Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben kontrolden geldim karından baktılar hem bebeği hem kalp atışını gördüler ama doktor çok emin olamadı kalp atışından bide vajinal bakmak istedi vajinal bakınca daha net bir şekilde kalp atışı var dedi çok şükür cihazları zayıf olduğundan sanırım biraz görüntü kalitesi de zatıf ama paylaşayım
Allahıma şükürler olsun gördümmm
Birisi kese tahmini yapıyorduuu kimdiii
2 hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez inşallah, haftasıyla uyumluymuş bi sıkıntı olmadı şükür Eki Görüntüle 3125201
Ben de şimdi doktordan geldim arkadaşlar. Normalde 5+3'teyim. Karından baktı, kese göründü, haftasıyla da uyumlu. Pazar günü tekrar çağırdı bebeği görmek için.
Ben de şimdi doktordan geldim arkadaşlar. Normalde 5+3'teyim. Karından baktı, kese göründü, haftasıyla da uyumlu. Pazar günü tekrar çağırdı bebeği görmek için.
Merhabalar ben 24 yaşındayım ilk gebeliğim
Son adet 31 temmuz 4 gün önce testte 212 çıkmıştı bugün 457 çıktı doktora gitmedim henüz, 6 gün gecikmeye normal mi bu sonuç?
Merhabalar ben 24 yaşındayım ilk gebeliğim
Son adet 31 temmuz 4 gün önce testte 212 çıkmıştı bugün 457 çıktı doktora gitmedim henüz, 6 gün gecikmeye normal mi bu sonuç?
Evet canım sata göre 6+3üm aslında ama tahmin ettiğim gibi bugün 5+6 haftaya uyumlu çıktık.
Kalp atışları yeni oluşmaya başlamış az atıyordu ama biraz dinletti yakalayabildiği kadarını
Evet canım sata göre 6+3üm aslında ama tahmin ettiğim gibi bugün 5+6 haftaya uyumlu çıktık.
Kalp atışları yeni oluşmaya başlamış az atıyordu ama biraz dinletti yakalayabildiği kadarını