- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.001
Evet dopplerden kalp atisini duymak saglikli degil biliyorum. Kalp atisini gormek icin sormustum zaten ben de o sekilde duymak istemiyorum. 26 eylul de dr randevusu aldim. O gun 7+3 olacak insallah. Karindan gorunur mu acaba kalp atisiVajinal ultrasonda 6+1de kalp atışını görüntüleyebildik. Ama sesi açmak için bazı doktorlar 8. Haftayı bekliyor. Bence doktor beklemese de bekletmek iyi olur çünkü riski olup olmadığı kanıtlanmamış ses kullanılmasının 8. Hafta öncesinde. Zaten görmek yetiyor sağlıklı olduğunu öğrenmek için.
Bir de bebek olusmasi derken neyi kast ediyorsunuz tam olarakŞu civarlar artık duyulur kesin olarak.
Bebek oluştuktan 10 gün sonra kalp atışı için çağırıyorlar çünkü
Siz zaten vajinal yoldan kalp atışı duymuşsunuz.
Ay evet öyle yazmışsınız ben onu kalp atışı olarak anlamışımYok kalp atisi duymadim keseyi gorduk. 26 eylul’de 7+3 olacak insallah. O gune randevu aldim. Heralde gorunur mu kalp atisi gobekten
Karın ultrasonuna hiç girmedim, daha ben gördüğümde o kadar minikti ki kalplerEvet dopplerden kalp atisini duymak saglikli degil biliyorum. Kalp atisini gormek icin sormustum zaten ben de o sekilde duymak istemiyorum. 26 eylul de dr randevusu aldim. O gun 7+3 olacak insallah. Karindan gorunur mu acaba kalp atisi
Önce kese sonra bebeğin oluşacağını gösteren yolk sac denilen yapı oluşur (yüzük şeklinde)Bir de bebek olusmasi derken neyi kast ediyorsunuz tam olarak
Canım çok geçmiş olsunKızlar benim dün kanamam başladı hemen doktora geldik acilden yatış verdi doktor. Progestan iğnesi vuruldu. Bebeğimin durumunun iyi olduğunu haftasıyla uyumlu olduğunu ve kalp atışının olduğunu söyledi. Durduk yere gelen bu kanama korkuttu. Bugün öğlen çıkışım verilecekmiş kan uyuşmazlığı olduğu için iğne vurulacakmış. 7+6 haftalığım böyle bir şey yaşayan ya da duyan oldu mu?
Evet canım progestan iğnesi vurdular. Bide kan uyuşmazlığı iğnesi vuracaklarmış öğlene doğru. Benimde bir kere geldi bir daha gelmedi ama lekelenme şeklinde kahverengi geliyor. İnşallah bir şey olmaz baya korktum.Canım çok geçmiş olsun
Ben oğlumda tam 10+0 iken kanama yaşadım. Ama o zaman işle ilgili bir şey takmıştım ve yoğun da çalışıyordum. Tam kan rengi parlak 1₺ kadar kanama olmuştu ve Bir kere geldi. Önlemini aldık, progestan kullandım şükür bir daha sıkıntı olmadı
Kan uyuşmazlığını bana da çok defa sormuşlardı a- olduğum için ama benim eşimde aynı kan grubu oldu için bizde uyuşmazlık yoktu. Kanama sebebi bu olabilir ama önlemini alıyorlar. 27-30. Haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi yapıyorlar yanılmıyorsam
Hatta kanama olursa erken de yapabiliyorlar sana yaptıkları iğne bunun için olabilir mi?
Ben yaşadım aynı durumu ve hala hastanede yatıyorum 5 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığımız var eşimle. Cuma akşamı kanamam başladı parlak kırmızı renkte. Hastaneye yatırdılar düşük tehlikesinden kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı hala yatıyorum hastanedeCanım çok geçmiş olsun
Ben oğlumda tam 10+0 iken kanama yaşadım. Ama o zaman işle ilgili bir şey takmıştım ve yoğun da çalışıyordum. Tam kan rengi parlak 1₺ kadar kanama olmuştu ve Bir kere geldi. Önlemini aldık, progestan kullandım şükür bir daha sıkıntı olmadı
Kan uyuşmazlığını bana da çok defa sormuşlardı a- olduğum için ama benim eşimde aynı kan grubu oldu için bizde uyuşmazlık yoktu. Kanama sebebi bu olabilir ama önlemini alıyorlar. 27-30. Haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi yapıyorlar yanılmıyorsam
Hatta kanama olursa erken de yapabiliyorlar sana yaptıkları iğne bunun için olabilir mi?
Ayy belirtilerin nasıl canım benim biraz göğüsler hassas ve sağ tarafım ağrıyor sürekli bugün de gece sırt ağrısından uyuyamadım ilk kızımda sırt ağrısı yaşamamıştım hiç sırtım ve belim baya kötünerdeyse aynı zmaanda hamile kalmışız :))
Çok teşekkür ederim canım inşallahHayirli olsun canim saglikla gelsin insAllah
30yasindayim Burdur 50kg canım teşekkür ederim
Kızlar benim dün kanamam başladı hemen doktora geldik acilden yatış verdi doktor. Progestan iğnesi vuruldu. Bebeğimin durumunun iyi olduğunu haftasıyla uyumlu olduğunu ve kalp atışının olduğunu söyledi. Durduk yere gelen bu kanama korkuttu. Bugün öğlen çıkışım verilecekmiş kan uyuşmazlığı olduğu için iğne vurulacakmış. 7+6 haftalığım böyle bir şey yaşayan ya da duyan oldu mu?
İlk oğlumda 1. Aylarda kanamam olmuştu.Yatak ıslanınca uyanmıştım ilk 6 ay devam etti ama bebekten kaynaklı olmadığını çok sağlıklı olduğunu söylemişlerdi birkaç hafta hastanede 9 ay da evde yatmıştim.Agrimda olmuyordu sağlıkla geldi yavrum sebebinide bulamadılar, içinizi ferah tutun sağlıkla gelir inşaallah kuzulariniz.Simdi 4. Bebeğimi bekliyorum digerlerinde de bunda da öyle birşey yaşamadım.Ben yaşadım aynı durumu ve hala hastanede yatıyorum 5 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığımız var eşimle. Cuma akşamı kanamam başladı parlak kırmızı renkte. Hastaneye yatırdılar düşük tehlikesinden kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı hala yatıyorum hastanede
Benim de 1 hafta once kanamam oldu az bi sey kan uyusmazligi yok ama doktor progestan verdi fitil olarak kullaniyorum bidaha olmadi kanamam :) senin gecip gider insallah.. kanama surekli devam etmedigi ve agri olmadigi surece sikinti yok dedi doktor kadinlarin %70’i hamilelik sirasinda yasiyomus zatenKızlar benim dün kanamam başladı hemen doktora geldik acilden yatış verdi doktor. Progestan iğnesi vuruldu. Bebeğimin durumunun iyi olduğunu haftasıyla uyumlu olduğunu ve kalp atışının olduğunu söyledi. Durduk yere gelen bu kanama korkuttu. Bugün öğlen çıkışım verilecekmiş kan uyuşmazlığı olduğu için iğne vurulacakmış. 7+6 haftalığım böyle bir şey yaşayan ya da duyan oldu mu?
Benim de boyle yaUyku hali bende de olmaya basladi birde asiri bir siskinlik gaz problemim var karnim koskocaman sisti
30yasindayim Burdur 50kg canım teşekkür ederim
Canım akşam eve geçince ekleyeceğim30yasindayim Burdur 50kg canım teşekkür ederim
Ay maşallah ne güzel olmuş sonu sağlıkla almışsınız kucağınıza ben hastaneye yattım yatalu ağlıom çok kötüyüm ya inşllh sizin gibi sağ salim alırım hyrlısıyla kucağıma bnde yazdığınız motive etti bniİlk oğlumda 1. Aylarda kanamam olmuştu.Yatak ıslanınca uyanmıştım ilk 6 ay devam etti ama bebekten kaynaklı olmadığını çok sağlıklı olduğunu söylemişlerdi birkaç hafta hastanede 9 ay da evde yatmıştim.Agrimda olmuyordu sağlıkla geldi yavrum sebebinide bulamadılar, içinizi ferah tutun sağlıkla gelir inşaallah kuzulariniz.Simdi 4. Bebeğimi bekliyorum digerlerinde de bunda da öyle birşey yaşamadım.
Bide ekler misnz 30 yaş 11 ağustos son hamilelik tarihimCanım akşam eve geçince ekleyeceğim