2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hocam ben de köye gidip geliyorum sınıfçıyım zorlanıyorum bugünlerde iştahsızlık başladı hafif karnım ağrıyo meyve iyi geliyor servisle geç geliyoruz eve gelince bile dinlenemiyorum
Allah kolaylık versin sizinki daha zormuş. Karnim hafif aciksin hemen bulantı başlıyor. Ogluma hamileyken böyle değildim sanki. Ya da cocukla daha zor oluyordur hamilelik.

Merhaba arkadaşlar polikistik overliyim adet geçikmesiyle kan verdim beta hcg sonuçlarım bu sekilde
2 Eylül 15.02
5 Eylül 78.74
7 Eylül 283.1
9 Eylül 598.5
12 Eylül 780.4
13 Eylül 830.5 olmuş
11 Eylül akşamı çok az kahverengi lekem geldi iki defa ondan sonra hiç gelmedi ama beta HCG m iki gündür nerdeyse artmıyor başına böyle bişey gelen var mı acaba hala doktora gitmedim en son gittiğim bir doktor vardı ona danıştım ultrasondan bakmak lazım dış gebelikse eğer sonlandırmak müdahale etmek gerektiğini söyledi bundan önce 3 kere düşük yaşadım 3 ünde de doktora gittiğim gün lekelerin gelmeye başlayıp düşük yaptım o yüzden doktora gitmeye de korkuyorum alttan muayene ediyolar bide bu ne kadar doğru bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen içimi ferahlatacak biseyler söyleyin

Merhaba arkadaşlar polikistik overliyim adet geçikmesiyle kan verdim beta hcg sonuçlarım bu sekilde
2 Eylül 15.02
5 Eylül 78.74
7 Eylül 283.1
9 Eylül 598.5
12 Eylül 780.4
13 Eylül 830.5 olmuş
11 Eylül akşamı çok az kahverengi lekem geldi iki defa ondan sonra hiç gelmedi ama beta HCG m iki gündür nerdeyse artmıyor başına böyle bişey gelen var mı acaba hala doktora gitmedim en son gittiğim bir doktor vardı ona danıştım ultrasondan bakmak lazım dış gebelikse eğer sonlandırmak müdahale etmek gerektiğini söyledi bundan önce 3 kere düşük yaşadım 3 ünde de doktora gittiğim gün lekelerin gelmeye başlayıp düşük yaptım o yüzden doktora gitmeye de korkuyorum alttan muayene ediyolar bide bu ne kadar doğru bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen içimi ferahlatacak biseyler söyleyin
Hcg değerleriyle ilgili birşey diyemiyorum. Sadece 2 kez test yaptım değerin katladığını görünce tekrar yapmadım. Ama muayeneyi geciktirme bence sağlıkta erken teşhiş çok önemli. Vajinal muayene birsürü kişi oluyor ben de oldum 2 hafta önce. Bahsettiğin önceki gebeliklerde yolunda gitmeyen birşey varsa ortaya çıkmasını hızlandırmıştır belki. Ama sağlıklı durumda zararı olmuyor, doktorlar da yapmazdı diğer türlü.

Merhaba sevgili anne adayları benimde 4 Ağustos son reglim Nisan olacak gibi geliyor bana

Evet özellikle 4-5-6. Haftada çok yaşadım.
Kan hacmimizdeki artış Tansiyon düşmesi derken biraz yavaş hareket etmek gerek sanırım 🫢
Bu iki haftada mide bulanmasıyla geçiyor ama yine de şükür zorlamıyor oğlumda daha kötüydüm
Genelde kiz cocuklari cok mide bulantisi yaparmis ama siz de erkektedd oldu sanirim :) ben de mide bulantisi cok cok az erkek heralde diye dusunuyodum bende :))

Merhaba hanımlar, kan sonuçlarım çıktı. ben de kesin olarak hamileyim, muhtemel doğum tarihim de 20 mayısmış. nasılsınız, keyifleriniz nasıl?

Genelde kiz cocuklari cok mide bulantisi yaparmis ama siz de erkektedd oldu sanirim :) ben de mide bulantisi cok cok az erkek heralde diye dusunuyodum bende :))
benim oğlumda mide bulantım oldu. pek belli olmuyor ondan. tatlıdan tiksiniyorum mesela hamileyken. şu anda da öyleyim ki normalde tatlı düşkünüyüm çok :dondurma:

Merhaba arkadaşlar benim cuma günü 6+3günlük gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. pazartesi günü doktora gittim bir regl gördükten hemen sonra hamile kalman gerekiyor senin sağlığın için dedi ne olduğunu anlayamadım eşim sordu hatta düşükten 6ay sonra kalması gerekmiyor mu tehlikeli değilmi diye hayır kesinlikle birkez regl olsun daha sonra korunmayın dedi. Varmı böyle bişey duyan bilen ya ben o anın şokuyla üzüntüsüyle inanın ilgilenemedim doktorun ne dediğiyle aklımada takıldı. Birde çevremdeki insanlar düşük yaptıgım icin lohusa sayıldığımı söylüyor kırk gün lohusa gibi bekleyip kırklanmam gerekiyormuş ayy psikolojim alt üst neye inanıcam napıcam sasırdım kaldım aydınlatın beni lütfen 🥺

Senin değerin düşüktü galiba inşallah ameliyatsız atlatırsın. Ben dün akşam ameliyat oldum. Laparoskopi olacaktım ama açığa dönmüşler açık ameliyat yapmışlar. Sol tüpüm alındı bende bebek baya büyümüştü. Rabbim bunu da hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin bir an önce sağlığımıza kavuşalım inşallah. Çok geçmiş olsun sanada
Çok geçmiş olsun canım allah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar benim cuma günü 6+3günlük gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. pazartesi günü doktora gittim bir regl gördükten hemen sonra hamile kalman gerekiyor senin sağlığın için dedi ne olduğunu anlayamadım eşim sordu hatta düşükten 6ay sonra kalması gerekmiyor mu tehlikeli değilmi diye hayır kesinlikle birkez regl olsun daha sonra korunmayın dedi. Varmı böyle bişey duyan bilen ya ben o anın şokuyla üzüntüsüyle inanın ilgilenemedim doktorun ne dediğiyle aklımada takıldı. Birde çevremdeki insanlar düşük yaptıgım icin lohusa sayıldığımı söylüyor kırk gün lohusa gibi bekleyip kırklanmam gerekiyormuş ayy psikolojim alt üst neye inanıcam napıcam sasırdım kaldım aydınlatın beni lütfen 🥺
Lohusalık doğumdan sonra olur canım hatta düşük de oluyormuş anlamıda düşük ve ya doğumdan sonra kanama gelen güne kadar oluyor. doktorun belki sağlığın için yumurtaliklarin kapanmasın diye öyle dedi bilemiyorum sen doktorunu dinle.Rabbim sağlıklı bir evlat versin hayırlısıyla.

Son düzenleme:
Bebeğin kalp atışlarını duyduysanız lohusa sayılıyorsun canım. Bende daha önce 2 kez düşük yaşadım ve doktorum asla korunma önermedi sonrasında hemen hamile kaldım zaten.düşüklerden sonra Şimdi bir oğlum var. Beklemene hiç gerek yok.

Bebeğin kalp atışlarını duyduysanız lohusa sayılıyorsun canım. Bende daha önce 2 kez düşük yaşadım ve doktorum asla korunma önermedi sonrasında hemen hamile kaldım zaten.düşüklerden sonra Şimdi bir oğlum var. Beklemene hiç gerek yok.
Kalp atısını duydum gecesi düşük yaptım canım. Peki düşük sonrası kalınan hamilelikte tekrar düşük yasanmaması icin önlem alındı mı

Lohusalık doğumdan sonra olur canım doktorun belki sağlığın için yumurtaliklarin kapanmasın diye öyle dedi bilemiyorum sen doktorunu dinle.Rabbim sağlıklı bir evlat versin hayırlısıyla.
Ahh bende bilemiyorum kafam çok karışık. Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kalp atısını duydum gecesi düşük yaptım canım. Peki düşük sonrası kalınan hamilelikte tekrar düşük yasanmaması icin önlem alındı mı
Hayır canım doktorum hep sağlıksız gebeliği vücut kabul etmez atar dedi ve ilaç fitil hap hiç bişey vermedi sonrasında. Bende demekki sağlıklı değilmiş dedim. Hayırlı zamanda sağlıklı tekrar olsun inşallah. Beklemeden

Hayır canım doktorum hep sağlıksız gebeliği vücut kabul etmez atar dedi ve ilaç fitil hap hiç bişey vermedi sonrasında. Bende demekki sağlıklı değilmiş dedim. Hayırlı zamanda sağlıklı tekrar olsun inşallah. Beklemeden
Amin inşallah canım teşekkür ederim yorumun için. Sizede hayırlı saglıklı bir gebelik diliyorum sağ sağlim alın kucagınıza inşallah 🧿

X