- Konu Sahibi NurseCelline
O zaman kızYok canım alttan vajinal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman kızYok canım alttan vajinal
Sağlıklı gelsin, gönlüm kızdan yana yalan yok ama oğlanı d abaşım gözüm üstüne hepimizin pıtı pıtı atan kalpli yavruları sağlıkla gelsin inşallahO zaman kız
Kızlar ben kontrolden geldim karından baktılar hem bebeği hem kalp atışını gördüler ama doktor çok emin olamadı kalp atışından bide vajinal bakmak istedi vajinal bakınca daha net bir şekilde kalp atışı var dedi çok şükür cihazları zayıf olduğundan sanırım biraz görüntü kalitesi de zatıf ama paylaşayım
ırlı olsun canımAllahıma şükürler olsun gördümmm
Birisi kese tahmini yapıyorduuu kimdiii
2 hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez inşallah, haftasıyla uyumluymuş bi sıkıntı olmadı şükür
Eki Görüntüle 3125201
Sağol canım benim inşAllahGözün aydın canım darısı başımıza artık
Hayırlı olsun canım benimBen de şimdi doktordan geldim arkadaşlar. Normalde 5+3'teyim. Karından baktı, kese göründü, haftasıyla da uyumlu. Pazar günü tekrar çağırdı bebeği görmek için.
Teşekkür ederimHay
ırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım benimHayırlı olsun canım benim
Hayırlı olsun canım benimBen de şimdi doktordan geldim arkadaşlar. Normalde 5+3'teyim. Karından baktı, kese göründü, haftasıyla da uyumlu. Pazar günü tekrar çağırdı bebeği görmek için.
Normalde 2 günde 2 katı olması lazım ama sizin 4 günde 2 katı artmış bi doktorla görüşün bence ve yeniden kan verinMerhabalar ben 24 yaşındayım ilk gebeliğim
Son adet 31 temmuz 4 gün önce testte 212 çıkmıştı bugün 457 çıktı doktora gitmedim henüz, 6 gün gecikmeye normal mi bu sonuç?
Cok sevindim canim hayırlı olsun insallah guzel haberler almaya devam edersinBen de şimdi doktordan geldim arkadaşlar. Normalde 5+3'teyim. Karından baktı, kese göründü, haftasıyla da uyumlu. Pazar günü tekrar çağırdı bebeği görmek için.
İki gün önce 212ydi yanlış yazmışımNormalde 2 günde 2 katı olması lazım ama sizin 4 günde 2 katı artmış bi doktorla görüşün bence ve yeniden kan verin
Masallahh bebis gozuktu mu canim ben anlamiyorum cok ultrasondanGünaydın kızlarrr
Evet canım sata göre 6+3üm aslında ama tahmin ettiğim gibi bugün 5+6 haftaya uyumlu çıktık.Masallahh bebis gozuktu mu canim ben anlamiyorum cok ultrasondan
Yaa harikaaa Cumartesi gidicem bende 6+3 oluyor umarim bende duyarim az da olsa icim rahatlarEvet canım sata göre 6+3üm aslında ama tahmin ettiğim gibi bugün 5+6 haftaya uyumlu çıktık.
Kalp atışları yeni oluşmaya başlamış az atıyordu ama biraz dinletti yakalayabildiği kadarını
Keseyi görmüş müydünüz canımYaa harikaaa Cumartesi gidicem bende 6+3 oluyor umarim bende duyarim az da olsa icim rahatlar