- 21 Kasım 2014
- 160
- 176
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Keseden anlaşılıyor mu yaMerhaba teyzoşlar kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyor var mı bilen tahminleri alayım
18 temmuz ama 24.04de kaydı tarih ben yumurtlamaya göre hesaplanmıştım buraya yazdığım tarihiSon adet tarihiniz nedirrr
Hoşbulduk canım hepimiz için baştan sona kadar güzel bir süreç olsunHayırlı olsun canım hoşgeldin
Ramzi teorisine göre erkek canımMerhaba teyzoşlar kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyor var mı bilen tahminleri alayım
Hayırlı olsunIyi akşamlar kızlarrrrr artıkkk bende sizdenimmmAllahın izniyle sağlıklı bir gebelik olursa bende mayısta doğurucam
Bende öyleyim hoşgeldinBeni de yazın bende 30 nisan tahmini doğum tarihi kararsızım iki grup arasında gidiyorum
Ekliyorum canım hoşgeldinKızlar beni de ekleyebilirsinizYaş 24, il Eskişehir, sat 24 temmuz, ilk çocuk, kilo 60.
Kese ortalama beta 1500 olduktan sonra gözlemleniyor canım ama tabi hepimizin süreçleri farklı 1500 oldu diye hemen gözükmeye de bilir. Vakit var henüz minikler endişe etmekızlar ben de şimdi hastaneden geldim. kan verdim yeni beta değerimi bekliyorum. 30 ağustosta 890 çıkmıştı. kese görünmedi kese oluşturabilecek odak görüldü sadece biraz kanamam vardı progestan fitil verdiler. dualarınızı bekliyorum böyle çok zormuş
Evet bende ramzi teorisine göre cevapladım o yüzden erkek dedim N Nesnes28Ramzi teorisine göre erkek canım
Hislerim kuvvetli yaYaaa nasıl anladınız
Bana bi hissin var mıHislerim kuvvetli ya
ErkekKeseden anlaşılıyor mu yadoktor kız olacak deyince şaka yapıyor sandık, ay haklı mıydı adam acaba
Sizin tahminleriniz ne olacak bakalım
Fotoğraf görmem lazım canımBana bi hissin var mı
Beta sonucum düşmeye başlamış canım 765 çıktı progesteron da düşüktü kanamam da oldu maalesef düşük olacak muhtemelen. Pcos olarak pozitif sonucu görmek de önemliydi inşallah bundan sonrakiler sağlıklı olur. Sizlere de sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum dualarınızda beni de eksik etmeyinHayırlı olsun
Bende öyleyim hoşgeldin
Ekliyorum canım hoşgeldin
Kese ortalama beta 1500 olduktan sonra gözlemleniyor canım ama tabi hepimizin süreçleri farklı 1500 oldu diye hemen gözükmeye de bilir. Vakit var henüz minikler endişe etmeBen öğreneli 2 hafta oldu + doktor kontrolüne gitmeye daha 1 haftam var
Evet bende ramzi teorisine göre cevapladım o yüzden erkek dedim N Nesnes28
Ya çok üzgünümBeta sonucum düşmeye başlamış canım 765 çıktı progesteron da düşüktü kanamam da oldu maalesef düşük olacak muhtemelen. Pcos olarak pozitif sonucu görmek de önemliydi inşallah bundan sonrakiler sağlıklı olur. Sizlere de sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum dualarınızda beni de eksik etmeyin
Beni de listeye eklermisiniz dün yazmıştım bu gruba
2023
MAYIS ANNELERİ
ANNE ADAYI ANNENİN DOĞUM TARİHİ/Yaşı SON ADET TARİHİ ŞEHİR BAŞLANGIÇ KİLO KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM DOĞUM TARİHİ A Artur 23 22 Temmuz Ankara 67 2 A April wind 26 23 Temmuz Karabük 47 2 @Morsokak 24 24 Temmuz Eskişehir 60 1 @Heidiiii 29 26 Temmuz 1 Ysmndi 33 26 Temmuz Muğla 53 3 N Nesnes28 27 27 Temmuz Kocaeli 65 2 @R o s e 32 Kocaeli 51 1 @Su8386 36 28 Temmuz İstanbul 51 1 @niidos 27 2 Ağustos Kocaeli 61 1
Ramzi teorisi nasıl oluyor.? Hayırlısı olsun insallah bi oğlum var 7yasında gönlümden kız geciyorduHayırlı olsun
Bende öyleyim hoşgeldin
Ekliyorum canım hoşgeldin
Kese ortalama beta 1500 olduktan sonra gözlemleniyor canım ama tabi hepimizin süreçleri farklı 1500 oldu diye hemen gözükmeye de bilir. Vakit var henüz minikler endişe etmeBen öğreneli 2 hafta oldu + doktor kontrolüne gitmeye daha 1 haftam var
Evet bende ramzi teorisine göre cevapladım o yüzden erkek dedim N Nesnes28
Ben kız diyorum hayırlısıyla alın kucağınızaKeseden anlaşılıyor mu yadoktor kız olacak deyince şaka yapıyor sandık, ay haklı mıydı adam acaba
Sizin tahminleriniz ne olacak bakalım
İçimden erkek geçtiBenim mercimeğe de baksanıza bii
ilki de erkek be bacımmİçimden erkek geçtihayırlısıyla alın kucagınıza
Benimde öyle ilki erkek simdide erkek yorumu yaptılar ayy evde cete olusucak ya ben kendime kız edecektim dün esime veriyorum ultrason kagıdını bak bak iyi bak kızıma sizi alt üst edicez diyorum oda diyor bosa sevinme buda erkekilki de erkek be bacımmşaka bi yana sağlıklı olsunlar da gerçekten