- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #15.661
O ağrı bazen benim bacak da kasıyor topallıyorumCanim bende kuyruk sokumu kemigimde oluyor agri. Yururken belden kasiklara karna kuyruk sokumu kemigine bir agri oluyor vurup cikan bir agri
Doğuma yardımcı olan adaçayı mı ahududu çayı mı? Sanki ahududu çayı demişlerdi burda ama ikisi de aynı işe mi yarıyor acabaDoğum haberleri okumak ne güzel ya bu gruptaBen de ev taşıdım, çok yorucu bir 15 gün geçti. Taşınma bitmeden bebek gelmeye karar verirse diye çok korktum ama bekledi işlerimizi bebeğim, az daha sabrederse çok güzel olacak:)) Doğum yapanları tebrik ediyorum, bebişleriyle mutluluklar diliyorum Hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah
Yarın 39. hafta dolacak, 40 a giriyoruz ama adaçayı içmeye başlamadım. Biraz korkuyorum sanırım doğumu başlatırsa diye. Perine masajına da hiç vakit bulamadım yerleşme telaşından. Hayırlısı bakalım
Teşekkür ederimBenim 3 yeğenim var hepsi de erkek, onların altını çok değiştirdim ama kız bebek çok hassas çok dikkatli olmak lazım temizlerken. Islak mendilde aldım ama bende pamukla temizlicem hatta cam saklama kabına koycam pamukları ıslatıp ağzını kapatcam hem öyle kurumuyormuşta nemli kalıyormuş, bir videoda görmüştüm
Benim 2900du 10gunde 3400oldu multivitaminleri bırakmama rağmen bi anda almaya başladı. zaten sizde ara verdiniz multivitaminlere diye hatırlıyorum demir hariç tabi. Karbonhidrat sekere ara verin .ben yarın kaç kilo cikcak merak ediyorum eskiden alsın diye uğraşıyordum kaşar peynir irmik bulgur cici bebe bile yedim kilo alsın diye şimdide alır daha fazla diye tedirgin oluyorumÇok doğru bende ondan korkuyorum salı günü daha 3400 kg dik. 2 hafta içinde yarım kilo muhakkak alır bu hafta içinde doğuramazsam sonraki hafta 4 kg oluruz yada çok yakını. Ondan sonrası da riskli. Allah hayırlısını versin ne diyim.
Normalde iç çamaşırımda ıslanma olmuyordu damla damla geliyor ucuna bi dokunsam hemen akmaya başlıyo sıkmadan. Ama bebeksiz sütün anlamı yok
Sizin de makatın girişinde gerilme zonklama tarzı his var mı? Ben yürürken açılıyor gibi sanki bir gerilme hissediyorum o bölgede
Benim ebem ahududu ve adacayini donusumlu olarak ic demisti. Totalde gunde iki fincan olacak sekilde. Adacayi da ayni etkiyi gosteriyormusDoğuma yardımcı olan adaçayı mı ahududu çayı mı? Sanki ahududu çayı demişlerdi burda ama ikisi de aynı işe mi yarıyor acaba
Kaşıktan kastım çay kaşığı ya da bildiğimiz şırınga. Sezeryanla süt gelmez diye bir şey yok. Lütfen sürekli olumsuz düşünme.Canım biberon kullanmayin kaşıkla verin demiştin bu ürün işimi görürmu bilmiyorum e bebek de bu var. Sadece kasiklara baktım +6ay dan başlıyor. Zaten ilk biberonu doldurcak kadar sut çıkmaz heralde benim sezeryan olma durumum var zaten gerçi her iki doğumda da hemen süt gelmeye biliyormuş yada meme reddi durumu.
Erkek bebeğin sancısı makattan vuruyor ben ilk doğumum olduğu için anlamamıştım bile doğum sancısı olduğunu geliyordu 10 dkda bir 10 sn falan sonra bişey yok. 1-2 damla kan gelince anlamıştım hastaneye gittim doktor 6 cm açılman var nasıl geldin böyle rahat dediCanim bebegim de sag olsun oyle hareketli ki yalandan hissetmiyorum desem beni ele verir oglumneyse bakalim dedigin gibi kaka yapsa falan o zaman zaten sanci yapiyor yani. İnsallah herhangi bir sorun olmaz da. Kendi sanciniz vardi acilma ne kadarken yaptilar suniyi? Cok zor degil miydi herkes nefes bile alamayacak araliklarla sancinin oldugunu soyluyor. Cok cekiniyorum ya oyle stres yaptim ki sirf bu yuzden kendi dogum sancilarim gelmeyecek
kızlar sezeryan oldum sağ omuzuma felaket bir ağrı giriyor boyuna doğru. Krem falan işe yaramıyor. Bir de gazım başladı şimdi. Dikiş ağrısını geçtim ama nefes aldıkça ağrıyor kafayı yicem. Kahve dalan içtim yon napayım
İlk oğlumda da olmuştu böylr ama bu kadat şifdetli değildi geçiyordu. Bu bi girdi çıkmadı. Eve de geldik ağrı kesici yaptıramıypru. Bizim bebek biraz hareketsizdi doktorum erken aldı canımSıcak su torbası koyun ağrıyı hafifletir.İlk doğumumda çok yaşadım tek rahatlatan oydu.Ama meğer benim bu ağrı safra kesesine bağlı ağrı imiş sonrası ataklar başlamıştı,inşallah öyle değildir.Ameliyathane soğuk oluyor ondan kaynaklı da olabiliyor.Yanlış hatırlamıyorsam sizin 9 Mayıs degil miydi sezeryan?
gözünüz aydınnİlk oğlumda da olmuştu böylr ama bu kadat şifdetli değildi geçiyordu. Bu bi girdi çıkmadı. Eve de geldik ağrı kesici yaptıramıypru. Bizim bebek biraz hareketsizdi doktorum erken aldı canım
Oyyy masallahhh haftasina gore boyu kilosu ne kadar iyiymis. Suni sanci aldiniz ve nefes aldiracak bir boslugu oldu yani oyle mi. Makata vuran agri dogum belirtisi miymis yaniiErkek bebeğin sancısı makattan vuruyor ben ilk doğumum olduğu için anlamamıştım bile doğum sancısı olduğunu geliyordu 10 dkda bir 10 sn falan sonra bişey yok. 1-2 damla kan gelince anlamıştım hastaneye gittim doktor 6 cm açılman var nasıl geldin böyle rahat dediServise aldı beni hemen bebek kakasını yapmış çabucak doğurman lazım deyip suni sancı bağlattı suyumu doktor patlattı. 1 saat içinde doğumhaneye alındım. Kesinlikle nefes aldırmayan sancı olmuyor 15-20 sn de bir vuruyor derin nefes alıyorsun gül koklar gibi sonra yavaşça mum üfler gibi bırakırken sancı bitiyor. Doğumhanede bile aralıklı geliyordu sancı hiç korkmayın 2 ıkınmada doğmuştu oğlum 39+1 de 3780 gr 55 cm Rabbim size de kolay doğum verecek öyle düşünün kendinizi gidişata teslim edin.
Maşallah hem boyuna hem kilosunaErkek bebeğin sancısı makattan vuruyor ben ilk doğumum olduğu için anlamamıştım bile doğum sancısı olduğunu geliyordu 10 dkda bir 10 sn falan sonra bişey yok. 1-2 damla kan gelince anlamıştım hastaneye gittim doktor 6 cm açılman var nasıl geldin böyle rahat dediServise aldı beni hemen bebek kakasını yapmış çabucak doğurman lazım deyip suni sancı bağlattı suyumu doktor patlattı. 1 saat içinde doğumhaneye alındım. Kesinlikle nefes aldırmayan sancı olmuyor 15-20 sn de bir vuruyor derin nefes alıyorsun gül koklar gibi sonra yavaşça mum üfler gibi bırakırken sancı bitiyor. Doğumhanede bile aralıklı geliyordu sancı hiç korkmayın 2 ıkınmada doğmuştu oğlum 39+1 de 3780 gr 55 cm Rabbim size de kolay doğum verecek öyle düşünün kendinizi gidişata teslim edin.
Şaka mı? İnanamıyorum gerçekten. Benim 3 gündür makattan vuran ağrım var. Ama şiddetli değil özellikle yürürken artıyor. Zonklama gibi bir ağrı, ortadan ikiye ayrılıyormuş gibi.Erkek bebeğin sancısı makattan vuruyor ben ilk doğumum olduğu için anlamamıştım bile doğum sancısı olduğunu geliyordu 10 dkda bir 10 sn falan sonra bişey yok. 1-2 damla kan gelince anlamıştım hastaneye gittim doktor 6 cm açılman var nasıl geldin böyle rahat dediServise aldı beni hemen bebek kakasını yapmış çabucak doğurman lazım deyip suni sancı bağlattı suyumu doktor patlattı. 1 saat içinde doğumhaneye alındım. Kesinlikle nefes aldırmayan sancı olmuyor 15-20 sn de bir vuruyor derin nefes alıyorsun gül koklar gibi sonra yavaşça mum üfler gibi bırakırken sancı bitiyor. Doğumhanede bile aralıklı geliyordu sancı hiç korkmayın 2 ıkınmada doğmuştu oğlum 39+1 de 3780 gr 55 cm Rabbim size de kolay doğum verecek öyle düşünün kendinizi gidişata teslim edin.
Sürekli emzirmeye calış. Rahim kaslarını uyarıp iyileşme sağlıyomuş. Bnm bildiğim hareket ettikçe erken toparlanır sın. Birilerinin koluna girip bol bol yürümen lazım Allah şifa versinDikiş acıları için ne yapabilirim hareket edemiyorum
Alırsa alsın artık napayım en fazla sezeryan olur yine kavuşuruz yavrularımızaTeşekkür ederim
Benim 2900du 10gunde 3400oldu multivitaminleri bırakmama rağmen bi anda almaya başladı. zaten sizde ara verdiniz multivitaminlere diye hatırlıyorum demir hariç tabi. Karbonhidrat sekere ara verin .ben yarın kaç kilo cikcak merak ediyorum eskiden alsın diye uğraşıyordum kaşar peynir irmik bulgur cici bebe bile yedim kilo alsın diye şimdide alır daha fazla diye tedirgin oluyorum
Yanlış ölçüm yapabiliyorlar ya gecen hafta 3400cikan çocuk 3300 çıktı şimdi . Doktor +-400 çıkabiliyor cihazlarda dedi. Sağlıkla gelsin de artik bende düşünmek istemiyorumAlırsa alsın artık napayım en fazla sezeryan olur yine kavuşuruz yavrularımızanormal olmayacaksa olmasın napalım... çok yoruldum düşünmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?