- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #15.401
Aminnnnn yarın müsait olduğunda gelişmeleri aktarrrr ben de yazarım inşallahBen deeeeeinşallah güzel haberlerle dönelim şu gruba mis gibi yenidoğan kokusu çekelim içimize. Ağrımz sizimiz da azicik olsun yormasin bizi amin
Ya Allah razı olsun bu kitabı not ettim ve almayı unutmuştum yarın ilk iş hemen bulup alayım okuyayım .uyuyamıyorum gerçekten ve burada çok bilinçli anne adayları var kesinlikle bugün çok güzel akıl verdiler Allah herkesten razı olsun vallaBiliyormusun bu tam olarak yanlış bence doğum için başla dr bul öyle olmaz vs diyene aldırma ben almanyadayım burada seni bir dr takip ediyor ama doğumu bir hastanede yapmıyorsun ve şurada nöbette kim denk gelirse ve zatn dr değil ebe yapıuor.bu sorun bile değil şunu diyeceğim hipnobriting kitabını eline al ve çatı denilen şeyin ne olduğunu oku inanana kimseye kendinle uyumlu dr bul ama bu kitaba hemen başla geç kalma orada anlayacaksın çatı nedir son dk doğum zamanı bile açılır bunun doğumla hiç bir alakası da yoktur bu artık ispatlandığı için bir çok dr çatı muayenesi yapmaz bile doğum normal bir süreçtir ve kadının hakkıdır
BEn. Şu kadarını diyim doktoru sallamayacaksın Farklı düşünmeye başlayacaksın bunlr böyle gelişecek demişti dersin Allah senden de razı olsunYa Allah razı olsun bu kitabı not ettim ve almayı unutmuştum yarın ilk iş hemen bulup alayım okuyayım .uyuyamıyorum gerçekten ve burada çok bilinçli anne adayları var kesinlikle bugün çok güzel akıl verdiler Allah herkesten razı olsun valla
Ankara ben deİzmir. Siz?
Maaşallah bebişe benim de cumartesi randevumKızlar benim de kontrolüm vardı bugün herşey yolundaymış 3160 gram 49 cm olmuş bebişim 16-17 Mayıs gibi olacak sezeryan inşallah anestezi ile görüşelim ayarlayalım dedi iyileşme daha mı zor olur dedim hayır ilkinden kolay bile olur ayaklanman dedi doğuma eşim de girecek onu da konuştuk 38+1 gibi alacak inşallahhaftaya tekrar kontrole gidicez sonra da doğuma inşallah ay bir rahatladım gün verince öncesinde kanama ağrı sancı su gelmesi vs olursa gel mutlaka dedi
Benim 5.5 yaşında bir oglum daha var adı Mert. Bu oğlumun da Mete olacak inşallahAnkara ben deadını ne koyacaksınız inşallah
Maşallah benim de tam 2 ye girecek oğlum var ası Asaf bu oğlum da Agâh olacak inşallahBenim 5.5 yaşında bir oglum daha var adı Mert. Bu oğlumun da Mete olacak inşallahsiz ne koyacaksınız?
Benimde aynı iki gündür. Ayağa kalktığımda ve bebek her hareket ettiğinde vajinamda müthiş bir baskı varDün gece ve an itibariyle bu gece de... bebek başını aşağı ittiriyor ve vajinaya acayip baskı yapıyor. Çok acı çekiyorum ... bide bunu ayaklarından kuvvet alıp o destekle yapıyor. Dün gece o kadar kötüydü ki gelecek sandımbu gece de başladık. Aynısını yaşayan var mı?
Ben yarın sabah 8de sezeryan olmaya gidicem kan tahlili EKG anestezi uzmanına koş derken o kadar yorulmuştum ki bi yandan endişeler heyecan korku tansiyonum düştü iyice dün hep sancı çektim uzandım kendimi sakin tutmak için elimden geleni yapıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum bu gece nasıl uyucam bilmiyorum bende 3. Sezeryan olacak bu ama o heyecan endişe korkular ilk olacakmış gibi sadece güzel taraflarını düşünüyorum bebeğim doğduğu an ilk defa sesini duyacağımı göreceğimi ilk defa göreceğimi neye kime benzediğini düşünüyorum güzel taraflarını düşün zaten o an o saat geldiğinde herşey hızlı bi şekilde gelişiyo olup bitiyo sonrasında bol bol bebeğimle ilgilenip kalkıp yürümen gerekiyo sezeryanda altın kural bol hareket bol yürüyüş ben kayısılı meyve suyu kayısı hoşafı bisküvi aldım çantaya koydum eğer ilk sezeryanınızsa bol bol sıvı tüketirseniz bol bol yürürseniz gaz çıkarmanız da ilk tuvalete çıkışınız da kolay olur sizin için Allah'ın izniyle Rabbim sağ salim hayırlısıyla bebeğimizle birlikte o masadan kalkmayı nasip etsin dualarla sakin kalıyorum benBu gece bana uykular olmasin modundayim ya. Sezeryan öncesi stresini nasil atabiliriz. Deneyimli veya yeni doğum yapmış annelerim nasıl basedebiliriz? Ben kendimi soğukkanlı bilirdim ama yok yani aşırı gerginim. Aklima bin türlü şey gelior
Aynısını 4 5 gün önce yaşadım ertesi günü dahada kuvvetli yapmaya başladı buraya da yazmıştım bacaklarım köklerinden kopacak gibi kuyruk sokumu bel ağrım var hareket ettikçe kendini ittikçe artıyo diye çok hareketliydi birde gece başlamıştı aralıksız ertesi gün öğlene kadar sürmüştü sonrasında artık hareketleri yavaşladı ve sakinledi çok aşağıda hissetmeye başladım özellikle hıçkırığını kasık bölgemde hissetmeye başladım ayakları poposu göbek deliğimin hizasına indi dün nst ye bağlandığım da o cihazı alt karnıma tutturdular öyle buldular kalp atışını ve doktor baş çevresini ölçerken tam kasığımdan ölçtü eski dikişlerimin hemen altından şuan bildiğiniz kapıya dayanmış durumda ya beni çıkarın yada kendim çıkıcam hazırım diyoDün gece ve an itibariyle bu gece de... bebek başını aşağı ittiriyor ve vajinaya acayip baskı yapıyor. Çok acı çekiyorum ... bide bunu ayaklarından kuvvet alıp o destekle yapıyor. Dün gece o kadar kötüydü ki gelecek sandımbu gece de başladık. Aynısını yaşayan var mı?
Evet kesinlikle katiliyorum benim de elimde var hipnobirthing. Cevremde cok cok kucuk uzuvlu kadinlar var onlar bile vakti zamaninda normal dogum yapabilmisler evet biraz zor olmus ama zaten bahsettigim 150 boyun altindaki kadinlar. Biz hayli hayli yapariz hatta belki hoc kesiye bile gerek kalmadan insallah. Biliyorsunuz uzuvlarin kucuk olmasi, boyun kisaligi dogum hakkinda bilgi veren seyler.Biliyormusun bu tam olarak yanlış bence doğum için başla dr bul öyle olmaz vs diyene aldırma ben almanyadayım burada seni bir dr takip ediyor ama doğumu bir hastanede yapmıyorsun ve şurada nöbette kim denk gelirse ve zatn dr değil ebe yapıuor.bu sorun bile değil şunu diyeceğim hipnobriting kitabını eline al ve çatı denilen şeyin ne olduğunu oku inanana kimseye kendinle uyumlu dr bul ama bu kitaba hemen başla geç kalma orada anlayacaksın çatı nedir son dk doğum zamanı bile açılır bunun doğumla hiç bir alakası da yoktur bu artık ispatlandığı için bir çok dr çatı muayenesi yapmaz bile doğum normal bir süreçtir ve kadının hakkıdır
Benim aynı gün sisteme düşmüştü, bence sgkyla bi görüşmelisin baya oldu çünküMerhaba kızlar çalışamaz raporu alanlara birşey soracaktım. Ben rapor alalı 1 ay olacak ama e devlette raporum görünmüyor. İş yerim onayladığını söylüyor. Ama sistemde yok benzer durum yaşayan oldu mu ?
Yok sanırım hala deniyor çünki inmiş olsa kanala biraz daha ağırlığın aşağıya vurması lazım. Henüz inmedi görüntü olarak da his olarak da... zorluyor zonkluyor aşağısı resmen o denerken ama nedense akşam ne zaman yatıcam yatağa giriyorum o zaman başlıyo. Hıçkırık göbeğin altında ama aşağı bölgeye vurmuyo henüz. Gündüz hareketliyim ama ben hareketsiz moda geçince başlıyo harekete benimkiAynısını 4 5 gün önce yaşadım ertesi günü dahada kuvvetli yapmaya başladı buraya da yazmıştım bacaklarım köklerinden kopacak gibi kuyruk sokumu bel ağrım var hareket ettikçe kendini ittikçe artıyo diye çok hareketliydi birde gece başlamıştı aralıksız ertesi gün öğlene kadar sürmüştü sonrasında artık hareketleri yavaşladı ve sakinledi çok aşağıda hissetmeye başladım özellikle hıçkırığını kasık bölgemde hissetmeye başladım ayakları poposu göbek deliğimin hizasına indi dün nst ye bağlandığım da o cihazı alt karnıma tutturdular öyle buldular kalp atışını ve doktor baş çevresini ölçerken tam kasığımdan ölçtü eski dikişlerimin hemen altından şuan bildiğiniz kapıya dayanmış durumda ya beni çıkarın yada kendim çıkıcam hazırım diyoo dediğim ağrılar sancılardan sonra bebek kanala girdiğinde hareketleri azalırmış yavaşlarmış hareketlerini takip ediyorsanız hıçkırığından ve hareketlerinden anlaşılıyo kanala girdiği az çok ben çok korkmuştum birden hareketleri o kadar azalınca 2 gün hastaneye koştum yoktu doktor 3. Gün başka doktora geçtim çok şükür içim rahatladı
Benimde aynı iki gündür. Ayağa kalktığımda ve bebek her hareket ettiğinde vajinamda müthiş bir baskı var
Zaten hıçkırık kasıkta hissediliyo artık dışarıdan bakınca hıçkırdığında göbeğiniz kıpırdamıyo sadece kasığınızda hissediyorsunuz o hıçkırığı pıt pıt o kadar en çok ordan anladım benYok sanırım hala deniyor çünki inmiş olsa kanala biraz daha ağırlığın aşağıya vurması lazım. Henüz inmedi görüntü olarak da his olarak da... zorluyor zonkluyor aşağısı resmen o denerken ama nedense akşam ne zaman yatıcam yatağa giriyorum o zaman başlıyo. Hıçkırık göbeğin altında ama aşağı bölgeye vurmuyo henüz. Gündüz hareketliyim ama ben hareketsiz moda geçince başlıyo harekete benimkiGirse hemen gelecek gibi geliyo denerken bile çok sancı yapıyo
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim de 3. sezeryanım olacak seni çok iyi anlıyorum :)Ben yarın sabah 8de sezeryan olmaya gidicem kan tahlili EKG anestezi uzmanına koş derken o kadar yorulmuştum ki bi yandan endişeler heyecan korku tansiyonum düştü iyice dün hep sancı çektim uzandım kendimi sakin tutmak için elimden geleni yapıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum bu gece nasıl uyucam bilmiyorum bende 3. Sezeryan olacak bu ama o heyecan endişe korkular ilk olacakmış gibi sadece güzel taraflarını düşünüyorum bebeğim doğduğu an ilk defa sesini duyacağımı göreceğimi ilk defa göreceğimi neye kime benzediğini düşünüyorum güzel taraflarını düşün zaten o an o saat geldiğinde herşey hızlı bi şekilde gelişiyo olup bitiyo sonrasında bol bol bebeğimle ilgilenip kalkıp yürümen gerekiyo sezeryanda altın kural bol hareket bol yürüyüş ben kayısılı meyve suyu kayısı hoşafı bisküvi aldım çantaya koydum eğer ilk sezeryanınızsa bol bol sıvı tüketirseniz bol bol yürürseniz gaz çıkarmanız da ilk tuvalete çıkışınız da kolay olur sizin için Allah'ın izniyle Rabbim sağ salim hayırlısıyla bebeğimizle birlikte o masadan kalkmayı nasip etsin dualarla sakin kalıyorum ben
Amin cümlemize nasip etsin Rabbim 1ve 2de bu kadar heyecan stres yaptım mı hatırlamıyorum ama bu sefer hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren sezeryanı düşünüyorum bugün bi sakinlik var üzerimde ama sona yaklaştığım için sanırım evi son kez elden geçirip toparlayıp akşam annemlere geçicez gelince yatacağım yer ortam hazır olsun dedim 2 çocuk olunca evin 1gün bile toplu durması imkansız oluyo son hazırlıkları ayarlamakla meşgul ediyorum kendimi asıl telaş sabah çocukları bırakıp hastane yolunda başlayacak gibi hissediyorum sizde sağ alaim zamanında hayırlısıyla kavuşun yavrunuza inşallah şuan tek gerginliğim küvöze girecek mi acaba düşüncesi o kadar onun için dua ediyorum bol bolAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim de 3. sezeryanım olacak seni çok iyi anlıyorum :)
Hayırlısı canım ya halinden anlamazlar çok normal benim bebek galiba strese girdi geçen haftadan bu yana 38+3 olması gerekiyorken 37+2de kalmış gelişimi bildiğin durmuş duyunca çok üzüldüm korktum oysaki o kilo alsın diye ben neler yiyip içiyorum kendimi yormuyorum 2 haftadır 38 olamadı 2 haftadan beri 37. Haftada bian önce artık doğsun istiyorum sezeryanı onu bunu unuttum geçtim gelişiminin yavaşlamasına üzülüyorum sadeceBende kontrolden çıktım.37+4 kilo 3.400 Beyefendi hiç kanala girmemiş hala yukarda ama başasagı pozisyon. Sancı hiç çıkmadı nst de bebeğin içerde keyfi yerinde resmen hiç çıkası yok . Bide bana sorun. Yine ikna edemedim doktoru erkene çekmesi için 39. Haftada alıcam erken olması bebeğin zararına diyo. Bende durumlar böyle. Midem çok kötü yapçak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?