-
- Konu Sahibi NurseCelline
Kese boyutuna göre bir hafta tahmini yazıyor tabi, ben 5+0 ken gitmiltim 5+2 çıkmıştı, son adet ile uyumlu kesen var dedi bu yüzden. Biraz büyüyünce netleşir ama bence tam öğrenirsiniz :)Merhaba. Ben son adet tarihimi hatırlamıyorum o yüzden kaç haftalık bilmiyorum 4 veya 5 olabilir. Sanırım mayisa denk geliyor ama doktor ultrasondan anlar mi kaç hafta olduğunu acaba
Adetten önce birşey olmaz hiç korkmayın bende hamile olduğumu bilmediğim zaman ilişki sonrası kanama şikayetiyle hastaneye gittim yara olduğu söylenildi fitil verildi kullanmamıştım Allah'tan doktoruma kullansam bişey olurmuydu dedim organ gelişimi oluşmadığı için hicbirsey olmaz korkma daha bebek bile oluşmamıştır zararı olmaz dedi .Birde 2 eylüldede şiddetli migren atağı geçirdiğim için acilde iğne vurdurmuştum. Betaya o zaman bakıldığında normal olarak negatif çıkmıştı değerim. İnşallah bu iğne başıma dert açmaz
Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınızsAdetten önce birşey olmaz hiç korkmayın bende hamile olduğumu bilmediğim zaman ilişki sonrası kanama şikayetiyle hastaneye gittim yara olduğu söylenildi fitil verildi kullanmamıştım Allah'tan doktoruma kullansam bişey olurmuydu dedim organ gelişimi oluşmadığı için hicbirsey olmaz korkma daha bebek bile oluşmamıştır zararı olmaz dedi .
Kızlar merhababenimde sat 16 ağustos ovülasyon ile takip yapmıştım o yüzden 30 ağustosta çatlama olduğunu biliyorum. Ayın 9 unda kan testi verdim sonuç 20 çıktı Perşembe günü tekrardan kan vermemi söyledi doktorum. Normalde salı günü adet olmam gerekiyor ama şimdiden adet olacakmış gibi inanılmaz
Ben 6+0 da duydum canim ama doktor daha cok yeni 1-2 gun once kalbi atmaya baslamis demistiMerhaba yeni katıldım . Bende Mayıs annesi gozukuyorum. Bebeğinin kalp atışını duyan varmı
Çok üzüldüm, Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsinBugün kontrolüm vardı dış gebelikmiş malesefcumartesi günü sol tüpüme doğru sancı girmişti kanamam olmustu ama geçmişti. Bugün muayenede tüpte göründü hatta bebek oluşmuş kalbinde hareketlenme görüyorum dedi. İğne yaparız ama uzun sürer ve yine ameliyat yapmamız gerekebilir dedi doktorum. Hemen yatış verdi laparoskopi olacağım Rabbim sizlere sorunsuz sıkıntısız gebelik, sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin beni de ismimle dualarınızda unutmayın (Gülnur)
Canim selam benim doktorum beta hcg 1500 oldugunda keseyi gorebiliriz demisti ama ozelde devam ediyorum ben devletin cihazlari biraz daha eskiymis sanirimKızlar ben devlet hastanesine gittim muayene için karından ultrasonla baktı ve hiçbişey göremedi, hcg testi de verdim bugün sonucu 2578 çıkmış. Görememesi normal mi, dünden beri leke şeklinde kanamalarım oluyor ara ara. Salı günü vajinal ultrasonla bakacağım dedi neden bugün bakmadı anlamadım. Sizce beklemeli miyim yoksa özel bir hastaneye gidip görünsem mi tekrar?
canim ben peceteyle sildigimde gormustum pembe kan ama ic camasirina gececek kadar degildi. Doktorum lekelenmelerin bu zamanlarda olabielcegini panik yapmamam gerektigini soyledi ama kanamada artis olursa haberleselim muhakkak dediKızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı, ne miktar ve renkte gördünüz? Ben 5+5teyim şuan bugün biraz ağrım oldu az önce de 1₺ boyutunda açık renkli bir kanama gördüm. İlk gebeliğimde görmemiştim o yüzden endişelenmeli miyim bilmiyorum
TeşekkürlerHoşgeldiniz sağlıkla gelsin inşallah
Normal ultrasonda mı duydunuz kalp atışınıBen 6+0 da duydum canim ama doktor daha cok yeni 1-2 gun once kalbi atmaya baslamis demisti
hayir vajinalde duydum, 8+0 a randevu verdi karindan gorecegiz 8+0da dediNormal ultrasonda mı duydunuz kalp atışını
Hayırlı olsunhayir vajinalde duydum, 8+0 a randevu verdi karindan gorecegiz 8+0da dedi
insallah cok heyecanli bir seymis bu vallahiHayırlı olsunbenim de haftaya pazartesi randevum var tahminen 7+4 oluyor inşaallah karından duyabilirim bebeklerimiz sağlıkla gelişsin doğsun büyüsünler inşaallah
Aynen öyle bizim ilk çocuk nasipse 5 yıllık evliyiz. Bir de kimyasal gebelik olmuştu. Rabbim sağlıkla devam ettirsininsallah cok heyecanli bir seymis bu vallahi
Çok üzüldüm, Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsinBeta hcg takibi yapılmış mıydı daha önce artış düzenli miydi yalnızca ultrasonda mı anlaşıldı dış gebelik olduğu
En fazla kaç çıkmıştı hcg sonucunuz? Soruyorum böyle kusura bakmayın bende de dış gebelik şüphesi söz konusu da o yüzdenSağolun. Artış düzenliydi aşılama olmustum. Kontrole gittim geçen hafta kese görünmedi ama bi karartı var demişti. Bugün baktı vajinal muayene de tüpte olduğunu gördü.
Aynen vallahi benim de ilk gebeligimde bilmeden ilac kullandigim icin almislardi , hayirlisi olsun bu sefer Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahAynen öyle bizim ilk çocuk nasipse 5 yıllık evliyiz. Bir de kimyasal gebelik olmuştu. Rabbim sağlıkla devam ettirsin