- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #15.681
Bende tam 37+2 de oldum çok hızlı basit bir işlem lekelenme olabilir benim 1gun sürdü .onun dışında acıtma bile olmadı .öncesinde ultrasonla bakmıştı zaten görür kanala girmiş mi rahim agzi kapalı mı diyeKızlar çatı muayenesinin olduğu gün doğum yapan var mı hiç aranızda? 37+2de muayene olcam ve o gün eşim yanımda olmıycak. Eğer açıklık vs olsa ya da kanala inmiş olsa hissederdim değil mi? Tek başımayken bi anda doğuma falan alınırım diye korkuyorum
evet o yüzden boşuna da bekliyor olabiliriz fazla ileride giderse sezeryan kararı alınacakYanlış ölçüm yapabiliyorlar ya gecen hafta 3400cikan çocuk 3300 çıktı şimdi . Doktor +-400 çıkabiliyor cihazlarda dedi. Sağlıkla gelsin de artik bende düşünmek istemiyorum
Bak ne kadar zor yerlerden gelip kavustun kizina. Sag sütünü sürekli biberonla besle eğer kızın öyle istiyorsa çünkü senin kızının bir tarzı var ve hamileliğinin başından beri istediğini yapıyor:) hiç bozma bence moralini. Cok zor hamilelik gecirdin ama bitti hepsi tabikide etkileri olacak ustunde ve su an hormonlarin alt ust olmus durumda ama kavustun artik kizina bitti o gunler cok şükürler olsunKızlar ben hiç iyi değilim. Sürekli ağlıyorum, kızım meme reddi yapiyor. Sütüm geç geldi ve biberona alisti o sure icinde. Simdi sütüm çok ama emmiyor. Ne yaptiysam döndüremedim memeye. Attık göğüslerim çatliyo. Sağım yapsam da cok ağrı yapmaya başladi. Onu bir şekilde halletsem de kendimi cok yetersiz hissediyorum çok korkuyorum sürekli ağlama halindeyim. Bugün doğum yapali 1 hafta oldu toplam 15 saat uyumamisimdir. Geceleri gozumu kirpmadan kizimi izliyorum, nefes aliyor mu iyi mi bezi temiz mi. Galiba lohusa depresyonuna girdim. Bu korkularimi ne yapacagim bilmiyorum.
Dikiş acıları için ne yapabilirim hareket edemiyorum
İnşallah kendimi kasmam da seninki gibi geçer benimki deBende tam 37+2 de oldum çok hızlı basit bir işlem lekelenme olabilir benim 1gun sürdü .onun dışında acıtma bile olmadı .öncesinde ultrasonla bakmıştı zaten görür kanala girmiş mi rahim agzi kapalı mı diye
Nasıl oldun canım süreç nasıl ilerliyor daha iyi msn kızçen ne durumdaKızlar ben hiç iyi değilim. Sürekli ağlıyorum, kızım meme reddi yapiyor. Sütüm geç geldi ve biberona alisti o sure icinde. Simdi sütüm çok ama emmiyor. Ne yaptiysam döndüremedim memeye. Attık göğüslerim çatliyo. Sağım yapsam da cok ağrı yapmaya başladi. Onu bir şekilde halletsem de kendimi cok yetersiz hissediyorum çok korkuyorum sürekli ağlama halindeyim. Bugün doğum yapali 1 hafta oldu toplam 15 saat uyumamisimdir. Geceleri gozumu kirpmadan kizimi izliyorum, nefes aliyor mu iyi mi bezi temiz mi. Galiba lohusa depresyonuna girdim. Bu korkularimi ne yapacagim bilmiyorum.
Ben kastım ona rağmen iyi geçtiİnşallah kendimi kasmam da seninki gibi geçer benimki de
Geçmiş olsun, Üzgünüm ağrıyor ve sezeryan ağrısından da beter. Ağrı kesici yapmalarını iste. Bir 10 gün kadar sürüyor ama eski şiddeti azalıyor. İlk 3 gün omuz ağrısından perişan oldum ben de. Gaz için rezene çayı iç hem sütü de artırır.kızlar sezeryan oldum sağ omuzuma felaket bir ağrı giriyor boyuna doğru. Krem falan işe yaramıyor. Bir de gazım başladı şimdi. Dikiş ağrısını geçtim ama nefes aldıkça ağrıyor kafayı yicem. Kahve dalan içtim yon napayım
Hareket edemiyorsan etme dinlen biraz. Vücudun hazır olunca kalkarsın. Bakacak birileri vardır sen sadece bebeğini emzir yeterli. Kendinde güç buldukça da hareketlenirsin. Kabız olma sulu gıda ile beslen. Gaz yapacak gıdalardan kaçın. Bol su iç ve emzir. Başarabilirsen Destek alarak az az yürümeyi dene sindirim sistemini rahatlatır.Dikiş acıları için ne yapabilirim hareket edemiyorum
Benim direkt kendi doktorum muayenede zorlanırsan doğum zor dediBen kastım ona rağmen iyi geçtihiç korkulcak bişey yokmuş acitmadi bile tabi bı kontrol var içimize doğru mutlaka herkes bi gerilir bu da çok normal ayrıca ben çatı muayenesnden çok korkuyordum hatta bana bu kadar korkuyorsan zor olur demişti gene çok bilmiş bir güruh. Ki hamilelikte bilmediğimiz deneyimlemedigimiz herşey bizi korkutabilir bunlar ASİRİ normal.Çatim da uygun olmadığı için doktor sağolsun biraz detaylı kontrol yaptı ona rağmen hiç kötü gecmedi kendide dedi çok rahat geçti valla muayenen diye. Başka Bir doktordan randevum var tekrar çatı muayenesi olcam düşünün
Korkmayın bişey yok onda kişiden kişiye değişiyorBenim direkt kendi doktorum muayenede zorlanırsan doğum zor dediBakalım 2 gün sonra gidicem hakkımızda hayırlısı
Aynı cumleyi bana da kurdu öyle olunca doğum gibi bişey mi bu diye daha çok korktum ama hiç birseyi yokmuş inanin tekrar çatı baktircam düşünün yaniBenim direkt kendi doktorum muayenede zorlanırsan doğum zor dediBakalım 2 gün sonra gidicem hakkımızda hayırlısı
Bendeki bu şansla hem o an hem de sonrasında acı çekerimKorkmayın bişey yok onda kişiden kişiye değişiyorkimisi o an hafif acıyor sonra hiçbir şey yok . Kimisinde o an acımıyor sonradan sızı yapıyor... kimisinde hiç acı yook kimisinde çok acı oluyor bende o an acımadı ama sonradan 2 gün sızladı kanama falan da olmadı. 2.ye baska bişey için bakılınca kanama oldu 2 3 gün ve çok acıdı. Farklı yani biraz da bakan kişinin kabalığına bağlı
O an bebeğime kavuşacağımı düşünücem sadece inşallah kolay atlatıcamAynı cumleyi bana da kurdu öyle olunca doğum gibi bişey mi bu diye daha çok korktum ama hiç birseyi yokmuş inanin tekrar çatı baktircam düşünün yani
Çok şükür dün sancılar gerileyince gönderdi eve gece çarşambaya randevumuz var zaten inşallah bi daha korkutmaz böyleAnnem almış bebekler için olan temizleme pamukalrindan benimde kız bebek riske atmayım ozaman bende inşallah o şekilde temizlerimşişe olayi da aklımda bulunsun çok tatlı bir heyecan var içimde
İnşallah bekler bebeğiniz Allah yardımcınız olsun ama ben ne zaman yorulsam dışarı çıksam çamaşırım ıslanıyor son günlerde.bakalim benimde yarın kontrol açılma falan varmı gorucem.iyi haberlerinizi bekliyoruz gerçi 37ye gelmiş kuzunuz Allah'ın izniyle bundan sonra gelirse de bir sorun olmaz bana doktorum hep 37yi gordunmu nefes al demişti
Akıntım benim hep vardı son 2-3 aydır baya çamaşırımda oluyordu günde 3-4 kere çamaşır değiştiriyordum ama bu sefer çamaşırım komple ıslaktı onun üzerinde tayt vardı açık renk 2 parmak da taytta ıslaklık vardı ondan doktor korktu suyun mu geldi acaba diye ama suyum gelmemiş açılma da yoktu nst de düzenli sancı çıktı 60-70 civarında her 3-4 dk bir olacak şekilde o yüzden bırakmak istemediler serum takıldı doktor sancı seviyen serumla gerileyecek gibi dedi gerçekten serumdan sonra yine düzenli sancı çıktı nst de ama düşük ağrım da azalınca gece eve gönderdiler çarşambaya kontrole gidicem ihmal etmemek lazımmış bana kalsa bende aramıcaktım ama eşim ısrar etti o yüzden gittikBen de çamaşırımda ıslaklık görüyorum bazen bana ter ya da akıntı gibi geliyor hiç üzerinde durmadım. Çıkan sancılar düzenli mi? Bu haftalarda sancılarımızın olması normalmiş ama düzenli olmazmış.
Bende de su gibi akıntı oluyor bazen beyaz bir akıntıyla karışık aktığını hissediyorum ama çok çok değil. Bebek aşağıya vajinaya ittirdiğini hissettiğimde regl gelir gibi bi akıntı geliyo hissi olup geliyo ıslaklık ama su olduğunu düşünmedim çünkü bikere bakıldı 2 hafta şüphelenince açılmam vardı 2 cm... ben açılmanın arttığını düşünüyorum bebek makata da baskı yapıyo bazen ama alttan da zırt pırt baktırmak istemiyorum. Sancılar düzensiz çıkıyor nst de siizn nasıldı çıkan sancılar ne kadar sürüyordu sancı girdiğindeAkıntım benim hep vardı son 2-3 aydır baya çamaşırımda oluyordu günde 3-4 kere çamaşır değiştiriyordum ama bu sefer çamaşırım komple ıslaktı onun üzerinde tayt vardı açık renk 2 parmak da taytta ıslaklık vardı ondan doktor korktu suyun mu geldi acaba diye ama suyum gelmemiş açılma da yoktu nst de düzenli sancı çıktı 60-70 civarında her 3-4 dk bir olacak şekilde o yüzden bırakmak istemediler serum takıldı doktor sancı seviyen serumla gerileyecek gibi dedi gerçekten serumdan sonra yine düzenli sancı çıktı nst de ama düşük ağrım da azalınca gece eve gönderdiler çarşambaya kontrole gidicem ihmal etmemek lazımmış bana kalsa bende aramıcaktım ama eşim ısrar etti o yüzden gittik
Tesekkur ederim canim. Tamam insallah apartmanda merdiven in cik yapicam artik insallah. Bence dr una biraz diret normal dogum icin. Bak bende de yanlardan iyiymis catim ustten hafif basiklik var demisti ama asla normal doguma engel degil dedi. Aynisini soylemis sana da. Senin dr biraz da kolaya kaciyor sanki. Hurmayi kac adet yemek etkili olur acaba uc az miKizlar burada sağolsunscher arkadaşımız bana bir doktor tavsiye etmişti ona göründüm tekrar çatı muayenesi yaptırdım.Evet biraz çatıda basiklik var ama bu risk oluşturur diyemem dedi gayet güzel normal dogurabilirsin bebeğin haftanla tam uyumlu sezeryan son seçeneğin olsun dedi.BEnde ayın 17si sezeryan gününe kadar egzersiz ve bana önerilen şeyleri yapicam bebeğim gelirse ne ala gelmezse Sezeryanda yaptırırım diye karar verdim kendi doktorumu birakmicam yani zaten yüzdük yzduk kuyruğuna geldi Allah hangisini nasip ederse kabulum
mehrunnisa cnm özellikle senin için sordum merdiven olayını . Mutlaka merdiven in çık dedi hatta çatı muayenesi yaptırmış olmama rağmen asansörle inmedim.merdiveni kullandım birde ı eş le haşır neşir olcaksin hemde içine birakcak dedi yazarken ayıp olmuyordur inşallah ama o çok önemli dedi. Yuruyus yap duşunu al hurma yi mutlaka ye dedi. Bakalım Allah ne nasip edecek kızıma kavuşmaya az kaldı
5 tane yiyorum ama bana faydası olmadı 2 haftadırTesekkur ederim canim. Tamam insallah apartmanda merdiven in cik yapicam artik insallah. Bence dr una biraz diret normal dogum icin. Bak bende de yanlardan iyiymis catim ustten hafif basiklik var demisti ama asla normal doguma engel degil dedi. Aynisini soylemis sana da. Senin dr biraz da kolaya kaciyor sanki. Hurmayi kac adet yemek etkili olur acaba uc az mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?