2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar ben de şimdi geldim doktordan ortalama 5+1 dedi. TSH değerim yüksek çıkmış ama sağlık ocağında yanlış olabiliyor dedi. tekrar tahlil verdim
Ben 1-2 ay once tsh baktirdim saglik ocaginda yuksek cikti endokrine gittim ozel bir doktora tekrar trst istedi normal cikti :) saglik ocaginda karisabiliyor o yuzden ikinciyi istiyorum dedi

Yaa cok uzuldum Ama umutsuzluga dusurme kendini sakiin olmamasi icin tekrar hicbi sebep yok kimyasal gecirio ertesi ay tekrar hamile olanlar cok var burda Hakkinda hayirlisi olsun

Diger doktoruma gittim canim. Malesef saglikli bir gebelik değilmiş
Hiç moralini bozma canım. Bak ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, değerim yükseldi yükseldi bir anda düştü. Bu ay tekrar gebeyim eğer sağlıklı devam ederse inşallah. Ben de az sonra doktora gideceğim kontrole. Hiç umudunu kaybetme, kimyasal gebeliğin arkası genelde hemen sağlıklı oluyormuş. Bana doktorum da öyle demişti

Vucut en saglikli olan bebek adayini seciyo :) eger bi hastalik vs olucaksa kimyasal gebelige dondurup erkenden onlemini aliyo.. boyle dusun bence her gebeliginde bir sorun olamayacagina gore bir sonraki gebeligin saglikli olucak :))

İnşallah saglikla devam eder canim doktordan sonra beni mutlaka bilgilendir merak ederim. İnsallah güzel haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…