2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Öncelikle çok geçmiş olsun canım .Bende mayıs ayında düşük yapmıştım .Doktorum 1 ay dinlendikten sonra sorun olmayacağını söyledi. Şu an bende yeni öğrendim hamile olduğumu 6 ay gibi bir süre beklemedik biz

Yaa cok geçmiş olsun sizede inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde alırsınız kucağınıza Valla bilemiyorum bu psikoloji ile ne kadar sağlıklı olur. gündüz kalp sesini dinlemiştik hersey yolunda diye icim rahat sekilde uyuyup gece uykumda düşük yapmak beni inanılmaz etkiledi

Çok teşekkür ederim .Psikolojisinden çıkmak tabiki çok zor .Kendinize zaman da verebilirsiniz. Umarım en güzel zamanda istediğiniz anda olur sizin için herşey

Genelde kiz cocuklari cok mide bulantisi yaparmis ama siz de erkektedd oldu sanirim :) ben de mide bulantisi cok cok az erkek heralde diye dusunuyodum bende :))
2 hamilelik yaşadım her ikisinde de belirtilerim ve yaşadıklarım baya farklıydı.
Birinde göğüs hassasiyeti bel ağrısı varken diğerinde yoktu. Birinde çok kustum diğerinde kusma vs yoktu gibi.. zıtlardı.
Her hamilelik farklı olduğu gibi kişinin hamilelikleri bile bambaşka gerçekten. Cinsiyetleri aynıydı bu arada
Bu 3. Hamileliğim yine çok farklı ilerliyor.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz ne var ne yok? Aramizda en buyuk bebis sahibi kimdi acaba?
Büyüğü bilmiyorum en küçük benimki olabilir 25 aylık tabi doğmuşu sorduysan
Takip edilmesi gerekiyor canım beklemek gerek
Çin takvimi kullanan var mi
Bi oğlumda tuttu bi oğlumda tutmadı buna kız diyor, bakalım.
İzmirden selamlar herkese benide ekleyebilir misiniz . Yaşım 29 son adet tarihim 16 ağustos. ilk gebeliğim başlangıç kilom 66
Hoşgeldiniz ekliyorum

Merhaba hanımlar, kan sonuçlarım çıktı. ben de kesin olarak hamileyim, muhtemel doğum tarihim de 20 mayısmış. nasılsınız, keyifleriniz nasıl?
Tekrardan hayırlı olsun diyelim o zaman

N Nesnes28 benim, takip ettiğim doktorlara göre genel bilgim beklemeye hiç gerek olmadığı. Bence bekleme eğer sen de kendini iyi hissediyorsan

Merhaba 6+2yim şuan ve diş apsesi yüzünden aşırı kotu gunler geçiriyorum.Doktorum rovamycine verdi ama almadım araştırdım karanfil yagi,sarımsak, siyah zeytin,buz aklınıza ne gelirse yaptim kafamı duvarlara vurasın geliyor başka bir taktik varmi bildiğiniz?Bu arada karanfil bende taşikardi yaptı bilginiz olsun sarımsak müthiş yakıyo dudağımın sağ kısmi tahriş oldu diş fırçalama yada gargara banamisin demiyo lutfen başından geçen varsa yardımcı olsun iki evladimda böyle bisey yaşamadım bu beni mahvetti.Allah beterinden saklasın...

İki sene önce düşük yaptığımda banada beklemene gerek yok demisti doktor rahimde yumurtalikda bi sorun olmadıkça bekleme onermiolar canim Rabbim en kisa zamanda yerini doldursun İnşaAllah

Merhaba hanımlar, kan sonuçlarım çıktı. ben de kesin olarak hamileyim, muhtemel doğum tarihim de 20 mayısmış. nasılsınız, keyifleriniz nasıl?
Merhaba. Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla devam etsin. Benim bu gebelikte belirtilerim çok erken başladı 5.haftadan itibaren hafif bulantı baş dönmesi vs yaşıyorum şimdi 7.haftanın içindeyim tek dileğim en azından bu şekilde devam etmesi. Dilerim sizin de kolay geçer.

Arkadaşlar bugün itibariyle SATa göre 6+5, ultrasona göre 6+3 olduk ve çok az da olsa kalp atışı duyduk. Bebekte bir problem yok ama başka ve daha büyük bir problemimiz var. Rahimde 8cm kistim varmış. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…