-
- Konu Sahibi NurseCelline
Öncelikle çok geçmiş olsun canım .Bende mayıs ayında düşük yapmıştım .Doktorum 1 ay dinlendikten sonra sorun olmayacağını söyledi. Şu an bende yeni öğrendim hamile olduğumu 6 ay gibi bir süre beklemedik bizMerhaba arkadaşlar benim cuma günü 6+3günlük gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. pazartesi günü doktora gittim bir regl gördükten hemen sonra hamile kalman gerekiyor senin sağlığın için dedi ne olduğunu anlayamadım eşim sordu hatta düşükten 6ay sonra kalması gerekmiyor mu tehlikeli değilmi diye hayır kesinlikle birkez regl olsun daha sonra korunmayın dedi. Varmı böyle bişey duyan bilen ya ben o anın şokuyla üzüntüsüyle inanın ilgilenemedim doktorun ne dediğiyle aklımada takıldı. Birde çevremdeki insanlar düşük yaptıgım icin lohusa sayıldığımı söylüyor kırk gün lohusa gibi bekleyip kırklanmam gerekiyormuş ayy psikolojim alt üst neye inanıcam napıcam sasırdım kaldım aydınlatın beni lütfen
Yaa cok geçmiş olsun sizede inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınızaÖncelikle çok geçmiş olsun canım .Bende mayıs ayında düşük yapmıştım .Doktorum 1 ay dinlendikten sonra sorun olmayacağını söyledi. Şu an bende yeni öğrendim hamile olduğumu 6 ay gibi bir süre beklemedik biz
Çok teşekkür ederim .Psikolojisinden çıkmak tabiki çok zor .Kendinize zaman da verebilirsiniz. Umarım en güzel zamanda istediğiniz anda olur sizin için herşeyYaa cok geçmiş olsun sizede inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınızaValla bilemiyorum bu psikoloji ile ne kadar sağlıklı olur. gündüz kalp sesini dinlemiştik hersey yolunda diye icim rahat sekilde uyuyup gece uykumda düşük yapmak beni inanılmaz etkiledi
2 hamilelik yaşadım her ikisinde de belirtilerim ve yaşadıklarım baya farklıydı.Genelde kiz cocuklari cok mide bulantisi yaparmis ama siz de erkektedd oldu sanirim :) ben de mide bulantisi cok cok az erkek heralde diye dusunuyodum bende :))
Bizimkide mayışsa keşkeBenim baş ağrım ve uykum çok oluyor . Ogluma sarılıp uyuyorum. O da benden etkileniyor hemen mayışıyorçabuk gelsin 16. Haftalar
Büyüğü bilmiyorum en küçük benimki olabilir 25 aylıkMerhaba arkadaslar nasilsiniz ne var ne yok? Aramizda en buyuk bebis sahibi kimdi acaba?
Takip edilmesi gerekiyor canım beklemek gerekMerhaba arkadaşlar polikistik overliyim adet geçikmesiyle kan verdim beta hcg sonuçlarım bu sekilde
2 Eylül 15.02
5 Eylül 78.74
7 Eylül 283.1
9 Eylül 598.5
12 Eylül 780.4
13 Eylül 830.5 olmuş
11 Eylül akşamı çok az kahverengi lekem geldi iki defa ondan sonra hiç gelmedi ama beta HCG m iki gündür nerdeyse artmıyor başına böyle bişey gelen var mı acaba hala doktora gitmedim en son gittiğim bir doktor vardı ona danıştım ultrasondan bakmak lazım dış gebelikse eğer sonlandırmak müdahale etmek gerektiğini söyledi bundan önce 3 kere düşük yaşadım 3 ünde de doktora gittiğim gün lekelerin gelmeye başlayıp düşük yaptım o yüzden doktora gitmeye de korkuyorum alttan muayene ediyolar bide bu ne kadar doğru bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen içimi ferahlatacak biseyler söyleyin
Bi oğlumda tuttu bi oğlumda tutmadı buna kız diyor, bakalım.Çin takvimi kullanan var mi
Hoşgeldiniz ekliyorumİzmirden selamlar herkese benide ekleyebilir misiniz . Yaşım 29 son adet tarihim 16 ağustos. ilk gebeliğim başlangıç kilom 66
Teşekkürler inşallah hayırlısı olurÇok teşekkür ederim .Psikolojisinden çıkmak tabiki çok zor .Kendinize zaman da verebilirsiniz. Umarım en güzel zamanda istediğiniz anda olur sizin için herşey
Tekrardan hayırlı olsun diyelim o zamanMerhaba hanımlar, kan sonuçlarım çıktı. ben de kesin olarak hamileyim, muhtemel doğum tarihim de 20 mayısmış. nasılsınız, keyifleriniz nasıl?
Aminnn inşallahAmin inşallah canım teşekkür ederim yorumun için. Sizede hayırlı saglıklı bir gebelik diliyorum sağ sağlim alın kucagınıza inşallah
Hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsunlar inşallahMerhaba son adet tarihim 4 Ağustos test yaptım çift çizgi bende bu kervandayım sanırım
İki sene önce düşük yaptığımda banada beklemene gerek yok demisti doktor rahimde yumurtalikda bi sorun olmadıkça bekleme onermiolar canim Rabbim en kisa zamanda yerini doldursun İnşaAllahMerhaba arkadaşlar benim cuma günü 6+3günlük gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. pazartesi günü doktora gittim bir regl gördükten hemen sonra hamile kalman gerekiyor senin sağlığın için dedi ne olduğunu anlayamadım eşim sordu hatta düşükten 6ay sonra kalması gerekmiyor mu tehlikeli değilmi diye hayır kesinlikle birkez regl olsun daha sonra korunmayın dedi. Varmı böyle bişey duyan bilen ya ben o anın şokuyla üzüntüsüyle inanın ilgilenemedim doktorun ne dediğiyle aklımada takıldı. Birde çevremdeki insanlar düşük yaptıgım icin lohusa sayıldığımı söylüyor kırk gün lohusa gibi bekleyip kırklanmam gerekiyormuş ayy psikolojim alt üst neye inanıcam napıcam sasırdım kaldım aydınlatın beni lütfen
İnşallah canım cok teskkür edermİki sene önce düşük yaptığımda banada beklemene gerek yok demisti doktor rahimde yumurtalikda bi sorun olmadıkça bekleme onermiolar canim Rabbim en kisa zamanda yerini doldursun İnşaAllah
Hayırlı olsun canım, sen 2020 aralık annelerinde de vardın değil mi?Merhaba son adet tarihim 4 Ağustos test yaptım çift çizgi bende bu kervandayım sanırım
Merhaba. Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla devam etsin. Benim bu gebelikte belirtilerim çok erken başladı 5.haftadan itibaren hafif bulantı baş dönmesi vs yaşıyorum şimdi 7.haftanın içindeyim tek dileğim en azından bu şekilde devam etmesi. Dilerim sizin de kolay geçer.Merhaba hanımlar, kan sonuçlarım çıktı. ben de kesin olarak hamileyim, muhtemel doğum tarihim de 20 mayısmış. nasılsınız, keyifleriniz nasıl?
Evet canım senı hatırladım ilk bebeklerden senın minnoş nasıl iyimi. Sende mi tekrar düşünüyorsunHayırlı olsun canım, sen 2020 aralık annelerinde de vardın değil mi?