2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ah canım cok gecmis olsun. Bende dis gebelik geçiriyorum hastanedeyim şuan Rabb'im saglik versin herseyin basi saglik haberleselim mutlaka. Dualarim seninle canim

Sata gore 4+5 gunluk hamileyim 5 eylulde beta 108 12 Eylül 3126 haftalik baktirdim deger nasıl sizce bu degerle kese gözükür mü 20 eylulde doktora gitcem

Tesekkur ederim sagliksa sihhatle hepimiz kucagimiza alalim insAllah Rabbim tüm isteyen arkadaslarima en kisa zamanda nasip etsin insAllah
Amin inşallah zor süreçler ama sonu güzel. Rabbim kimseye aratmasın inşallah. Hakkıyla anne baba olabilecek, çocuğunu canından çok sevecek herkese nasip etsin. Sağ salim doğumlar diliyorum sizlere.

Ah canım cok gecmis olsun. Bende dis gebelik geçiriyorum hastanedeyim şuan Rabb'im saglik versin herseyin basi saglik haberleselim mutlaka. Dualarim seninle canim
Senin değerin düşüktü galiba inşallah ameliyatsız atlatırsın. Ben dün akşam ameliyat oldum. Laparoskopi olacaktım ama açığa dönmüşler açık ameliyat yapmışlar. Sol tüpüm alındı bende bebek baya büyümüştü. Rabbim bunu da hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin bir an önce sağlığımıza kavuşalım inşallah. Çok geçmiş olsun sanada

Çok geçmiş olsun canim.
Evet benim degerim dun en yuksek 932 çıktı. Kese felan görünmedi hiç insallah tek doz igne ile atlatabilirim.
Allah'ım sağlık nasip etsin herseyden önce cok zor süreçler bir an evvel sagligimiza kavusuruz insallah

Amin inşallah benim dün 5800 lekedeydi değerim inşallah düşer biran önce

Sata gore 4+5 gunluk hamileyim 5 eylulde beta 108 12 Eylül 3126 haftalik baktirdim deger nasıl sizce bu degerle kese gözükür mü 20 eylulde doktora gitcem
1500-3000 arası kese görülmesi beklenir genelde Kese kesin gözükür yolk sac veya duruma göre belki bebişi bile görürsün
Canım çok geçmiş olsun
Doktorunu değiştirmelisin bence, bebeğin büyümesini beklemesi, seni bekletmesi hataydı.

Bende oyle düşünüyorum çok bekletti beni ama kendisi tüp bebek doktorum senelerdir tedavi için kendisine geliyorum. Böyle bi ihmali gözgöre göre yapmamıştır. Açıklamasını yaptı şimdi bişeyler söyledi niye beklediğiyle ilgili ama hatırlamıyorum suan

Elbet kendince sebebi, bir düşündüğü vardır ama.. bu yine de hatalı karar verdiği gerçeğini değiştirmiyor :/
Hislerin ve kendi bildiklerin seni daha güzel bir yola, yeniden güzel heyecanlara götürür inşallah tez zamanda

7-8. haftadaki arkadaslar ne gibi belirtileriniz var bu haftalarda? Ayaga kalkinca feci basim donuyor gozlerim karariyor sizde de var mi boyle bir belirti?

7-8. haftadaki arkadaslar ne gibi belirtileriniz var bu haftalarda? Ayaga kalkinca feci basim donuyor gozlerim karariyor sizde de var mi boyle bir belirti?
Ben 7. Haftadayim midem çok bulanıyor ama çıkarmıyorum. Tatlı şeyler yedikçe midem bulanıyor eksiler iyi geliyor . Cok uykum geliyor o kadar tatlı bir uyku ki o

Evet özellikle 4-5-6. Haftada çok yaşadım.
Kan hacmimizdeki artış Tansiyon düşmesi derken biraz yavaş hareket etmek gerek sanırım
Bu iki haftada mide bulanmasıyla geçiyor ama yine de şükür zorlamıyor oğlumda daha kötüydüm

Ben 7. Haftadayim midem çok bulanıyor ama çıkarmıyorum. Tatlı şeyler yedikçe midem bulanıyor eksiler iyi geliyor . Cok uykum geliyor o kadar tatlı bir uyku ki o
Ahh o uyku
Bir kaç gündür o tatlı tatlı birden gelen uyku hali gitti gibi sanki bende.
Uyudukça mayışıp uyuşuyorum aslında biraz iyi de oldu gittiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…