2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
ben de dedim bu evde üçüncü bir erkeği kaldıracak gücüm yok veririm anahtarı giderim

Kizlaar ultrasona gittim bugun karindan gozukmedi vajinal bakti doktorum kese gozuktu ama bebek henuz cok kucuk oldugu gozukmedi 10 gun sonra tekrar gel dedi ama yolunda gayet dedi :) 5+1 6. Haftanin icndeyim erken sanirim degil mi biraz aklima takildi

Benimde öyle kese var bebek daha gözükmedi yoktur bi sıkıntı Allah ın izniyle icini ferah tut. Kalp atısı icin ayın 9unda gidicem ben ins

Bence de erken ben bu tür şeyleri yaşamamak için tam 6+3 haftalık olunca gidicem doktora hiç daha gitmedim çünkü gözükmüyor ve vajinal da baktırmak istemiyorum o yüzden biraz geç döneme aldım randevumu

Bence de erken ben bu tür şeyleri yaşamamak için tam 6+3 haftalık olunca gidicem doktora hiç daha gitmedim çünkü gözükmüyor ve vajinal da baktırmak istemiyorum o yüzden biraz geç döneme aldım
Aynen doktor zaten her sey guzel gozukuyor dedi olsa soylerdi :) yillardir kendi doktorum zaten guvendigim icin cok ustune dusmedim simdi size de bi sormak istedim

Kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun sağlıklı gebelikler geçirmek nasip olsun hepimize. Belirtileriniz ne durumda? Mide bulantısı ağrı vs şimdiden başladı mı acaba? Benim bulantılarım hafif başladı sata göre 5+2 haftalık hamileyim ama bulantı şimdiden yokluyor erken olmasına rağmen

Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah benimki çok erken sanırım yeni öğrendim beta 69 çıkmıştı hiç bulantım yok kendimi iyi hissediyorum sizin de bu 4. Hafta böyle miydi ? Yarın doktor randevum var bakalım beta ne kadar yükselmiş

Hayırlı olsun insallah. Benim ilk zamanlr inanılmaz bas dönmelerim göz kararmalarım oluyordu cok sükür geçti şuanlık iyiyiz bi sıkıntı yok

Ben 5+1 fakat henuz bir sey yok doktor baslarsa haftaya baslar bebek gelismeye basladigi zaman dedi suan daha cok kucuk oldugu icin etkilemedi beni :)

Amin çok güzel bir süreç olsun hepimiz için. Evet ben de kendimi normal hissediyordum 4.haftada fakat 6.haftaya girmek üzereyken yoklamaya başladı tek dileğim daha fazla artmaması ama sanırım artacak.

Hayırlı olsun insallah. Benim ilk zamanlr inanılmaz bas dönmelerim göz kararmalarım oluyordu cok sükür geçti şuanlık iyiyiz bi sıkıntı yok
Maşallah hep bu şekilde devam etsin Benim de birkaç gün önce baş dönmelerim vardı ama geçti çok şükür.

Ben 5+1 fakat henuz bir sey yok doktor baslarsa haftaya baslar bebek gelismeye basladigi zaman dedi suan daha cok kucuk oldugu icin etkilemedi beni :)
Daha önceki gebeliğimde hiç bu kadar erken belirti yaşamamıştım genelde kalp atışını duyduktan sonra başlardı bulantı halsizlikler bide hiç durmadan acıkıyorum ama birçok şeyden de tiksindim makarna dışında

Kizlar hepinize saglikli hamilelik dilerim rabbim bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin szden kucuk bi ricam olcak hamilenin duasi gecermis bnada dua edermsnz hamile kalmam icin bugun korunmasz birliktelik yasadik bnm normalde hemen tutar 3 iliskide daha once 2 dusuk yptim suan 15 aylik oglum var ve bi kardesi olsun cok istyrm oglumdan dolayi 3 iliski yasayacak firsatim yok ins ilkde tutar simdiden cok tsk ederm

Yaa umarim erken basladigi gibi erkenden biter Her kadin farkli oldugu gibi bir kadinin her hamileligi de farkli olabiliyor.Genelde kiz bebeklerde bulanti vs cok olur derler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…