- 27 Mayıs 2022
- 1.400
- 951
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Sonucu gosterdim iki gunde bir kan verip takip edelim dedi. Ya kendi kendine sifirlanicak yada artis olcak kimyasal gebelikmis sanirimDoktor ne dedi canım, sonucu göstermedin mi?
Hadi hayırlısı canım, kimyasal gibi görünüyor gerçekten. Umarım bizi yanıltır ve tutunur.Sonucu gosterdim iki gunde bir kan verip takip edelim dedi. Ya kendi kendine sifirlanicak yada artis olcak kimyasal gebelikmis sanirim
Pek umudum kalmadi ama bakicaz iki gun sonra canimHadi hayırlısı canım, kimyasal gibi görünüyor gerçekten. Umarım bizi yanıltır ve tutunur.
Ben baktirdim canim hicbir sikinti olmadi zaten sikintili bir durum olsa doktorlar teklif bile etmez :)Vajinal baktırmak sizce tehlikeli mi baktıranınız oldu mu hiç bişey olursa diye endişeliyim
Ben 1-2 ay once tsh baktirdim saglik ocaginda yuksek cikti endokrine gittim ozel bir doktora tekrar trst istedi normal cikti :) saglik ocaginda karisabiliyor o yuzden ikinciyi istiyorum dediKızlar ben de şimdi geldim doktordan ortalama 5+1 dedi. TSH değerim yüksek çıkmış ama sağlık ocağında yanlış olabiliyor dedi. tekrar tahlil verdim
Canimm 2 gun daha bekle bakalim bidaha yaptir hic belli olmaz yukselebilirPek umudum kalmadi ama bakicaz iki gun sonra canim
Diger doktoruma gittim canim. Malesef saglikli bir gebelik değilmişCanimm 2 gun daha bekle bakalim bidaha yaptir hic belli olmaz yukselebilir
Yaa cok uzuldumDiger doktoruma gittim canim. Malesef saglikli bir gebelik değilmiş
Yaa cok uzuldumAma umutsuzluga dusurme kendini sakiin olmamasi icin tekrar hicbi sebep yok kimyasal gecirio ertesi ay tekrar hamile olanlar cok var burda Hakkinda hayirlisi olsun
Hiç moralini bozma canım. Bak ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, değerim yükseldi yükseldi bir anda düştü. Bu ay tekrar gebeyim eğer sağlıklı devam ederse inşallah. Ben de az sonra doktora gideceğim kontrole. Hiç umudunu kaybetme, kimyasal gebeliğin arkası genelde hemen sağlıklı oluyormuş. Bana doktorum da öyle demiştiDiger doktoruma gittim canim. Malesef saglikli bir gebelik değilmiş
Çok sağol ya biraz olsun içim rahatladı umarım herkesin hamileliği sorunsuz ilerlerBen baktirdim canim hicbir sikinti olmadi zaten sikintili bir durum olsa doktorlar teklif bile etmez :)
Vucut en saglikli olan bebek adayini seciyo :) eger bi hastalik vs olucaksa kimyasal gebelige dondurup erkenden onlemini aliyo.. boyle dusun bence her gebeliginde bir sorun olamayacagina gore bir sonraki gebeligin saglikli olucak :))Hiç moralini bozma canım. Bak ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, değerim yükseldi yükseldi bir anda düştü. Bu ay tekrar gebeyim eğer sağlıklı devam ederse inşallah. Ben de az sonra doktora gideceğim kontrole. Hiç umudunu kaybetme, kimyasal gebeliğin arkası genelde hemen sağlıklı oluyormuş. Bana doktorum da öyle demişti
İnşallah saglikla devam eder canim doktordan sonra beni mutlaka bilgilendir merak ederim. İnsallah güzel haberlerle dönersinHiç moralini bozma canım. Bak ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, değerim yükseldi yükseldi bir anda düştü. Bu ay tekrar gebeyim eğer sağlıklı devam ederse inşallah. Ben de az sonra doktora gideceğim kontrole. Hiç umudunu kaybetme, kimyasal gebeliğin arkası genelde hemen sağlıklı oluyormuş. Bana doktorum da öyle demişti
YaaDiger doktoruma gittim canim. Malesef saglikli bir gebelik değilmiş
İnşallah canimYaaAllah hayırlısını versin, inşallah tez zamanda yeni bi melek omzuna konar inşallllaaahahh
Hayırlı olsun canım benimAllahıma şükürler olsun gördümmm
Birisi kese tahmini yapıyorduuu kimdiii
2 hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez inşallah, haftasıyla uyumluymuş bi sıkıntı olmadı şükür
Eki Görüntüle 3125201
Yok canım alttan vajinalHayırlı olsun canım benimramzi teorisine göre erkek canım karından bakıldıysa eğer
Cok geçmiş olsun cok üzüldüm inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Tekrar güzel haberinizi alırız insallahSonucu gosterdim iki gunde bir kan verip takip edelim dedi. Ya kendi kendine sifirlanicak yada artis olcak kimyasal gebelikmis sanirim
Banada erkek gibi geldi hayırlısı inşallahAllahıma şükürler olsun gördümmm
Birisi kese tahmini yapıyorduuu kimdiii
2 hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez inşallah, haftasıyla uyumluymuş bi sıkıntı olmadı şükür
Eki Görüntüle 3125201
İnsallh canimCok geçmiş olsun cok üzüldüm inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Tekrar güzel haberinizi alırız insallah