- 11 Ocak 2015
- 693
- 690
-
- Konu Sahibi NurseCelline
AminnnnnnAynen vallahi benim de ilk gebeligimde bilmeden ilac kullandigim icin almislardi , hayirlisi olsun bu sefer Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
En son 390 gibi bişe çıkmıştı artış iyiydi. Allah kimseye yaşatmasın. Umarım sağlıklı gebeliktir sizinkiEn fazla kaç çıkmıştı hcg sonucunuz? Soruyorum böyle kusura bakmayın bende de dış gebelik şüphesi söz konusu da o yüzden
Sağ sağlım nasip eylesin rabbim hepimizeSelamlar Rabbim nasip ederse bende Nisan yada Mayıs annesi olacağım. . Daha önceki kayıplarımdan dolayı endişelerim var tam sevincimi yaşayamadım. Aşılama ile hamile kaldım. İlk değerim 37 çıktı. Doktorum 13. Güne göre değer güzel dedi. Cumartesi kan vermemi söyledi ama sağlık ocağında vereceğimden pazartesiyi bekleyeceğim. Umarım güzel artış olur değerimde. Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım benim iki gebeligimdede olmuştu biri rahimin sağında hemen neredeyse onunde aşağıda ilki için zaten serkilaj oldum garantilemiştim.Ikincisinde kanama baya oldu dr bisey diyemem dedi totalis plesenta previa dedi şükür oğlum sağlıklı bir sekilde doğdu burada yapman gereken sakin ol ağır kaldırma ve bacaklarını hep yüksekte tut çok geçmiş olsun biraz karışık yazdim simdi 6yildan sonra gebe olduğumu öğrendim üstüne allerjik rinit oldum birde yasin dolayısıyla her kafadan bir ses cikiyor moralimi bozma belli bir aydan sonra geçiyor sen sakin ol yürüyüş bile yapma bana yasaklamisti.Arkadaşlar merhaba umarım herkes iyidir. Dun biraz kanamam olunca bugun doktora gittim. Keseyi gördük 5+5 günlük dedi ama kese rahmin alt tarafina yerlesmis yukari dogru buyurse sıkıntı yok ama düşük de olabilir dedi. Primolut igne yapti. Daha önce böyle bir durum yasayan var miydi? İlk gebeligim de dusuk olmustu dunden beri cok stresliyim.
Cok uzuldum canim Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin canim inşAllahBugün kontrolüm vardı dış gebelikmiş malesefcumartesi günü sol tüpüme doğru sancı girmişti kanamam olmustu ama geçmişti. Bugün muayenede tüpte göründü hatta bebek oluşmuş kalbinde hareketlenme görüyorum dedi. İğne yaparız ama uzun sürer ve yine ameliyat yapmamız gerekebilir dedi doktorum. Hemen yatış verdi laparoskopi olacağım Rabbim sizlere sorunsuz sıkıntısız gebelik, sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin beni de ismimle dualarınızda unutmayın (Gülnur)
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin....Cok uzuldum canim Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin canim inşAllahdualarimda olcaksin
Doktor gerek duyarsa ilk usglere göre sat tarihini değiştirir canım.Kızlar merhababen bir şey sormak istiyorum. Doktor bebeği görünce gebelik haftasını güncelliyor mu? Yoksa hep sata göre mi değerlendiriyor? Ben 5+6 iken keseyi gördüm. 7. Haftama giriyorum. Ama doktorum bana 19 Eylül randevu oluşturdu. Hala göremedim artık stres kat sayım gün geçtikçe artıyor bide hala ara ara ağrılarım oluyor sizinde oluyor mu?
Hoşgeldiniz hayırlı olsunMerhaba tebrik ederim hayırlı olsun herkese. Benim de ilk gebeliğim ilk tüp bebek denemem. 4 sene sonra aldığımız ilk pozitif idi. Yarın ilk randevum olacak ve merak ediyorum kalbi de duyar mıyız benimle yakın olan ve duyan var mı acaba? 19 ağustos 4.gün embriyosu oldum. Kaç haftalık olduğumuz transfere göre mi adete göre mi hesaplanıyor. Mesela ben adetin 20. Günü transfer oldum. Uygulama 6.hafta olduğunu gösteriyor. Sizlerin nasıl?
İlk ultrasonlar belirleyici oluyor canım doktora gittiğinde netleşir inşallahMerhaba. Ben son adet tarihimi hatırlamıyorum o yüzden kaç haftalık bilmiyorum 4 veya 5 olabilir. Sanırım mayisa denk geliyor ama doktor ultrasondan anlar mi kaç hafta olduğunu acaba
İnsallah saglikla alirsiniz kucaginiza siz de. Calisiyorum yarin doktor rapor verecek biraz dinleneyim ama nereye kadar rapor alacagim bilmiyorum pozitif olmaya çalışıyorumCanım benim iki gebeligimdede olmuştu biri rahimin sağında hemen neredeyse onunde aşağıda ilki için zaten serkilaj oldum garantilemiştim.Ikincisinde kanama baya oldu dr bisey diyemem dedi totalis plesenta previa dedi şükür oğlum sağlıklı bir sekilde doğdu burada yapman gereken sakin ol ağır kaldırma ve bacaklarını hep yüksekte tut çok geçmiş olsun biraz karışık yazdim simdi 6yildan sonra gebe olduğumu öğrendim üstüne allerjik rinit oldum birde yasin dolayısıyla her kafadan bir ses cikiyor moralimi bozma belli bir aydan sonra geçiyor sen sakin ol yürüyüş bile yapma bana yasaklamisti.
Canım olumlu düşünmeye çalışArkadaşlar merhaba umarım herkes iyidir. Dun biraz kanamam olunca bugun doktora gittim. Keseyi gördük 5+5 günlük dedi ama kese rahmin alt tarafina yerlesmis yukari dogru buyurse sıkıntı yok ama düşük de olabilir dedi. Primolut igne yapti. Daha önce böyle bir durum yasayan var miydi? İlk gebeligim de dusuk olmustu dunden beri cok stresliyim.
İlaç vermiştir kuzum ve gebeliğin daha çok başındayız kötü düşünme öyle şeyler olmayacak hayırlısıylaKızlar bana da hipotrioidi tanısı kondu. Doktor bir sürü şey saydı gebelik zehirlenmesi çocukta zeka geriliği vs
Çok üzgünüm keşke böyle olmasaydıBugün kontrolüm vardı dış gebelikmiş malesefcumartesi günü sol tüpüme doğru sancı girmişti kanamam olmustu ama geçmişti. Bugün muayenede tüpte göründü hatta bebek oluşmuş kalbinde hareketlenme görüyorum dedi. İğne yaparız ama uzun sürer ve yine ameliyat yapmamız gerekebilir dedi doktorum. Hemen yatış verdi laparoskopi olacağım Rabbim sizlere sorunsuz sıkıntısız gebelik, sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin beni de ismimle dualarınızda unutmayın (Gülnur)
Ekliyorum canım hoşgeldinSelam kizlar beni de tabloya ekler misiniz? Yas 31 sat 23 temmuz istanbul 1. gebelik kilo 85
Midemde ufak bi yer açıldığı her an midem alt üstKizlar benim midem bigun iyii bigun kotuuu,bi saat iyi bi saat bulaniyosizler ne durumdasinizz
hayırlı olsun siz de hoşgeldinizselam hanımlar, benim sat 24 ağustos. 4 adet farklı günlerde test yaptım ve hepsi çift çizgi. bugün adet günüm ve olmadım. yarın kan testi vereceğim. yaş 32, 2. çocuk. kilom da 60. doktora da 2-3 hafta sonra giderim en erken. muhtemel doğum tarihim 31 mayıs görünüyor. herkese sağlıkla kucağına nasip olsun bebeği inşallah.
Oh maşallahBugün ilk kontrolüm vardı benimde bebeğimi gördüm 6+2 deyim sata göre, kalp atışı haftaya kaldı
Hiç merak etme negatif olma tutunacaktır eğer Allah yazdıysa halter kaldırsanız doğar siz elinizden geleni yapın dinlenin pozitif olun...İnsallah saglikla alirsiniz kucaginiza siz de. Calisiyorum yarin doktor rapor verecek biraz dinleneyim ama nereye kadar rapor alacagim bilmiyorum pozitif olmaya çalışıyorum
Surekli beyaz leblebi yiyorumCanım olumlu düşünmeye çalış
Stres direkt hormonlarla alakalı, stres yapma her ne yaşamamız gerekiyorsa iyi veya kötü onu yaşayacağız stresin bize bi faydası yok
İlaç vermiştir kuzum ve gebeliğin daha çok başındayız kötü düşünme öyle şeyler olmayacak hayırlısıyla
Çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı
Sağlıkla tekrar nasip olsun inşallah.
Güzel haberlerini tekrar almayı çok isterim
Ekliyorum canım hoşgeldin
Midemde ufak bi yer açıldığı her an midem alt üst
hayırlı olsun siz de hoşgeldiniz
Oh maşallah
Benimde sat 11 Agustos bende bugun verdim kan yarin çıkacak dollenme gunune gorede degisir heralde deger tam bilmiyorum beta hesabiniMerhaba kızlar sat 11 Ağustos 2 gün arayla 201,56 / 415,9 / 781,3
Değerler bu şekilde. Sonuncusu tam iki katı artmamış korkuyorumdoktorum sonuncusuna biraz az artmış dedi. Sizce nasıl?
Yüzde 60 lık artış normal sayılıyor canım bugün doktorum bu şekilde söyledi. Seninki gayet de iyiMerhaba kızlar sat 11 Ağustos 2 gün arayla 201,56 / 415,9 / 781,3
Değerler bu şekilde. Sonuncusu tam iki katı artmamış korkuyorumdoktorum sonuncusuna biraz az artmış dedi. Sizce nasıl?
Merhaba yaşım 28
2023
MAYIS ANNELERİ
ANNE ADAYI ANNENİN DOĞUM TARİHİ/Yaşı SON ADET TARİHİ ŞEHİR BAŞLANGIÇ KİLO KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM DOĞUM TARİHİ @Artur 23 22 Temmuz Ankara 67 2 @beriko77 31 23 Temmuz İstanbul 85 1 A April wind 26 23 Temmuz Karabük 47 2 @Morsokak 24 24 Temmuz Eskişehir 60 1 @Heidiiii 29 26 Temmuz 1 @Ysmndi 33 26 Temmuz Muğla 53 3 @Nesnes28 27 27 Temmuz Kocaeli 65 2 @hifaebru1 28 27 Temmuz Fransa 60 1 @Su8386 36 28 Temmuz İstanbul 51 1 @ucge 30 29 Temmuz Tekirdağ 65 1 @Melekbebekannesi 31 1 Ağustos Kayseri 65 2 @niidos 27 2 Ağustos Kocaeli 61 1 @mehrunnisa 26 5 Ağustos İstanbul 56 1 @maviisss 24 5 Ağustos Manisa 62 1 @dahayeni2 36 8 Ağustos Ankara 52 2 I ikraaa06 30 11 Ağustos Ankara 69 1 noram 32 24 Ağustos 60 2
Merhaba ben de adayım cuma günü sağlık ocağında test yaptıracağım inşallah sonuç cuma günü çıkar, çıkmazsa pazartesi gününe kalacak maalesef, BAT 12 EYLÜL adet olmadım bakalım Mayıs annesi olacakmıyım.
2023
MAYIS ANNELERİ
ANNE ADAYI ANNENİN DOĞUM TARİHİ/Yaşı SON ADET TARİHİ ŞEHİR BAŞLANGIÇ KİLO KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM DOĞUM TARİHİ @Artur 23 22 Temmuz Ankara 67 2 @beriko77 31 23 Temmuz İstanbul 85 1 A April wind 26 23 Temmuz Karabük 47 2 @Morsokak 24 24 Temmuz Eskişehir 60 1 @Heidiiii 29 26 Temmuz 1 @Ysmndi 33 26 Temmuz Muğla 53 3 @Nesnes28 27 27 Temmuz Kocaeli 65 2 @hifaebru1 28 27 Temmuz Fransa 60 1 @Su8386 36 28 Temmuz İstanbul 51 1 @ucge 30 29 Temmuz Tekirdağ 65 1 @Melekbebekannesi 31 1 Ağustos Kayseri 65 2 @niidos 27 2 Ağustos Kocaeli 61 1 @mehrunnisa 26 5 Ağustos İstanbul 56 1 @maviisss 24 5 Ağustos Manisa 62 1 @dahayeni2 36 8 Ağustos Ankara 52 2 I ikraaa06 30 11 Ağustos Ankara 69 1 noram 32 24 Ağustos 60 2