- 20 Mart 2011
- 689
- 752
- 323
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.901
Philips avent night modelini aldım. Kızım uykuya geçerken bir iki emiyor sonra atıyor.Philips aventin görselini koydum. Ben başka almamıştım bunu aldı bakalım
Cıktıgımın ertesi günü duş aldım snnra sürekli batikonladım. 10. Gün dikiş ı'm alındı iyi durumda şuandaKızlar sezeryan olanlar kaçıncı gün duş aldınız? Doktorum 3.gün su geçirmez bant takıp duş alabilirsin dedi ben korkudan alamıyorum ama mendiller temizlenince de temiz hissetmiyorum
Bizdekırktan ckınca düşünüyoruz çok iyi etmişsin gecmiş olsın ve hayırlı olsunkızlar biz oğluşumu sünnet ettirdik. Küçükken yapılan sünnet çok çabuk iyileşiyor ve anlamıyorsunuz bile. İlk oğlumu da bir aylıkken yaptırmıştık. Lokal anesteziyle oldu. Bunu da atlattık şükür.
İnşallah benim aşağı doğru sarkık görüntüsü rahatsız ediyor elimden geleni yapicam bakalim toparlayabilcek miyim.Zamanla toparlanıyor benim 2. Sezaryen oldu şimdi karnım dert ama ikiye bölünmüş gibi duruyor bu görüntü ilkinde de vardı sonra geçti
Rezene iciyorum hergun annem yeşil fasulye yapmış çok açtım iki tabak yedim bu geceden korkuyorum valla bebek iki gündür gaz cikarirken kaka yaparken acı cekiyor resmen ağlayarak yapıyor.bana meyve falan da yeme dediler yaş meyve de gaz yapıyormuşKesinlikle etkiliyor. Ben mercimek çorbası içtim 2 gün gazlıydık o da ben de çok fena hemde büyük insan gibi çıkarıyodu çıkarınca. Nasıl acı çekiyodur dedim içimden valla. Bidaha uzun süre yemem içinde bol kimyon varken bile böyle yaşadık.
Kızlar yardım edin tek memem şişti süt geliyo ama dier memeden bi damla bile yok şekilleri bile değişti napcam bn
Yok gibi yeni damarlar var mor o kdr. Söylediklerini bugün banyoda yaptım şişen iyice büyüdü diğerine fsyds etmediSıcak su torbası koyup masaj yaparsan açılır inşallah,ya da duşa girip de sicak su ile masaj da yapabilirsin.Kızarıklık da var mı ?
Evet kontrole gittiğimde verdi kremi falan. Geçmiş olsun size de.Benim acil sezeryandı çocuğu hemen çıkartmak için fazla kesmişler dikişim biraz fazla geniş belki de o yüzden korumamı istiyordur. Krem falan da vermedi kontrole gittiğimde mi söyliycek acaba bilemedim.
Şöyle bişey gördüm Yeşim hocanın sayfasında ise yarar mı bilmiyorum tıkanıklık olduysa işe yarayabilirKızlar yardım edin tek memem şişti süt geliyo ama dier memeden bi damla bile yok şekilleri bile değişti napcam bn
Yok gibi yeni damarlar var mor o kdr. Söylediklerini bugün banyoda yaptım şişen iyice büyüdü diğerine fsyds etmedi
Tamam deneyelim teşekkür ederimŞöyle bişey gördüm Yeşim hocanın sayfasında ise yarar mı bilmiyorum tıkanıklık olduysa işe yarayabilir
Elektrik li yok malesef ama bulurum olmadı alırım. İnşallah mastit değildi rElektrikli sağma makinan varsa onu dene .Mastit gibi görünüyor ilerlemeden doktora mutlaka gidin ilerlerse daha da sıkıntı Allah korusun
Tamam kaydettim teşekkür ederimK kahvesizasla91 bunu da deneyebilirsin
İlerlemiş sizinki benim de beze gibi şiilik vardı duşta sıcak suyla yumuşadı bebek emerken dairesel hareketlerle masaj yaptım geçti bikaç emzirmedeYok gibi yeni damarlar var mor o kdr. Söylediklerini bugün banyoda yaptım şişen iyice büyüdü diğerine fsyds etmedi
Ben de 1 bardak içiyorum her günİnşallah benim aşağı doğru sarkık görüntüsü rahatsız ediyor elimden geleni yapicam bakalim toparlayabilcek miyim.
Rezene iciyorum hergun annem yeşil fasulye yapmış çok açtım iki tabak yedim bu geceden korkuyorum valla bebek iki gündür gaz cikarirken kaka yaparken acı cekiyor resmen ağlayarak yapıyor.bana meyve falan da yeme dediler yaş meyve de gaz yapıyormuş
Meme ucunu vermeye calis canim silikon uca alısirsa ondan emmek isteyecek arkadasımin oyle olmustuKızlar silikon meme ucunu ne zaman bırakıcaz? Kendi meme ucumu verince ememiyo hep böyle mi emicek bu çocuk
İsilik olabiliyor benim oglusumdada var küçük benek seklindeKızlar bebeğin yanaklarinda küçük küçük sivilce tarzı biseyler çıktı dün 3 4 taneydi bugün 9 10tane olmuş.bu bir alerji belirtisi midir çok fazla yer fıstığı yemiştim;( o mu alerji yaptı acaba bazı besinler alerjen olabiliyormuş bebek için. İsilik olsa boynunda vs de olur.boyle bisey yaşayan Varmi
Ama yanak ve alında sadece. Boyunda vs olmaz mı daha çok isilik? Yüz bölgesi en çok havalanan yer. Eşim sürekli bebeği öpüyor işten gelince acaba ondan mı oldu dedim;( zaten durduramiyorum insanları akrabalarım ziyarete geliyor şap şap şap öpüyor .gıcık anne olmak istemiyorum ama gözüme batıyor ben bu kadar küçük çocuğa bişey bulaştırır miyim diye öpmem ya ;(İsilik olabiliyor benim oglusumdada var küçük benek seklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?