim. Cocugun sagligi daha önemli. Zaten 40 ı çıkmadan geliyorlar ona da sinirleniyorum. Madem geliyosunuz bi zahmet öpmeyin.Ama yanak ve alında sadece. Boyunda vs olmaz mı daha çok isilik? Yüz bölgesi en çok havalanan yer. Eşim sürekli bebeği öpüyor işten gelince acaba ondan mı oldu dedim;( zaten durduramiyorum insanları akrabalarım ziyarete geliyor şap şap şap öpüyor .gıcık anne olmak istemiyorum ama gözüme batıyor ben bu kadar küçük çocuğa bişey bulaştırır miyim diye öpmem ya ;(
benim kizimda cok gazli. Bende isterim linki.Bebegi benimki gibi gazli olan annisler yutupta bir masaj videosu var ben bu gun her emzirmeden once onu yaptim ve cok ise yaradi hem gazini cikartiyo hemde kakasini yapiyo tavsiye edeirn
Link atabiliyormuyuzbenim kizimda cok gazli. Bende isterim linki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?