• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar bebeğin yanaklarinda küçük küçük sivilce tarzı biseyler çıktı dün 3 4 taneydi bugün 9 10tane olmuş.bu bir alerji belirtisi midir çok fazla yer fıstığı yemiştim;( o mu alerji yaptı acaba bazı besinler alerjen olabiliyormuş bebek için. İsilik olsa boynunda vs de olur.boyle bisey yaşayan Varmi
Bahsettiğin şey bu tarz bir şey mi?

Eklentiler

• IMG_3330.jpeg
    IMG_3330.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bebeğimin dilinde beyazlık var normal mi pamukçuk olup olmadığını nereden pamukcugu bebegin meme ucunu tutamadigi zaman anlarsin yani pamukcuk oldugunda meme ucunu kavrayamiyorlar aglamaya basliyorlar benim ilk kizimda öyle olmustu karbonatli suyla temizletmisti bize doktorumuz

Kızlar bebeğimin dilinde beyazlık var normal mi pamukçuk olup olmadığını nereden bilicem
Bizde de çıktı,eğer sildiginde çıkıyorsa süt kalintisi silmene rağmen çıkmıyorsa pamukçuk. aile hekimine götürdüm karbonatlı su, gazlı bezle temizle önce dedi bir de ilaç verdi tadı çok kötü ama bize iyi geldi

Ama yanak ve alında sadece. Boyunda vs olmaz mı daha çok isilik? Yüz bölgesi en çok havalanan yer. Eşim sürekli bebeği öpüyor işten gelince acaba ondan mı oldu dedim;( zaten durduramiyorum insanları akrabalarım ziyarete geliyor şap şap şap öpüyor .gıcık anne olmak istemiyorum ama gözüme batıyor ben bu kadar küçük çocuğa bişey bulaştırır miyim diye öpmem ya ;(

Ya salgın diye bir şey var hiç mi sakinmazlar :/ kırk çıkmadan misafirler de gelmese keşke

Arkadaslar bebegim surekli yakamda ya emiyor ya da orada uyuyor. Kollarim cok agriyor artik dayanamiyorum. Sling almayi dusunuyorum ama bacaklari kenardan cikanlar erkek bebeklerin gelisimi icin iyi degil. O sekilde olmayan onereceginiz bir sling var mi

Bebegi benimki gibi gazli olan annisler yutupta bir masaj videosu var ben bu gun her emzirmeden once onu yaptim ve cok ise yaradi hem gazini cikartiyo hemde kakasini yapiyo tavsiye edeirn

Kızlar bebeğin yanaklarinda küçük küçük sivilce tarzı biseyler çıktı dün 3 4 taneydi bugün 9 10tane olmuş.bu bir alerji belirtisi midir çok fazla yer fıstığı yemiştim;( o mu alerji yaptı acaba bazı besinler alerjen olabiliyormuş bebek için. İsilik olsa boynunda vs de olur.boyle bisey yaşayan Varmi
Evet aĞız çevresi alerji demişti doktorum bende de yumurtada olmuştu.

Ama yanak ve alında sadece. Boyunda vs olmaz mı daha çok isilik? Yüz bölgesi en çok havalanan yer. Eşim sürekli bebeği öpüyor işten gelince acaba ondan mı oldu dedim;( zaten durduramiyorum insanları akrabalarım ziyarete geliyor şap şap şap öpüyor .gıcık anne olmak istemiyorum ama gözüme batıyor ben bu kadar küçük çocuğa bişey bulaştırır miyim diye öpmem ya ;(
Yuh! Öpülür mü? Anne olarak bizler bile kıyafetlerini öpüyoruz bişey olmasın diye elalem nasıl öpebilir? Siz çok sakinsiniz anneniz bile olsa öpmenizi istemiyorum demeniz gerekir

Valla bana istediklerini desinler asla öptürmüyorum. Kucaklarina bile aldirmiyorum beşikten bakin diyorum. İstediklerini desinler canim. Cocugun sagligi daha önemli. Zaten 40 ı çıkmadan geliyorlar ona da sinirleniyorum. Madem geliyosunuz bi zahmet öpmeyin.

Back