-
- Konu Sahibi NurseCelline
Yaaa o içindeki minik şey bebişinnn miii ay benimki de gözüküyor mu acabaaaMerhaba teyzoşlar kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyor var mı bilen tahminleri alayım
Ay bilemiyorum ki canım o gıcık doktora gittim kese büyümüş dedi sadece bebek var yok bisey söylemedi zaten 4.haftada kese gözükmüştü.benim sat a göre 5+0 ama ultrasonda 5+4 cıkıyor anlamadım bişeyYaaa o içindeki minik şey bebişinnn miii ay benimki de gözüküyor mu acabaaa4+2 yim galiba aghaha 5 olmadan gitmiyim diye dayanıyorum gün saymamaya çalışıyorum
Aaa maşallah saglıkla kucağınıza alın insallahBenimde uygulama da 08. 05.2023 gösteriyor
Kesinlikle canımmTam sevilecek zamanları değil mi
Hayırlı olsun size de hoşgeldiniz
Şuan neler yaşıyorsun merak ettimGözünüz aydııın sağlıkla gelsinn
Hayırlı olsun hoşgeldiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallahIyi akşamlar kızlarrrrr artıkkk bende sizdenimmmAllahın izniyle sağlıklı bir gebelik olursa bende mayısta doğurucam
Yok canım sibel hanım değil ona daha gitme fırsatım olmadı biraz daha büyüsün giderim inşallahAaa sibel hanım mı öyle dedi sanaaayrıca 280 demişim 250 olmalıydı ücreti arayıp konusun bir ben şu an iki can demir hayat sigortası yaptırmayı düşünüyorum çünkü daha gitmedimmm
Teşekkür ederim. Hepimiz sağ salim kavuşalım inşallahHayırlı olsun hoşgeldiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah
24.04 oldu canım benimAaa maşallah saglıkla kucağınıza alın insallahbende hamişliğimi yeni öğrendim benimde uygulamada aynı tarih gösteriyo sizide görünce yazim dedim
Olsunn geç olsun güç olmasın sağ salim kucağına al inşallah canım24.04 oldu canım benim
Aminn hepimiz alalım inşallahOlsunn geç olsun güç olmasın sağ salim kucağına al inşallah canım
Son adet tarihiniz nedirrrBenimde uygulama da 08. 05.2023 gösteriyor
Kesinlikle erkekMerhaba teyzoşlar kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyor var mı bilen tahminleri alayım
Hayırlı olsun canım hoşgeldinKızlar beni de ekleyebilirsinizYaş 24, il Eskişehir, sat 24 temmuz, ilk çocuk, kilo 60.
Hayırlı olsun canım hoşgeldinHoşbulduk26 temmuz adet başlangıç tarihi kilom 53.
Yaaa nasıl anladınızKesinlikle erkek
hoşbulduk :)Tam sevilecek zamanları değil mi
Hayırlı olsun size de hoşgeldiniz