2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaşlar merhaba. Benim sat 4 ağustos henüz doktora gitmedim. Ama ben çok idrara çıkıyorum çok su içiyorum sizde durumlar nasıl. Şekerden şüpheleniyorum. Siz de çok idrara çıkıyormusunuz benim gibi
Çok normal canım hamilelikle alakalı tamamen kan hacmi artıyor, süzülen kan artıyor 😊
benide eklermisiniz. Yaş 25, sat 16 Ağustos , Malatya, 56 kg , İlk çocuk
Hayırlı olsun hoşgeldiniz 💐
Arkadaşlar merhaba bende dün ogrendim hamile olduğumu bugün kan verdim 474beta hala inanamiyorum o kadar bir senenedir uğraştım iki kimyasal yaşadım tam artık nasip olmicak diye hiç takmadım ay hamile kaldım beni de ekleyin lütfen 2.gebeligim olucak inşallah sat 15agustos
Hayırlı olsun 🙏 hoşgeldiniz 🥰

Kızcelerimm ben de sonunda bugün kalp atışlarını duydumm bebeğimi de gördük:))
Ohh maşallah canım gözün Aydın çok sevindim 🧿

Kızlar 40 gün önce boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum üstüne adet görmeden şu an nasipse tekrar hamileyim ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua eder misiniz bu sefer sağlıklı gelişsin ve devam etsin istiyorum inşallah🤲🏻 İlk betam 51di 2 gün sonra 248 çıktı 10 güne kadar da kese için gidicem, umarım sağlıkla devam eder.

A April wind beni de ekler misin? Yaş 26, sat 8 ağustos, kilo 57, bursa, ilk çocuk.
İnşallah hayırlı güzel haberlerle sağlıkla bir gebelik geçiririz hep birlikte 💜
Psikolojik olarak iyiyim de bedenen 😣 bütün gün tek düşündüğüm ne yesem rahatsız olmam, tüh onu yemeseydim, bunu yeseydim, çok mu yedim, geç mi yedim neden böyle oldum.. Bütün modum ve enerjim az sık ve beslenebilmeme bağlı oluyor. İşe gittiğim günler kabusa dönüyor kontrol kaçtığı için. Bu hasta gibi hissetme durumu kaçıncı hafta bitecek acaba..
12. Haftadan sonra azalmaya başlayacak 16 haftadan sonrası en en tatlı dönemler ta ki göbüş ve bebiş büyüyene kadar 😂💜
2. Trimester hamileliğin gerçekten balayı 😍
Kızlar sizin mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı yorumları okudukça geriliyorum 🥺
Bu benim 3. Gebeliğim ve hepsinde ayrı zamanlarda başladı
Mesela ilk iki hamileliğimde çok ağır koku hassasiyetim varken bunda yok ama midem sürekkkkli halay çekiyor 🥹
Belki bulantısız geçecek sizin süreç hiç belli olmaz ☺️💐💐

Ohh maşallah canım gözün Aydın çok sevindim 🧿

İnşallah hayırlı güzel haberlerle sağlıkla bir gebelik geçiririz hep birlikte 💜

12. Haftadan sonra azalmaya başlayacak 16 haftadan sonrası en en tatlı dönemler ta ki göbüş ve bebiş büyüyene kadar 😂💜
2. Trimester hamileliğin gerçekten balayı 😍

Bu benim 3. Gebeliğim ve hepsinde ayrı zamanlarda başladı
Mesela ilk iki hamileliğimde çok ağır koku hassasiyetim varken bunda yok ama midem sürekkkkli halay çekiyor 🥹
Belki bulantısız geçecek sizin süreç hiç belli olmaz ☺️💐💐
Hamileliğin balayını sabırsızlıkla bekliyorum o zaman🥳 şu 1 ay da kafaları fazla dağıtmadan kendimize beslenmeye odaklanacakmışız, bugün rastgele beslenmek bana dersimi verdi:)

Kızlar sizin mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı yorumları okudukça geriliyorum 🥺
7. Haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu çok sevindim çok iştahlıydım ama sonra bi geldi fena da geldi su bile içsem midem bulanıyor inşAllah az kaldı 3. Aya geçer umarım

Merhabalar sevgili mayıs anneleri... 12 eylülde reglime 6 gün varken silik çizgi gördüm. 13 eylülde sabah test verdim bhcg : 18 çıktı. Bugün tekrar kan vereceğim. Hcg değeri bu seviyede öğrenen var mı acaba?

Bugün biraz bulantılarım azaldı yemek yiyebildim gerçekten yemek yedikten sonra pişman oluyordum
Dün akşam yediğim salatada soğan vardı. Çok da acıkmıştım düşünmeden yedim. Yemek sonrası pişmanlığı gece 2ye kadar sürdü. Normalde soğanda kendi kokumuzu almayızya, dün ne yaparsam yapayım kokusu benimleydi dur durak bilmedi. Kendini seven soğandan uzak dursun:))

Merhabalar sevgili mayıs anneleri... 12 eylülde reglime 6 gün varken silik çizgi gördüm. 13 eylülde sabah test verdim bhcg : 18 çıktı. Bugün tekrar kan vereceğim. Hcg değeri bu seviyede öğrenen var mı acaba?

oğlumda Sabah testte gördüm epey silikti, öğlen işe giderken test verdim sonuç 10,5 çıktı 😊

Ben 20 ile öğrenmiştim hayırlı olsun🤲🏻

7. Haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu çok sevindim çok iştahlıydım ama sonra bi geldi fena da geldi su bile içsem midem bulanıyor inşAllah az kaldı 3. Aya geçer umarım
Yaa bize hiç uğramadan gider inşallah 🤲🏻 daha çok yeni benim için ama mide bulantısı yaşarım diye ödüm kopuyor. Umarım sizinde en kısa zamanda geçer gider

Dün akşam yediğim salatada soğan vardı. Çok da acıkmıştım düşünmeden yedim. Yemek sonrası pişmanlığı gece 2ye kadar sürdü. Normalde soğanda kendi kokumuzu almayızya, dün ne yaparsam yapayım kokusu benimleydi dur durak bilmedi. Kendini seven soğandan uzak dursun:))
ahahah cok guldum. Bende kurufasulyenin yanina sogan yedim gecenlerde. 2 gun boyunca her yerim sogan koktu gbi hissettim kendimden tiksindim 😂😂😂😂😂😂

Kızlar hapşurunca ya da hızlı hızlı hareket ettikten sonra durduğumda rahmimin oralarda hızlı hızlı göbek seğirmesi oluyo sanki bütün nabzım orda atıyomuş gibi hissediyorum, sanırım ordaki damarlarla alakalı bir durum bu. Sizde de oluyor mu bu?

Kızlar hapşurunca ya da hızlı hızlı hareket ettikten sonra durduğumda rahmimin oralarda hızlı hızlı göbek seğirmesi oluyo sanki bütün nabzım orda atıyomuş gibi hissediyorum, sanırım ordaki damarlarla alakalı bir durum bu. Sizde de oluyor mu bu?
Oluyor bazen
Aşağıya kan akışı arttı tabi gayet normal bence. Aniden ağrı girmesi de oluyor bahsettiğin durumlarda böyle Hatta iki büklüm edecek cinsten 🙈

Oluyor bazen
Aşağıya kan akışı arttı tabi gayet normal bence. Aniden ağrı girmesi de oluyor bahsettiğin durumlarda böyle Hatta iki büklüm edecek cinsten 🙈
Evet sonrasında illa çok olmasa da ağrım oluyor hafif, önemli bir şey değil o zaman☺️ Bir de son 1 haftadır uyandıktan sonra gece tekrar uyuyana kadar hep belim ağrıyor gün içinde de bazen dış genital organımın orda baskı hafif ağrı oluyor. Bunlar normal midir acaba?

Bahsettikleriniz normal kızlar bendede oluyor kan dışında hepsini normal görüyor doktorlar. Kan görürseniz sadece hemen doktora gitmeniz öneriliyor

X