2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

O sarkiklik zamanla gidiyor ama o göbeği ben diyetisyene gitmeme rağmen eritememistim .Bunda korse almayı düşünüyorum bakalım .Hangi modeli almıştın sen ?

O sarkiklik zamanla gidiyor ama o göbeği ben diyetisyene gitmeme rağmen eritememistim .Bunda korse almayı düşünüyorum bakalım .Hangi modeli almıştın sen ?
Ben bunu sipariş ettim M Mahurbirbeste tavsiye etmişti kendisi bunu almış.yani korse belki sıkıştırırda yukarı doğru o sarkikligi nasıl toplucak merak ediyorum sanki o sarkiklik kalıcak gibi geliyor. Allah başka dert versin tabiki ama ben takıyorum valla valla kim görsem kimle konuşsam öyle bir doktor bulun ki ancak ölcek duruma gelirseniz sezeryana dönün yoksa normal doğumu zorlayın diyorum .

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-30-15-59-46-148_trendyol.com.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 44
Bünye meselesi yaş faktörü vs etkiler ama eski haline dönen çok tanıdığım var.

Yani senin tercihin ama bence emzik denemelisin , arada onu verirsin nefes alırsın gece gündüz sürekli meme istiyorsa ben emzik denerdim. Gerçi şimdi de denedim tutmadı benim cadı ama bence senin çaren emzik kuzum
20.günden deneyecek olmak bana kendimi kötü hissettirdi ama denemezsem böyle devam edemem

O gaz agrisini en yuksek şekilde yasiyoruz herseyimize etki ediyo emmeden sonra gazi cikaramazsam birde cok emdiyse yarim saat sonra gegirtiyle kusuyo gazdan karni agriyo belli ayaklarini karnina cekiyo gaz damlasini kulkandigimda iyi ama bir igunde unutursam cok gaz oluyo

Bizim süttenmi geciyor acaba

Kızımda ne gaz sancısi ne kusma ne uyku problemi hicbirini. Yasamadim bu oglusta gaz sancılarımız oluyo kusmamız var rabbim bebislerimizi saglicakla büyitmeyi nasip etsin insallah

Birtane arkadas vardi bebisin cinsiyeti fetal dnada farkli cikmisti acaba dogum yaptimi nasillar yazdimi acaba bilen varmi

Kızlar gaz için bir çay kaşığı toz kimyonu bir çay bardağı normal suyla karıştırıp için çok güzel etkisi oluyor. Benim bebeğim pırt pırt cikariyo bu sayede gazını Ben sabah aç karnına ve akşam uyumadan önce içiyorum günde iki defa. Size de fikir olsun. Tane kimyon varsa ise onu da demleme usulü tüketebilirsiniz.

Kızlar sezeryan olanlar kaçıncı gün duş aldınız? Doktorum 3.gün su geçirmez bant takıp duş alabilirsin dedi ben korkudan alamıyorum ama mendiller temizlenince de temiz hissetmiyorum
4. Gün yaptım ben doktor bandı da çıkarttı gerek yok açıkken duş al dedi pansuman falan da yapmadık her gün baticon sürüyorduk bi de krem verdi onu hala sürüyorum

Zamanla toparlanıyor benim 2. Sezaryen oldu şimdi karnım dert ama ikiye bölünmüş gibi duruyor bu görüntü ilkinde de vardı sonra geçti

Bizim süttenmi geciyor acaba
Bizim sütumuz de çok etkikiuor ben bu akşam bezelye yedim mesela onun gazı mahvetmisti kızımı. Ya şuan daha yeni yeni çalışmaya başlıyor bağırsakları o yüzden olabildiğince gaz yapamyan şeyler yemeye içmeye çalışıyoruz ki fazla zorlanmadan çıkarsınlar üsten gaz kolay ama alttan gaz çıkarırken zorlaniyolar çok normal kimisi 1 ayda alışıyor kimisi 3 ay hepimiz yaşayıp göreceğiz.

4. Gün yaptım ben doktor bandı da çıkarttı gerek yok açıkken duş al dedi pansuman falan da yapmadık her gün baticon sürüyorduk bi de krem verdi onu hala sürüyorum
Benim acil sezeryandı çocuğu hemen çıkartmak için fazla kesmişler dikişim biraz fazla geniş belki de o yüzden korumamı istiyordur. Krem falan da vermedi kontrole gittiğimde mi söyliycek acaba bilemedim.

Kesinlikle etkiliyor. Ben mercimek çorbası içtim 2 gün gazlıydık o da ben de çok fena hemde büyük insan gibi çıkarıyodu çıkarınca. Nasıl acı çekiyodur dedim içimden valla. Bidaha uzun süre yemem içinde bol kimyon varken bile böyle yaşadık.

GUnde bir bardak rezene iciyorum bir bardakta kimyon cayı iceyim bari

Hepte süt yapan besinler gaz yapıyo bir emzirme danısmaninda okumustum gaz yaoiyo diye süt yapan besinleri yememezlik yaomayin diye bebeginiz gazli olacaksa hersekilde oluyo diye a.a dikkat etmek lazim bebislerimiz icin

Hepte süt yapan besinler gaz yapıyo bir emzirme danısmaninda okumustum gaz yaoiyo diye süt yapan besinleri yememezlik yaomayin diye bebeginiz gazli olacaksa hersekilde oluyo diye a.a dikkat etmek lazim bebislerimiz icin
Yeşil mercimek güzel süt yapıyo benim sütüm çok şükür artık yetiyo bol su içiyorum ama en az 3 bazen 4 buçuk 5e yakın. Baya uğraştım. En etkilileri bestlak damla, promalt içecek, tahin helvası oldu bende. Komposto işte tatlı şeyler vs hep boşuna tatlı olup işe yarayan tek şey tahin helvası oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…