2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Her şey bozuk gibi kokar mı bir insana kokuyor. Bu bulantılar insanı mahvediyor. Ne gibi çözümler buluyorsunuz. Neler yiyorsunuz bebişler sağlıklı olsun da anneler her şeye katlanır

Her şey bozuk gibi kokar mı bir insana kokuyor. Bu bulantılar insanı mahvediyor. Ne gibi çözümler buluyorsunuz. Neler yiyorsunuz bebişler sağlıklı olsun da anneler her şeye katlanır
Ben en son hastanede açtım gözümü artık günde 7-8 defa kusmaktan halim kalmadı. Su bile icemedim halsiz düştüm. En sonunda prilam hayatımı kurtardı

Her yerde yazan klasik tavsiye varya az az sık sık yiyin diye onu yapmaya fırsat bulamazsam çok kötü oluyor benim. Bir de keskin tadı kokusu olan şeyler, yedikten saatler sonra bile ağzımda durmaya devam ediyormuş gibi geliyor. Soğan, vanilya, kahve, kakaolu tatlılar hamile kaldıktan sonra 1 kez deneyip bıraktığım şeyler. Uzun süre de yakınından geçmem:)) meyve süper geliyor ara öğün olarak hep yanımda bulunduracağım artık.

Merhaba hanimlar nasilsinizz size bir sey soracagim. En son 9 Eylül’de dr karindan degil diger normal yoldan bebegin kesesini gorebilmisti. Kalp atisi icin ne zaman gitsem kesin bir sekilde duyulur artik insallah biliyor musunuz?

Merhaba hanimlar nasilsinizz size bir sey soracagim. En son 9 Eylül’de dr karindan degil diger normal yoldan bebegin kesesini gorebilmisti. Kalp atisi icin ne zaman gitsem kesin bir sekilde duyulur artik insallah biliyor musunuz?
Vajinal ultrasonda 6+1de kalp atışını görüntüleyebildik. Ama sesi açmak için bazı doktorlar 8. Haftayı bekliyor. Bence doktor beklemese de bekletmek iyi olur çünkü riski olup olmadığı kanıtlanmamış ses kullanılmasının 8. Hafta öncesinde. Zaten görmek yetiyor sağlıklı olduğunu öğrenmek için.

Kizlar selam adetlerim duzensiz oldugu icin kac haftalik hamileyim bilemiyorum ama carsamba gunu gittigimde keseyi gorebildik. Cok minikti. Bir dahaki kontrol 2 hafta sonra. Daha once bos gebeligim var o yuzden cok geriliyorum cunku hicbir belirtim yok.kasik ve karin agrim vardi gecti sayilir. Sizin nasil ilerliyor hamilelikleriz? Kacinci haftalarda belirti yasamaya basladiniz acaba? Ultrason goruntum de bu sekilde

Eklentiler

• 20220914_195138.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 59
Gönlünü ferah tut canim benimde 6 haftalik bi kaybim var hepsi ayni olcak deil 4. Haftada kasik agrim vardı suan 5+2yim hafifden mide bulantisi ve goguslerde hassasiyet var olumlu düşün hersey olumlu olsun insAllah

Gönlünü ferah tut canim benimde 6 haftalik bi kaybim var hepsi ayni olcak deil 4. Haftada kasik agrim vardı suan 5+2yim hafifden mide bulantisi ve goguslerde hassasiyet var olumlu düşün hersey olumlu olsun insAllah
Haklisin ama elimde degil yine bir korku dustu icime. 2hafta nasil gecicek bilmiyorum.cok tesekkur ederim cevabin icin

Şu civarlar artık duyulur kesin olarak.
Bebek oluştuktan 10 gün sonra kalp atışı için çağırıyorlar çünkü
Siz zaten vajinal yoldan kalp atışı duymuşsunuz.

Hayırlı olsun
Dün başka bir arkadaşa daha yazmıştım aynı şeyi tekrar gibi olacak ama
3. Hamileliğim bu benim, her birinde belirtilerin başlama zamanları/belirtiler farklıydı.
Oğlumda öğrendiğim gün kusma bulantı başlamıştı hatta o zaman sigara kullanıyordum. sigara dahi içemedim daha kan vermeye giderken net olmamasına rağmen içemeyip, yarım atmıştım.
Bunda ise 6-7. Haftada belirtilerim başladı ve daha bi farklı ilerliyor.
Yani başkalarını geçtim, kendi hamileliklerimiz bile aynı seyirde geçmeyebilir o yüzden panik yapmaya olumsuz düşünmeye gerek yok

Ah insallah dediginiz gibi olur beklemekten baska yapacak birseyim yok zaten suanda

Hayırlı olsun. Çarşamba günü kesem aynı sizinki gibi gözüktü aşağı yukarı aynı olabilir bizimki haftaya cuma gideceğim bende . Daha önce düşüklerim olduğu için tedbirli gidiyoruz. Sağlıklı ilerler inşallah

Yaa cok sevindim sizin adiniza inssallah saglikla alin kucaginiza sizde belirtiler basladi mi peki

Göğüslerde dolgunluk var, arada kasık ağrısı, akıntım oluyor sürekli bi ıslaklık hali. Bide bazen baş dönmesi oluyor. Sizde?
Goguslerimde hicbirsey yok.onun disinda kasik agrisi arada ve akinti bende de oluyor hep islaklik dediginiz gibi onun disinda birsey yok henuz

O bende de oluyor sürekli uyku hali var çok şükür bulantılarım yok ama uyku hali baş dönmesi birde çok çabuk yorulma 3.hamileliğim benimde bu daha farklı geçiyor

Şu civarlar artık duyulur kesin olarak.
Bebek oluştuktan 10 gün sonra kalp atışı için çağırıyorlar çünkü
Siz zaten vajinal yoldan kalp atışı duymuşsunuz.
Yok kalp atisi duymadim keseyi gorduk. 26 eylul’de 7+3 olacak insallah. O gune randevu aldim. Heralde gorunur mu kalp atisi gobekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…