- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #15.441
Çok güzel bilgiler paylaşıyorsunuzBak ne yap hurma ye diyorlar ya belki yiyorsun bilmiyorım ama sayıyı artır ve çekirdeğini atma ağzında em doğal oksitosin açılmayı artırır stres olma ondan uzaklaş çünkü relaxin salgılamaya engel oluyor açılman o nedenle gecikiyor Farklı iki hormon aynı anda çalışmaya başlarsa relaxin geriler oda açılma için gerekli müzik dinle bol bol belden aşağını sıcak suda tut günde bir çok defa fırsatını buldukça.onun dışında ahududuyaprağının çayı bu konuda çok etkili.birde Almancası heublumen diye bir şey var bunu bulabilirsen suya koy buharına otur üzerine bir havlu ört burada bebek gelmediğinde ebeler doğuma yardımcı olmak için kullanıyor bu buharı.belden aşağı su tutarkende ömüzik mum koku her etkeni dene birde şu var karanlıkta kal olabildiğince yani mum ışığı falan doğum bu hali çok seviyor doğumu başlatan yumuşatan avı ve ağrıyı azaltan hormonlar tam olarak bu durumda çalışıp öne geçiyorlar.bunlara ek olarak öğrendiğim bir dalga çayı var oda 38 ve sonrası tapılıyor eğer haftan tutuyorsa onu da yazayım.değilse bunlarla ilerle
Cokk tesekkur ederim gercektenBak ne yap hurma ye diyorlar ya belki yiyorsun bilmiyorım ama sayıyı artır ve çekirdeğini atma ağzında em doğal oksitosin açılmayı artırır stres olma ondan uzaklaş çünkü relaxin salgılamaya engel oluyor açılman o nedenle gecikiyor Farklı iki hormon aynı anda çalışmaya başlarsa relaxin geriler oda açılma için gerekli müzik dinle bol bol belden aşağını sıcak suda tut günde bir çok defa fırsatını buldukça.onun dışında ahududuyaprağının çayı bu konuda çok etkili.birde Almancası heublumen diye bir şey var bunu bulabilirsen suya koy buharına otur üzerine bir havlu ört burada bebek gelmediğinde ebeler doğuma yardımcı olmak için kullanıyor bu buharı.belden aşağı su tutarkende ömüzik mum koku her etkeni dene birde şu var karanlıkta kal olabildiğince yani mum ışığı falan doğum bu hali çok seviyor doğumu başlatan yumuşatan avı ve ağrıyı azaltan hormonlar tam olarak bu durumda çalışıp öne geçiyorlar.bunlara ek olarak öğrendiğim bir dalga çayı var oda 38 ve sonrası tapılıyor eğer haftan tutuyorsa onu da yazayım.değilse bunlarla ilerle
Ahududu yapragi cayı cok etkili.ben sabah aksam ictim acilma hizli ve az sancili olduAyaklarını aşağı sarkitma canım hatta ayakta kalırsan yürüyüşten sonra falan eve gelince ayaklarını kaldır . Doktor bana ne kadar sola yatarsan ödemler varisler o kadar az olur ama sola yatmaktan gözümün sol tarafı kıristi artık
Bu ahududu çayı içmeye ve hurma yemelere ne zaman başladınız ben şu an 36+3üm erken mi?Ahududu yapragi cayı cok etkili.ben sabah aksam ictim acilma hizli ve az sancili oldu
37+ olunca baslayacaksin canimBu ahududu çayı içmeye ve hurma yemelere ne zaman başladınız ben şu an 36+3üm erken mi?
Ahududu yapragi cayini kaynamis bir su bardagi suya bir tutam koyarak iciyorum dogru mu acabaAhududu yapragi cayı cok etkili.ben sabah aksam ictim acilma hizli ve az sancili oldu
Bebek boy kilosu nasılCokk tesekkur ederim gercekten38+6 su anda haftam yarin 39 olucaz dr artik gelmesini istiyor her seferinde sen hala dogurmadin mi diyor dogumu baslatan ne varsa her seyi yazabilirsin artik beklemem gereken bir gun bile yok. Ahududu ve adacayi iciyorum. Hurma yiyorum cekirdegini de yutayim mi yani? Dediginiz malzemeyi de arastirayim ama kuvet yok evde o dediginizi nasil yaparim bilmiyorum
Kac adet yiyelim gundeHurmayı düzenli artırarak yiyin kızlar sütünüz de erken gelir denedim onayladım
İnsallahh kolay bir dogum olur canim saglikla kavusun insallah. Sancilar ne durumda var mi?Kızlar suyum geldi. Dua edin bana
Ek olarak Meme ucu uyarımı(elle yada makineyle) , sarılmak,öpmek ,masaj yaptırmanız, ananas bunlarda oksitosin arttırdığı için doğuma yardımcı olabilir.Cokk tesekkur ederim gercekten38+6 su anda haftam yarin 39 olucaz dr artik gelmesini istiyor her seferinde sen hala dogurmadin mi diyor dogumu baslatan ne varsa her seyi yazabilirsin artik beklemem gereken bir gun bile yok. Ahududu ve adacayi iciyorum. Hurma yiyorum cekirdegini de yutayim mi yani? Dediginiz malzemeyi de arastirayim ama kuvet yok evde o dediginizi nasil yaparim bilmiyorum
Bak şimdi ahududunun yaprağının çayı burası önemli ondan günde 2 fincan içeceksin 6-7 hurma ye yani yaklaşık 75 gr olarak veriyor günlük miktarı burada ebeler.çekirdeği ise emiyorsun bir sonraki hurmayı yiyene kadar ağzında dolaştır em.. küvet yoksa bile duş başlığı ile belden aşağısına sıcak su dök bende küvet var ama duş başlığı tutmak daha rahat bence.o dediğim buharına oturma işini de şöyle yapıyorlar bu dediğim bitkiyi leğene koyuyorlar klozete oturtuyorlar hani basur olunca yapılıyor ya onun gibi üstüne havlu örtüp 15 dk bekliyorsun bu bitkiyi bulamazsan.şart değil ama belki aktarda vardır Almancası heublumen.kağıda yaz bunların hepsini yorumlarda aramak zır olmasın.diğer yapacağın şey mesela perine masajı Hindistan cevizi yağı olur saf zeytinyağ olur onunla her gün 2-3 dk masaj perine bölgesine YouTube var videoları.bunun dışında dalga çayı var onu da yazıyorum şimdi 4 bardak suya 6 hurma ( yediğinden hariç) 6 kakule 6 karanfil 1 kabuk tarçın 1 küçük zencefil 2 dal adaçayı 10 dk kaynat süz bu karışımı 8 saat içinde tüket 8 saatini geçerse dök yani 2 saatte bir bir bardak içeceksin toplam 4 bardak içilecek ahududu yaprağından ayrıca karnına karnına günde 4 kez çörekotu yağı sür nane yağı ile birlikte meme ucuna 4 kere masaj yap 2-3 defa da sağım yap bırak uyarmış oluyorsun oksitosini.elektrikli makinan varsa süt sağmak için masaj yada süt için özelliği varsa o modda 5 er dk her iki memeye yap aç karnına keten tohumu 1 tatlı kaşığı yut bunların hepsini yapabilirsin.bunların bazısı tr deki doğum koçumdan online olarak eğitim aldım. Bazıları Almanya’daki ebeden doğuma hazırlık hızlandırma eğitimlerinden bilgiler kafana takılanı yaz sorCokk tesekkur ederim gercekten38+6 su anda haftam yarin 39 olucaz dr artik gelmesini istiyor her seferinde sen hala dogurmadin mi diyor dogumu baslatan ne varsa her seyi yazabilirsin artik beklemem gereken bir gun bile yok. Ahududu ve adacayi iciyorum. Hurma yiyorum cekirdegini de yutayim mi yani? Dediginiz malzemeyi de arastirayim ama kuvet yok evde o dediginizi nasil yaparim bilmiyorum
Var canım 15 dk da bir hafif amaİnsallahh kolay bir dogum olur canim saglikla kavusun insallah. Sancilar ne durumda var mi?
Canim en son 3200 du. Haftada 200 gr rahat aliyor. 15 mayis a kadar gelmezse kendiliginden suni sanciyla dogumu baslatacak dr um. O gun 40+3 olmus oluyor. 3 bucugu gecmis olur diye tahmin ediyorum. Kilo almasini hic istemiyor zaten dr normal dogumu zorlastiriyor diye. Vitaminleri sordum canim 40 in cikana kadar lohusaykem bile devam edeceksin dediBebek boy kilosu nasıldoğuma yakın baİ doktorlar çok kilo almasın diye vitaminleri biraktirabiliyor sizin biraktirmamisti sanirim
Teşekkür ederim sizler benden öncesiniz hepiniz yapabilirsiniz bende erken başlatacaklar doğumu preeklampsi nedeniyle bende kontrolü şekilde 36+0 da başlayacağım inşallah hepimize yarar ama emin olun ki çok faydalı şeyler bunlarÇok güzel bilgiler paylaşıyorsunuztşk ler
Başla tam zamanıBu ahududu çayı içmeye ve hurma yemelere ne zaman başladınız ben şu an 36+3üm erken mi?
Dualarımıza seninle haydi bakalım yağ gibi aksın gelsin bebişinKızlar suyum geldi. Dua edin bana
Cokk tesekkur ederim ya Allah razi olsun dinlicem bu tavsiyeleri hep ama sut sagmaktan cekiniyorumm niyeyse. Gogus ucuna kiyafetin üstünden masaj yapsam olur mu obur turlu cok rahatsiz ediyor cunku.Bak şimdi ahududunun yaprağının çayı burası önemli ondan günde 2 fincan içeceksin 6-7 hurma ye yani yaklaşık 75 gr olarak veriyor günlük miktarı burada ebeler.çekirdeği ise emiyorsun bir sonraki hurmayı yiyene kadar ağzında dolaştır em.. küvet yoksa bile duş başlığı ile belden aşağısına sıcak su dök bende küvet var ama duş başlığı tutmak daha rahat bence.o dediğim buharına oturma işini de şöyle yapıyorlar bu dediğim bitkiyi leğene koyuyorlar klozete oturtuyorlar hani basur olunca yapılıyor ya onun gibi üstüne havlu örtüp 15 dk bekliyorsun bu bitkiyi bulamazsan.şart değil ama belki aktarda vardır Almancası heublumen.kağıda yaz bunların hepsini yorumlarda aramak zır olmasın.diğer yapacağın şey mesela perine masajı Hindistan cevizi yağı olur saf zeytinyağ olur onunla her gün 2-3 dk masaj perine bölgesine YouTube var videoları.bunun dışında dalga çayı var onu da yazıyorum şimdi 4 bardak suya 6 hurma ( yediğinden hariç) 6 kakule 6 karanfil 1 kabuk tarçın 1 küçük zencefil 2 dal adaçayı 10 dk kaynat süz bu karışımı 8 saat içinde tüket 8 saatini geçerse dök yani 2 saatte bir bir bardak içeceksin toplam 4 bardak içilecek ahududu yaprağından ayrıca karnına karnına günde 4 kez çörekotu yağı sür nane yağı ile birlikte meme ucuna 4 kere masaj yap 2-3 defa da sağım yap bırak uyarmış oluyorsun oksitosini.elektrikli makinan varsa süt sağmak için masaj yada süt için özelliği varsa o modda 5 er dk her iki memeye yap aç karnına keten tohumu 1 tatlı kaşığı yut bunların hepsini yapabilirsin.bunların bazısı tr deki doğum koçumdan online olarak eğitim aldım. Bazıları Almanya’daki ebeden doğuma hazırlık hızlandırma eğitimlerinden bilgiler kafana takılanı yaz sor
İnsallah kolaylikla gelsin. Darisi ben ve isteyenlerin de basina. Ozel olarak dua eder misin su an senin dualarin makbul tam dogum kasilmalari icinde. Benim de kendiliginden baslasin dogum surecim diye yoksa 15 inde suniyle baslatacak dogumu ve cok korkuyorumVar canım 15 dk da bir hafif ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?