2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba teyzoşlar kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyor var mı bilen tahminleri alayım
Keseden anlaşılıyor mu ya doktor kız olacak deyince şaka yapıyor sandık, ay haklı mıydı adam acaba

Sizin tahminleriniz ne olacak bakalım

Eklentiler

• IMG_20220901_093610~2.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 73
kızlar ben de şimdi hastaneden geldim. kan verdim yeni beta değerimi bekliyorum. 30 ağustosta 890 çıkmıştı. kese görünmedi kese oluşturabilecek odak görüldü sadece biraz kanamam vardı progestan fitil verdiler. dualarınızı bekliyorum böyle çok zormuş

Iyi akşamlar kızlarrrrr artıkkk bende sizdenimmm Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik olursa bende mayısta doğurucam
Hayırlı olsun
Beni de yazın bende 30 nisan tahmini doğum tarihi kararsızım iki grup arasında gidiyorum
Bende öyleyim hoşgeldin
Kızlar beni de ekleyebilirsiniz Yaş 24, il Eskişehir, sat 24 temmuz, ilk çocuk, kilo 60.
Ekliyorum canım hoşgeldin
Kese ortalama beta 1500 olduktan sonra gözlemleniyor canım ama tabi hepimizin süreçleri farklı 1500 oldu diye hemen gözükmeye de bilir. Vakit var henüz minikler endişe etme Ben öğreneli 2 hafta oldu + doktor kontrolüne gitmeye daha 1 haftam var
Ramzi teorisine göre erkek canım
Evet bende ramzi teorisine göre cevapladım o yüzden erkek dedim N Nesnes28

Beta sonucum düşmeye başlamış canım 765 çıktı progesteron da düşüktü kanamam da oldu maalesef düşük olacak muhtemelen. Pcos olarak pozitif sonucu görmek de önemliydi inşallah bundan sonrakiler sağlıklı olur. Sizlere de sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum dualarınızda beni de eksik etmeyin

Ya çok üzgünüm
Hakkınızda hayırlısı olsun Dilerim en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip olur

Beni de listeye eklermisiniz dün yazmıştım bu gruba yaş 36 İstanbul bat 27 temmuz

Kızlar hayırlı olsun topiğiniz size ramzi teorisini atayım 5-6 haftalıkken bakın cinsiyet tahminlerinize Saglıklı ilerlesin tüm bebişlerimiz

Eklentiler

• FBA62F04-0C44-4739-B6D6-D8F1E161C1ED.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 135
Ramzi teorisi nasıl oluyor.? Hayırlısı olsun insallah bi oğlum var 7yasında gönlümden kız geciyordu

ilki de erkek be bacımm şaka bi yana sağlıklı olsunlar da gerçekten
Benimde öyle ilki erkek simdide erkek yorumu yaptılar ayy evde cete olusucak ya ben kendime kız edecektim dün esime veriyorum ultrason kagıdını bak bak iyi bak kızıma sizi alt üst edicez diyorum oda diyor bosa sevinme buda erkekhayaller suyasaglıklı olsunlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…