2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Günaydın nasılsınız? Benim iştahım çok kesildi sabahları bir şey yemeye çalışıyorum ama sadece çay bile bulantı ve kusma getiriyor ne iyi gelir?
Ben yemeyince midem bulanıyor 🤭
Salatalık havuç kemiriyorum. Kuruyemiş tırtıklıyorum ya da çubuk kraker yiyorum böyle yatışıyor ancak 🫣

Herkese selamlaarrr ❤️
Ay kızlar ben ruhen hiç iyi değilim 6+0 olduk iyice dengem şaştı şuan 6+3 üm. Hem uykuluyum hemde sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum. Rüyamda 4üz doğurmuşum ama kalpleri çok yavaştı ve öleceklerdi o kadar üzüldüm ki rüyamda. Hala etkisindeyim ve sanki şu an hamile değil gibi hissediyorum:KK43: daha salı günü kalbini duymaya gideceğiz 🤦🏻‍♀️ bi yandan 20lik dişim çürümüş ağrı yapıyor. Var mı benim gibi böyle terelellim olan😂😂 midem falan çok bulanmasa da ruhen baya etkileniyorum bu hafta
Geçmiş olsun canım, bende sık sık rüya görmeye başladım. Bir gün iyiyim bir gün kötü ben de.
Ama resmen enerjim çekilmiş gibi hissediyorum. Oğlum olmasa tüm gün He ek harici hiiiç yataktan çıkmam modundayım. 🫠

Bugün miniğimi çok ufak da olsa görebildik çok şükür ki. Hatta çok az kalp atışını da duyduk. Devlet hastanesinde muayene olduğum doktorlar o kadar olumsuz konuşuyordu ki dış gebelik mi boş gebelik mi diye günlerdir kendimi yiyordum. Herşey yolundaymış neyse ki. Doktorum bundan sonra hcg testi yapmana gerek yok, ultrasonla takibe devam ediyoruz dedi. Haftaya cuma tekrar kontrolümüz var 🥰
Hayirli ugurlu olsun insallahh canim darisi bana da insallahh🥰 kac gunluk su an tam

Günaydın nasılsınız? Benim iştahım çok kesildi sabahları bir şey yemeye çalışıyorum ama sadece çay bile bulantı ve kusma getiri
Merhaba. Benim de cok istahsizligim var ve hatta sabah sanki midem bulanacakmis da bulanmiyormus gibi degisik bir seyler oluyor😂 d vitamini kullanmaya basladim yag formda. Acaba o mu yapiyor

Herkese selamlaarrr ❤️
Ay kızlar ben ruhen hiç iyi değilim 6+0 olduk iyice dengem şaştı şuan 6+3 üm. Hem uykuluyum hemde sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum. Rüyamda 4üz doğurmuşum ama kalpleri çok yavaştı ve öleceklerdi o kadar üzüldüm ki rüyamda. Hala etkisindeyim ve sanki şu an hamile değil gibi hissediyorum:KK43: daha salı günü kalbini duymaya gideceğiz 🤦🏻‍♀️ bi yandan 20lik dişim çürümüş ağrı yapıyor. Var mı benim gibi böyle terelellim olan😂😂 midem falan çok bulanmasa da ruhen baya etkileniyorum bu hafta
ben ben ben 😀 korku endise panik anne olabilir miyim kaygisi yuzunden 2 hafta mahvoldum. Sonra psikiyatristim ve kadin dogumcumun ortak karari ile passifloraya basladik, sukurler olsun 1-2 haftadir bir tik daha iyiyim. Yanliz degilsin😀

Arkadaşlar merhaba. Benim sat 4 ağustos henüz doktora gitmedim. Ama ben çok idrara çıkıyorum çok su içiyorum sizde durumlar nasıl. Şekerden şüpheleniyorum. Siz de çok idrara çıkıyormusunuz benim gibi

Merhaba kızlar🥰 benim sat 16 ağustos. Ayın 9 unda beta hcg baktırmıştım 20 çıkmıştı dün bir daha hcg baktırdım 430 çıktı sizce değerimin yükselmesi fazla değilmi ya doktora Çarşamba günü ilk kontrole gideceğim

2023

MAYIS ANNELERİ:nazar::nazar:

ANNE ADAYIANNENİN DOĞUM TARİHİ/YaşıSON ADET TARİHİŞEHİRBAŞLANGIÇ KİLOKAÇINCI ÇOCUKCİNSİYETİSİMDOĞUM TARİHİ
@Artur2322 TemmuzAnkara672
B beriko77 3123 Temmuzİstanbul851
A April wind 2623 TemmuzKarabük472
@Morsokak2424 TemmuzEskişehir601
@Heidiiii2926 Temmuz1
@Ysmndi3326 TemmuzMuğla533
@Nesnes282727 TemmuzKocaeli652
@hifaebru12827 TemmuzFransa601
@Su83863628 Temmuzİstanbul511
@ucge3029 TemmuzTekirdağ651
@Melekbebekannesi311 AğustosKayseri652
@niidos272 AğustosKocaeli611
mehrunnisa mehrunnisa 265 Ağustosİstanbul561
@maviisss245 AğustosManisa621
@dahayeni2368 AğustosAnkara522
I ikraaa06 3011 AğustosAnkara691
@mrv3535932916 Ağustosİzmir661
@noram3224 Ağustos602

benide eklermisiniz. Yaş 25, sat 16 Ağustos , Malatya, 56 kg , İlk çocuk

Arkadaşlar merhaba bende dün ogrendim hamile olduğumu bugün kan verdim 474beta hala inanamiyorum o kadar bir senenedir uğraştım iki kimyasal yaşadım tam artık nasip olmicak diye hiç takmadım ay hamile kaldım beni de ekleyin lütfen 2.gebeligim olucak inşallah sat 15agustos
nerdeyse aynı zmaanda hamile kalmışız :))

Arkadaşlar merhaba. Benim sat 4 ağustos henüz doktora gitmedim. Ama ben çok idrara çıkıyorum çok su içiyorum sizde durumlar nasıl. Şekerden şüpheleniyorum. Siz de çok idrara çıkıyormusunuz benim gibi
İdrara günde 5 kez filan çıkıyorum ama şu bile içemiyorum en çok sevdiğim yiyeceklerden bile tiksindim 4. Benimde diğerlerinde böyle olmamıştım.Randevuna gidince kan testi ver inşaallah birşeyin yoktur.İcini ferah tut bu arada aynı sat😍
Merhaba kızlar🥰 benim sat 16 ağustos. Ayın 9 unda beta hcg baktırmıştım 20 çıkmıştı dün bir daha hcg baktırdım 430 çıktı sizce değerimin yükselmesi fazla değilmi ya doktora Çarşamba günü ilk kontrole gideceğim
Acaba ikiz bebiş mi hızlı yükselmemis mi ya Rabbim hayırlısını versin🥰

bilemedim canım ya bizde hiç ikiz yok aslında :) ama üstteki bir hanımefendi ile sat tarihlerimiz arasında 1 gün var onun betası 474 çıkmış :)) ilk beta o kadar düşük çıkmasaydı normal dicektim iyice kafam karıştı

İdrara günde 5 kez filan çıkıyorum ama şu bile içemiyorum en çok sevdiğim yiyeceklerden bile tiksindim 4. Benimde diğerlerinde böyle olmamıştım.Randevuna gidince kan testi ver inşaallah birşeyin yoktur.İcini ferah tut bu arada aynı sat😍

Vericem inşallah. Ayni sat🤗 inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz

ben de cok cikiyorum idrara, ama hamilelikte cok normal diye biliyorum ben.

Şuan sık idrara çıkmak normal bide son aylarda. Gebelik şekerinden nakşediyorsanız onun için erken diye düşünüyorum siz yinede dr danışın

Arkadaşlar merhaba bende dün ogrendim hamile olduğumu bugün kan verdim 474beta hala inanamiyorum o kadar bir senenedir uğraştım iki kimyasal yaşadım tam artık nasip olmicak diye hiç takmadım ay hamile kaldım beni de ekleyin lütfen 2.gebeligim olucak inşallah sat 15agustos
Hayirli olsun canim saglikla gelsin insAllah 🤲

bilemedim canım ya bizde hiç ikiz yok aslında :) ama üstteki bir hanımefendi ile sat tarihlerimiz arasında 1 gün var onun betası 474 çıkmış :)) ilk beta o kadar düşük çıkmasaydı normal dicektim iyice kafam karıştı
Arada 6-7 gun var sanirim 2 olcum arasinda normal bence gayet artisi :) fazla yada az degil

X