2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim de boyle ya hamile oldugumu bilmeden oncede davul gibiydim bu ne boyle neden oluyo diyip duruyodum meger hamileymisim
Ay cok rahatsiz edici birsey ya hicbirsey giyemiyorum kilolu da degilim ama kocaman gobegim oldu siskinlikten utaniyorum resmen insan icine cikmaya kimseye de soylemedim daha zaten

2022 mayıs annesi olarak çok duygusala bağladım topiği görünce gerçi ben dayanamayıp Nisan sonu doğurdum
hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bulantılarınız ağrılarınız zamanla hafifleyecek merak etmeyin hamileliğin tadını çıkarın Ayrıca burdan çook güzel dostluklar çıkıyor, dile kolay 40 hafta tüm dertler ortak
Son olarak bol bol uyuyun çünkü gerçekten uyumuyorlarrr, uykuya çok özlem

Ay cok rahatsiz edici birsey ya hicbirsey giyemiyorum kilolu da degilim ama kocaman gobegim oldu siskinlikten utaniyorum resmen insan icine cikmaya kimseye de soylemedim daha zaten
Henuz erken ama ben kendime hamile pantolonu tayti filan alicam bu hafta jeanlerim cok rahatsiz ediyo giyemiyorumm

Stres yapmayın üzülmeyin zaten kontrol altındasınız eminim bebiş tutunacaktır size ama üzülürseniz vücudunuz kötü etkilenir güzel düşünün güzel olsun

Daha yeni uykuya alışmıştım kızım 22 aylık şimdi sil baştan Allah sabır versin tüm annelere zor ama çok güzel

Stres yapmayın üzülmeyin zaten kontrol altındasınız eminim bebiş tutunacaktır size ama üzülürseniz vücudunuz kötü etkilenir güzel düşünün güzel olsun
Aynen çok doğru dıosun canım ama elimde değil fakat güzel düşünüp stres yapmamaya çalişcam inşallh dediğin gibi olur güzel haberle gelirim tekrar buraya

herkese hayırlı saglıklı gebelikler diliyorum bende yeni hamile olduğumu ögrendim.bende 3 gündür sol kasıgım ağrıyor sizde de var mı ara ara batıyor

Daha yeni uykuya alışmıştım kızım 22 aylık şimdi sil baştan Allah sabır versin tüm annelere zor ama çok güzel
Tebrik ederim cesaretinizi biz de zamanı gelince arkadaşlarla birbirimizi gazlamayı düşünüyoruz gerçekten unutuluyor mu tüm uykusuzluklar, yorgunluklar?

Tebrik ederim cesaretinizi biz de zamanı gelince arkadaşlarla birbirimizi gazlamayı düşünüyoruz gerçekten unutuluyor mu tüm uykusuzluklar, yorgunluklar?
Ben hepinizi gazlarım yaşadığınız tüm zorluklara kat kat değiyor emin olun tabi bizler şuan daha yolun başındayız. İnşallah 9 ay be daha fazla burada olmak nasip olur diyelim sağlıcakla kucağımıza alırız

Aa neden banlandı ki acaba
2023 nisan annelerinde konuşulmaması gerek şeyler konuşuldu başka bi sosyal medya yazışma yeri ile ilgili konuşuldu numaralar verildi o yüzden buda yasakmış sanırım o grupta bi arkadaşımız uyarmıştı yasak yapmayın diye ama yaptılar ve bi kaç kişi ile birlikte bizim kurucumuz da banlandı

Grubumuzun kurucusu banlandı şimdi nasıl olacak acaba listeyi falan düzenleyen kim olacak
Ne kadar süreyle banlandı Nisanıda takip ediyordum yazılanlara çok şaşırdım hiç biri de çıkıp yasak dememiş yazık oldu Nisan grubuna umarım tekrar aktif olunur ama böyle ayrı kurulan gruplarda bi zaman sonra kk da grup pasif hale geliyor maalesef.

Evet öyle malesef yapacak bişey yok kısa zamanda dönerler umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…