2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet dopplerden kalp atisini duymak saglikli degil biliyorum. Kalp atisini gormek icin sormustum zaten ben de o sekilde duymak istemiyorum. 26 eylul de dr randevusu aldim. O gun 7+3 olacak insallah. Karindan gorunur mu acaba kalp atisi

Kızlar benim dün kanamam başladı hemen doktora geldik acilden yatış verdi doktor. Progestan iğnesi vuruldu. Bebeğimin durumunun iyi olduğunu haftasıyla uyumlu olduğunu ve kalp atışının olduğunu söyledi. Durduk yere gelen bu kanama korkuttu. Bugün öğlen çıkışım verilecekmiş kan uyuşmazlığı olduğu için iğne vurulacakmış. 7+6 haftalığım böyle bir şey yaşayan ya da duyan oldu mu?

Yok kalp atisi duymadim keseyi gorduk. 26 eylul’de 7+3 olacak insallah. O gune randevu aldim. Heralde gorunur mu kalp atisi gobekten
Ay evet öyle yazmışsınız ben onu kalp atışı olarak anlamışım
Büyük bir olasılıkla görülür. Ben 5+6 iken gittim ilk, kalp atışı yeni oluşmuş dedi ve kısacık dinletti. Ama ilk hamileliğimde 6. Haftada duyulmamıştı bebek yeni oluşuyordu, 7+6 iken tekrar gittiğimde dinlemiştim bebek bile büyümüştü o sıra

Evet dopplerden kalp atisini duymak saglikli degil biliyorum. Kalp atisini gormek icin sormustum zaten ben de o sekilde duymak istemiyorum. 26 eylul de dr randevusu aldim. O gun 7+3 olacak insallah. Karindan gorunur mu acaba kalp atisi
Karın ultrasonuna hiç girmedim, daha ben gördüğümde o kadar minikti ki kalpler minikliğinden dolayı sanmıyorum karından görüneceğini ama bilgili olduğum bir konu değil.

Bir de bebek olusmasi derken neyi kast ediyorsunuz tam olarak
Önce kese sonra bebeğin oluşacağını gösteren yolk sac denilen yapı oluşur (yüzük şeklinde)
Yolk sac oluştuysa bebek de oluşacak demek.
Daha sonra bebek ve ilk kalp atışı görülüyor.
O yüzden dedim bebek oluştuysa artık net görülür diye.

Canım çok geçmiş olsun
Ben oğlumda tam 10+0 iken kanama yaşadım. Ama o zaman işle ilgili bir şey takmıştım ve yoğun da çalışıyordum. Tam kan rengi parlak 1₺ kadar kanama olmuştu ve Bir kere geldi. Önlemini aldık, progestan kullandım şükür bir daha sıkıntı olmadı
Kan uyuşmazlığını bana da çok defa sormuşlardı a- olduğum için ama benim eşimde aynı kan grubu oldu için bizde uyuşmazlık yoktu. Kanama sebebi bu olabilir ama önlemini alıyorlar. 27-30. Haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi yapıyorlar yanılmıyorsam
Hatta kanama olursa erken de yapabiliyorlar sana yaptıkları iğne bunun için olabilir mi?

Evet canım progestan iğnesi vurdular. Bide kan uyuşmazlığı iğnesi vuracaklarmış öğlene doğru. Benimde bir kere geldi bir daha gelmedi ama lekelenme şeklinde kahverengi geliyor. İnşallah bir şey olmaz baya korktum.

Ben yaşadım aynı durumu ve hala hastanede yatıyorum 5 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığımız var eşimle. Cuma akşamı kanamam başladı parlak kırmızı renkte. Hastaneye yatırdılar düşük tehlikesinden kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı hala yatıyorum hastanede

İlk oğlumda 1. Aylarda kanamam olmuştu.Yatak ıslanınca uyanmıştım ilk 6 ay devam etti ama bebekten kaynaklı olmadığını çok sağlıklı olduğunu söylemişlerdi birkaç hafta hastanede 9 ay da evde yatmıştim.Agrimda olmuyordu sağlıkla geldi yavrum sebebinide bulamadılar, içinizi ferah tutun sağlıkla gelir inşaallah kuzulariniz.Simdi 4. Bebeğimi bekliyorum digerlerinde de bunda da öyle birşey yaşamadım.

Benim de 1 hafta once kanamam oldu az bi sey kan uyusmazligi yok ama doktor progestan verdi fitil olarak kullaniyorum bidaha olmadi kanamam :) senin gecip gider insallah.. kanama surekli devam etmedigi ve agri olmadigi surece sikinti yok dedi doktor kadinlarin %70’i hamilelik sirasinda yasiyomus zaten

Ay maşallah ne güzel olmuş sonu sağlıkla almışsınız kucağınıza ben hastaneye yattım yatalu ağlıom çok kötüyüm ya inşllh sizin gibi sağ salim alırım hyrlısıyla kucağıma bnde yazdığınız motive etti bni nolur dua edin bu kardeşinize adım Seher yabancının duası kabul olurmuş

Merhabalar mayıs anneleri

2023 mayıs anneleri topiğine yazacağım aklımın ucundan geçmezdi

Süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim henüz Dr gitmedim 15 ağustos sat. 3 evladım var daha düşünmüyorduk ama bizim düşüncemizle olmuyor bazen rabbim layık görmüş vermiş hamdolsun yapacak bişey yok.

34 yaşındayım
11 yaşında kızım
7 yaşında oğlum
4 yaşında bir kızım daha var hepsi okula gidiyor tam rahata eriyorum derken süprizim geldi hoşgelmiş

Herkese sorunsuz, sağlıklı, sıhhatli, huzurlu hamilelikler dilerim çok özel bir dönem çok seviyorum hamilelik dönemini rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…