- 27 Mayıs 2022
- 1.400
- 952
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Ah canım cok gecmis olsun. Bende dis gebelik geçiriyorum hastanedeyim şuan Rabb'im saglik versin herseyin basi saglik haberleselim mutlaka. Dualarim seninle canimBugün kontrolüm vardı dış gebelikmiş malesefcumartesi günü sol tüpüme doğru sancı girmişti kanamam olmustu ama geçmişti. Bugün muayenede tüpte göründü hatta bebek oluşmuş kalbinde hareketlenme görüyorum dedi. İğne yaparız ama uzun sürer ve yine ameliyat yapmamız gerekebilir dedi doktorum. Hemen yatış verdi laparoskopi olacağım Rabbim sizlere sorunsuz sıkıntısız gebelik, sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin beni de ismimle dualarınızda unutmayın (Gülnur)
gayet normal moralinizi bozmayın.Baktınız doktor kötü etkiliyor doktoru değiştirinMerhaba kızlar sat 11 Ağustos 2 gün arayla 201,56 / 415,9 / 781,3
Değerler bu şekilde. Sonuncusu tam iki katı artmamış korkuyorumdoktorum sonuncusuna biraz az artmış dedi. Sizce nasıl?
gözünüz aydın. 20 eylülde gittiğinizde kese rahatlıkla görünür.Sata gore 4+5 gunluk hamileyim 5 eylulde beta 108 12 Eylül 3126 haftalik baktirdim deger nasıl sizce bu degerle kese gözükür mü 20 eylulde doktora gitcem
Tesekkur ederim sagliksa sihhatle hepimiz kucagimiza alalim insAllahgözünüz aydın. 20 eylülde gittiğinizde kese rahatlıkla görünür.
Amin inşallahTesekkur ederim sagliksa sihhatle hepimiz kucagimiza alalim insAllahRabbim tüm isteyen arkadaslarima en kisa zamanda nasip etsin insAllah
selam betahcg 1500 olduktan sonra kese gozukur demisti benim doktorumSata gore 4+5 gunluk hamileyim 5 eylulde beta 108 12 Eylül 3126 haftalik baktirdim deger nasıl sizce bu degerle kese gözükür mü 20 eylulde doktora gitcem
Senin değerin düşüktü galiba inşallah ameliyatsız atlatırsın. Ben dün akşam ameliyat oldum. Laparoskopi olacaktım ama açığa dönmüşler açık ameliyat yapmışlar. Sol tüpüm alındı bende bebek baya büyümüştü. Rabbim bunu da hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin bir an önce sağlığımıza kavuşalım inşallah. Çok geçmiş olsun sanadaAh canım cok gecmis olsun. Bende dis gebelik geçiriyorum hastanedeyim şuan Rabb'im saglik versin herseyin basi saglik haberleselim mutlaka. Dualarim seninle canim
Çok geçmiş olsun canim.Senin değerin düşüktü galiba inşallah ameliyatsız atlatırsın. Ben dün akşam ameliyat oldum. Laparoskopi olacaktım ama açığa dönmüşler açık ameliyat yapmışlar. Sol tüpüm alındı bende bebek baya büyümüştü. Rabbim bunu da hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin bir an önce sağlığımıza kavuşalım inşallah. Çok geçmiş olsun sanada
Amin inşallahÇok geçmiş olsun canim.
Evet benim degerim dun en yuksek 932 çıktı. Kese felan görünmedi hiç insallah tek doz igne ile atlatabilirim.
Allah'ım sağlık nasip etsin herseyden önce cok zor süreçler bir an evvel sagligimiza kavusuruz insallah
1500-3000 arası kese görülmesi beklenir geneldeSata gore 4+5 gunluk hamileyim 5 eylulde beta 108 12 Eylül 3126 haftalik baktirdim deger nasıl sizce bu degerle kese gözükür mü 20 eylulde doktora gitcem
Canım çok geçmiş olsunSenin değerin düşüktü galiba inşallah ameliyatsız atlatırsın. Ben dün akşam ameliyat oldum. Laparoskopi olacaktım ama açığa dönmüşler açık ameliyat yapmışlar. Sol tüpüm alındı bende bebek baya büyümüştü. Rabbim bunu da hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin bir an önce sağlığımıza kavuşalım inşallah. Çok geçmiş olsun sanada
1500-3000 arası kese görülmesi beklenir geneldeKese kesin gözükür yolk sac veya duruma göre belki bebişi bile görürsün
Canım çok geçmiş olsun
Doktorunu değiştirmelisin bence, bebeğin büyümesini beklemesi, seni bekletmesi hataydı.
Amin kuzum uzme kendini iyilesmen en önemlisi. A April wind arkadaşıma katiliyorum neden bu kadar beklendi teshis için degerin bayada yükselmişAmin inşallahbenim dün 5800 lekedeydi değerim inşallah düşer biran önce
Elbet kendince sebebi, bir düşündüğü vardır ama.. bu yine de hatalı karar verdiği gerçeğini değiştirmiyor :/Bende oyle düşünüyorum çok bekletti beni ama kendisi tüp bebek doktorum senelerdir tedavi için kendisine geliyorum. Böyle bi ihmali gözgöre göre yapmamıştır. Açıklamasını yaptı şimdi bişeyler söyledi niye beklediğiyle ilgili ama hatırlamıyorum suan
Ben 7. Haftadayim midem çok bulanıyor ama çıkarmıyorum. Tatlı şeyler yedikçe midem bulanıyor eksiler iyi geliyor . Cok uykum geliyor o kadar tatlı bir uyku ki o7-8. haftadaki arkadaslar ne gibi belirtileriniz var bu haftalarda? Ayaga kalkinca feci basim donuyor gozlerim karariyor sizde de var mi boyle bir belirti?
Ve başım aşırı ağrıyor. Öğretmenim ders anlatmak istemiyorum o derece halsizlik varBen 7. Haftadayim midem çok bulanıyor ama çıkarmıyorum. Tatlı şeyler yedikçe midem bulanıyor eksiler iyi geliyor . Cok uykum geliyor o kadar tatlı bir uyku ki o
Evet özellikle 4-5-6. Haftada çok yaşadım.7-8. haftadaki arkadaslar ne gibi belirtileriniz var bu haftalarda? Ayaga kalkinca feci basim donuyor gozlerim karariyor sizde de var mi boyle bir belirti?
Ahh o uykuBen 7. Haftadayim midem çok bulanıyor ama çıkarmıyorum. Tatlı şeyler yedikçe midem bulanıyor eksiler iyi geliyor . Cok uykum geliyor o kadar tatlı bir uyku ki o