Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaaa o içindeki minik şey bebişinnn miii ay benimki de gözüküyor mu acabaaa 4+2 yim galiba aghaha 5 olmadan gitmiyim diye dayanıyorum gün saymamaya çalışıyorum
Yaaa o içindeki minik şey bebişinnn miii ay benimki de gözüküyor mu acabaaa 4+2 yim galiba aghaha 5 olmadan gitmiyim diye dayanıyorum gün saymamaya çalışıyorum
Ay bilemiyorum ki canım o gıcık doktora gittim kese büyümüş dedi sadece bebek var yok bisey söylemedi zaten 4.haftada kese gözükmüştü.benim sat a göre 5+0 ama ultrasonda 5+4 cıkıyor anlamadım bişey İnşallah sende görürsün bebişiii
Şuan neler yaşıyorsun merak ettim aynıyız hafta olarak.ben inanılmaz bitkinim.bel sırt ağrısı oluyor çok yorgun hissediyorum her an .kasıklarımda da ağrılar oluyor.
Aaa sibel hanım mı öyle dedi sanaa ayrıca 280 demişim 250 olmalıydı ücreti arayıp konusun bir ben şu an iki can demir hayat sigortası yaptırmayı düşünüyorum çünkü daha gitmedimmm