2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
En fazla kaç çıkmıştı hcg sonucunuz? Soruyorum böyle kusura bakmayın bende de dış gebelik şüphesi söz konusu da o yüzden
En son 390 gibi bişe çıkmıştı artış iyiydi. Allah kimseye yaşatmasın. Umarım sağlıklı gebeliktir sizinki

Sağ sağlım nasip eylesin rabbim hepimize

selam hanımlar, benim sat 24 ağustos. 4 adet farklı günlerde test yaptım ve hepsi çift çizgi. bugün adet günüm ve olmadım. yarın kan testi vereceğim. yaş 32, 2. çocuk. kilom da 60. doktora da 2-3 hafta sonra giderim en erken. muhtemel doğum tarihim 31 mayıs görünüyor. herkese sağlıkla kucağına nasip olsun bebeği inşallah.

Canım benim iki gebeligimdede olmuştu biri rahimin sağında hemen neredeyse onunde aşağıda ilki için zaten serkilaj oldum garantilemiştim.Ikincisinde kanama baya oldu dr bisey diyemem dedi totalis plesenta previa dedi şükür oğlum sağlıklı bir sekilde doğdu burada yapman gereken sakin ol ağır kaldırma ve bacaklarını hep yüksekte tut çok geçmiş olsun biraz karışık yazdim simdi 6yildan sonra gebe olduğumu öğrendim üstüne allerjik rinit oldum birde yasin dolayısıyla her kafadan bir ses cikiyor moralimi bozma belli bir aydan sonra geçiyor sen sakin ol yürüyüş bile yapma bana yasaklamisti.

Cok uzuldum canim Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin canim inşAllah dualarimda olcaksin

Doktor gerek duyarsa ilk usglere göre sat tarihini değiştirir canım.
Herkesin adet döngüsü/yumurtlama zamanı bir olmadığı için farklı tarihler çıkabiliyor.
Oğlumda erken döllenme olmuştu, benim tarihimi öne almıştı doktor karışıklık olmasın diye
Hoşgeldiniz hayırlı olsun
Tüp bebek sürecinde nasıl olur bilmiyorum ama transfere göre doktorunuz tarih belirleyecektir bence
Merhaba. Ben son adet tarihimi hatırlamıyorum o yüzden kaç haftalık bilmiyorum 4 veya 5 olabilir. Sanırım mayisa denk geliyor ama doktor ultrasondan anlar mi kaç hafta olduğunu acaba
İlk ultrasonlar belirleyici oluyor canım doktora gittiğinde netleşir inşallah

İnsallah saglikla alirsiniz kucaginiza siz de. Calisiyorum yarin doktor rapor verecek biraz dinleneyim ama nereye kadar rapor alacagim bilmiyorum pozitif olmaya çalışıyorum

Canım olumlu düşünmeye çalış
Stres direkt hormonlarla alakalı, stres yapma her ne yaşamamız gerekiyorsa iyi veya kötü onu yaşayacağız stresin bize bi faydası yok
Kızlar bana da hipotrioidi tanısı kondu. Doktor bir sürü şey saydı gebelik zehirlenmesi çocukta zeka geriliği vs
İlaç vermiştir kuzum ve gebeliğin daha çok başındayız kötü düşünme öyle şeyler olmayacak hayırlısıyla
Çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı
Sağlıkla tekrar nasip olsun inşallah.
Güzel haberlerini tekrar almayı çok isterim
Selam kizlar beni de tabloya ekler misiniz? Yas 31 sat 23 temmuz istanbul 1. gebelik kilo 85
Ekliyorum canım hoşgeldin
Kizlar benim midem bigun iyii bigun kotuuu,bi saat iyi bi saat bulaniyo sizler ne durumdasinizz
Midemde ufak bi yer açıldığı her an midem alt üst
hayırlı olsun siz de hoşgeldiniz
Bugün ilk kontrolüm vardı benimde bebeğimi gördüm 6+2 deyim sata göre, kalp atışı haftaya kaldı
Oh maşallah

İnsallah saglikla alirsiniz kucaginiza siz de. Calisiyorum yarin doktor rapor verecek biraz dinleneyim ama nereye kadar rapor alacagim bilmiyorum pozitif olmaya çalışıyorum
Hiç merak etme negatif olma tutunacaktır eğer Allah yazdıysa halter kaldırsanız doğar siz elinizden geleni yapın dinlenin pozitif olun...

Surekli beyaz leblebi yiyorum yarin tatile gidicem yollarda rezil olmam umariiim

Merhaba kızlar sat 11 Ağustos 2 gün arayla 201,56 / 415,9 / 781,3
Değerler bu şekilde. Sonuncusu tam iki katı artmamış korkuyorum doktorum sonuncusuna biraz az artmış dedi. Sizce nasıl?

Değerler bu şekilde. Sonuncusu tam iki katı artmamış korkuyorum doktorum sonuncusuna biraz az artmış dedi. Sizce nasıl?
Benimde sat 11 Agustos bende bugun verdim kan yarin çıkacak dollenme gunune gorede degisir heralde deger tam bilmiyorum beta hesabini

Yüzde 60 lık artış normal sayılıyor canım bugün doktorum bu şekilde söyledi. Seninki gayet de iyi içini ferah tut benim sat 13 ü, 10 eylülde 271 12 eylülde 513 doktorum çok iyi dedi

Merhaba yaşım 28
Sat 13 Ağustos
İlk bebeğim

Merhaba ben de adayım cuma günü sağlık ocağında test yaptıracağım inşallah sonuç cuma günü çıkar, çıkmazsa pazartesi gününe kalacak maalesef, BAT 12 EYLÜL adet olmadım bakalım Mayıs annesi olacakmıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…