2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ay aynısını dedi yaaa ama bu gittiğim ikinci doktor normal doğum yanlısı bir doktor çok beğendim ona rağmen bebeğin çok kilo alması iyi olmayabilir dedi vitamin haplarini bıraktığımı sadece demir aldığımı söyledim o da iyi olmuş doğurduktan sonra emzirirken içersin dedi. Ben normal doğum için şu 8gunu zorlucam ama artık gelmezsede birazcik akışına bırakırım muhtemelen çünkü hafifte olsa basiklik bebeğin kilosuyla da uyum saglayamazsa risk oluştursa pişman olacağım karar vermek istemiyorum tamamen sırtımı Allah'a dayadım bakalım bu hafta yorucam biraz kendimi nasıl olcak
.hurma için 5 -7 dedi.

Bende de 5e kadar iyi de sonrası zor gidiyor... bir de sakın ha akşam yatmaya yakın yemeyin mideyi acayip yakıyo @ankazmrt0
Benim dr 9 10 adet yiyebilirsin demisti. Ama o kadar yemem mumkun degil. Acve falan olabilir belki o daha kucuk oluyor boyutu ama o da su an evde yok ben aksam yemeginde yiyorum genelde canim. Suyla birlikte gidiyor ama en fazla bes tane

İste bana da en basindan beri bebek kilo almasin diye diretiyor. 4 kiloyu kaldiramaz vucut yapin dedi belki de catidan dolayi dedi. Ama su anki kilosu iyi dedi de iste benim minnos da hizli kilo aliyor. 15 inde 3600 falan olmus olur heralde gecen pazartesi 3200 du. Bakalim ya hakkimizda en hayirlisi neyse o olsun. Bebegimiz de biz de saglikli olalim da ne sekilde gelecekse gelsin. Asla sezeryan olmam demiyorum. Son care onu gerektirirse olurum yani yapacak bir sey yok

Bende de 5e kadar iyi de sonrası zor gidiyor... bir de sakın ha akşam yatmaya yakın yemeyin mideyi acayip yakıyo @ankazmrt0
Şuan benim midem berbat durumda deli gibi yanıyor 3hurmada gitti gerçi ben ne yesem midem yanıyor artık şu içsem bile.bsise şişe gaviscon bitiriyorum.rennie duo hiç işe yaramadı midem mahvetti beni

Asil faydali olan merdiven cikmak mi? İnmesi de faydalıysa ineyim yine de. Bir de legen buldum bir tane onun icini sicak suyla doldurup otursam daha iyi olmaz mi canim?
Sıcak su tutmak daha iyi leğen konusunda hani bahsettiğim bitki vardı ya onun buharına oturmak için leğen gerekir yoksa oda lazım değil gir duşa sırtından aşağı kaynat kaynat su dökün en kolayı 5-10 dökün çık günde bir kaç kere

Benimde bugün 3300lerde çıktı iki doktorda da aynı rakam çıktı geçen hafta 3400demisti yanlış olcmus demek. Şimdi 3300lerde Multivitamini bıraktım şekere karbonhidrata sınır koyucam .umarım çok almaz ama 4e gelirse de kilo ben zorlanan normal diye zaten bebek de gelmezse çok zorlamicam önümde 8gunum var. Çünkü kaş yaparken göz de çıkabilir Allah koruusun alt taraftan kesik dikiş fazla olabilirmis. Yani sürece bıraktım kısacası ama verilen tavsiyeleri uygulamaya caliscam.hurma bana da çok şekerli geliyor ve midemi aşırı yakıyor valla bu da şekerli çocuğa kilo aldırmaz umarım ekstra ama doktor öyle olsa önermezdi heralde.bugun akşam AVM ye gidicem merdiven ler için

Kızlar bugün randevum vardı benim. Yazmıştım buraya nstde bebek hareketleri azdı diye. Bugün yine nstye girdim bebek hareketleri çok güzeldi süt ve fıstıklı çikolata yedim onlar hareketlendiriyor benim miniği çünkü Ama tansiyonum 13 9 çıktı ve sancım çıktı 3 tane 100 üstü tansiyon böyle olursa alırım dedi. Çarşamba yine randevum var her an doğurabilirim galiba

Çatı muayenesi açıklık yapmaz kemiğe bakılıyor ayrı bir yer gibi düşün.açıklık varsa zaten görür söyle ama hemen hop diye olmuyor hele ilk doğum için çok hızlı gelişmeyebiliyormuş ebe dedi bugğn benimde kontrol vardı.birde bebeğin kanala girmesi mesela hemen doğum olacak demek değilmiş bana bebek kanala girmeye çalışıyor yardımcı ol dedi 35+3 teyiz girince daha zaman oluyor şansımız varsa kanala girmesi bile doğum olması günleri kısa sürer bekletmez
Benim direkt kendi doktorum muayenede zorlanırsan doğum zor dedi Bakalım 2 gün sonra gidicem hakkımızda hayırlısı
Bu aynı şey değil ya bu şekilde bilinçaltına korkular gidiyor ve Türkiye’de çok Dr bunu yapıyor.
Hurma yı günlük 75 gr yemek gerekiyormuş şekerden dolayı yoğurtla yiyebilirsiniz.

Şuan benim midem berbat durumda deli gibi yanıyor 3hurmada gitti gerçi ben ne yesem midem yanıyor artık şu içsem bile.bsise şişe gaviscon bitiriyorum.rennie duo hiç işe yaramadı midem mahvetti beni
Ya bende de cok sukur mide yanmasi problemi olmadi pek. Bir iki defa oldu baharatli yagli yiyecekleri kestim dikkat ettim gecti. Acaba bu bebegin sacli olmasi inanci dogru mu cok merak ediyorum. Sizin sacli benim de sarisin sacsiz bir sey olursa bebeklerimiz dogru dicem bu dediklerine

Bence bebege de yariyordur hurma her turlu. Bir de gunde 7 tane yesek tosun olur cikarlar ben de bir apartmana cikmayi dusunuyorum

gözünüz aydınn nst de mi hareketsiz çıkıyordu acaba? Benim de son 3 nst de hareketleri az ama normalde öyle değil bu erken alma sebebi mi
Sağ ol canım. Acile gittim serum falan verdiler daha iyiyim bakalım inşallah yeniden artmaz

Ama sizinle en başta semptomlarimiz birebir aynıydı hatırlarsanız kesin cinsiyetler aynı dedik farklı çıkmıştı valla bakalım ben kel doğmuşum bakalım ne cikicak mide beni mahvetti çünkü
Bence bebege de yariyordur hurma her turlu. Bir de gunde 7 tane yesek tosun olur cikarlar ben de bir apartmana cikmayi dusunuyorum
7cok ya valla 3de kesildim bugün belki bir tane daha yerim yeter şeker komasına girmis gibi hissediyorum yerkeniçim kiyiliyor sonra deli gibi yanıyor

Sancı 1 dk sürüyordu her 3-4 dk da bir geliyordu doktora ıslaklık var dediğimde aradı beni ıkın dedi ıkınınca su geliyor mu dedi geliyorsa suyun gelmiştir dedi bende ıkındım gelmedi bişey ama yinede ağrı ve kasılma olunca gel hasteneye dedi ama benim açılmam hiç yoktu sadece düzenli sancı vardı sizin açılma da varmış bence ıslaklık hissedince ciddiye alın ne olur ne olmaz

Evet bizim her seyimiz enteresan sekilde ayni ilerliyordu. Sen bir sey yazmis oluyordun bunu yasayan var mi diye aynisi bende de olmus oluyordu ya da ben yaziyordum sen diyordun ayni diye cok sasiriyordum o siralar. İnsallah mide yanmalarin da gecer bir an once. Simdi de karasigi ile ayni gidiyoruz bircok seyde bakalim Sarisin bebekler sacsiz oluyormus bana oyle diyorlar sarisin olabilir diye. Siviyla birlikte tuketmeye calis hurmayi bir de tek sayili olmasina ozen gostermeye calissan o kadar agir gelmez

Ahhaha ay benim oğlum da baklava seviyor şaka gibi baya tercihleri var şimdiden bana da dün hemşire 16 mayısı göremezsin sen daha önce doğar gibi dedi acil sezeryandan korkuyorum bende dün gece baya alıyorlardı nerdeyse

Canim karasigi yazdiklarinin aynisini ben de yasiyorum harfi harfine. 2cm i gecen bir acikligim vardi en son. Ancak su bazen cok fazla oluyor camasirda ve bebek cok hareketli. Her kontrolde dr um suyu gayet iyi demisti hatta bu yuzden de dogumun baslamiyor olabilir demisti. Rahati yerinde cunku. Ama su siralar su cok geliyor. Ama o su amniyon sivisi olsa bebek bu kadar hareketli olur mu ki

Bizim sizinle aynı gidiyor. salı günü benim de 3400dü . 4ü geçerse nasıl olacak kafama takılıyor.... bugün nst girdim düzensiz sancılar var onlar da bebek harekti kaynaklı... cumartesi 40+0 oluyorum. nasıl olacak ya

Mide yanması saçtan olmaz ki zaten bebekler başaşağı rivayete göre bebeğin saçı mideyi itiyor Ma baş aşağı duran bebeğin ne saçı iyecek bilimsel hiç bir yanı yok yer dar bebek henüz kanala inmamışse yanma oluyor yanma bittiyse bilinçli benek kanala giriyor ben valla ejderha gibi oldum bekliyorum insin diye yeri dar poposunu itiyor mideme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…