2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Gözün aydın canım darısı başımıza artık
Kızlar ben kontrolden geldim karından baktılar hem bebeği hem kalp atışını gördüler ama doktor çok emin olamadı kalp atışından bide vajinal bakmak istedi vajinal bakınca daha net bir şekilde kalp atışı var dedi çok şükür cihazları zayıf olduğundan sanırım biraz görüntü kalitesi de zatıf ama paylaşayım 🤗😍
😍

Merhabalar ben 24 yaşındayım ilk gebeliğim
Son adet 31 temmuz 4 gün önce testte 212 çıkmıştı bugün 457 çıktı doktora gitmedim henüz, 6 gün gecikmeye normal mi bu sonuç?

Merhabalar ben 24 yaşındayım ilk gebeliğim
Son adet 31 temmuz 4 gün önce testte 212 çıkmıştı bugün 457 çıktı doktora gitmedim henüz, 6 gün gecikmeye normal mi bu sonuç?
Normalde 2 günde 2 katı olması lazım ama sizin 4 günde 2 katı artmış bi doktorla görüşün bence ve yeniden kan verin

Günaydın kızlarrr 😍

Eklentiler

• 7BFAC365-AD28-4B06-BF3D-439958EAEE61.jpeg
    7BFAC365-AD28-4B06-BF3D-439958EAEE61.jpeg
    109,6 KB · Görüntüleme: 80
Masallahh bebis gozuktu mu canim ben anlamiyorum cok ultrasondan 😄
Evet canım sata göre 6+3üm aslında ama tahmin ettiğim gibi bugün 5+6 haftaya uyumlu çıktık.
Kalp atışları yeni oluşmaya başlamış az atıyordu ama biraz dinletti yakalayabildiği kadarını 🧿😍

Evet canım sata göre 6+3üm aslında ama tahmin ettiğim gibi bugün 5+6 haftaya uyumlu çıktık.
Kalp atışları yeni oluşmaya başlamış az atıyordu ama biraz dinletti yakalayabildiği kadarını 🧿😍
Yaa harikaaa 🙏🏻🙏🏻 Cumartesi gidicem bende 6+3 oluyor umarim bende duyarim az da olsa icim rahatlar

X