2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Yaa umarim erken basladigi gibi erkenden biter Her kadin farkli oldugu gibi bir kadinin her hamileligi de farkli olabiliyor.Genelde kiz bebeklerde bulanti vs cok olur derler :)
Umarım öyle olur ve erken biter. Aslında o da hiç belli olmuyor kaç kişi tanıyorum kızlara hamileyken sıfır bulantı ile hamileliği geçen veya tam tersi bebek erkek ama 9 ay boyunca kusanlar var. Bu konuda eltim çok şanslı ne kızında ne oğlunda mide bulantısı kusma yaşamadı darısı bize diyelim.

Ne guzell umarim oyle oluruz saglikli olsunlar da gerci her seye katlaniriz

Benim uyku hali, bulantı durumları başladı İştahım da yok gibi ama yiyorum yine güçsüz düşmemek için. Oğlum baya peşinde koşturuyor.
Sata göre 5+6 oldum, bana göre 5+1.
az kaldı salı günü netleşecek inşallah

Benim uyku hali, bulantı durumları başladı İştahım da yok gibi ama yiyorum yine güçsüz düşmemek için. Oğlum baya peşinde koşturuyor.
Bulantilarin ne zaman basladi canım. Bende sadece uyku hali var. Benim adet tarihime gore 5 haftalik bugün. Gecen pazartesi doktorum sadece betaya bakti 293.33 cikmisti. Onunuzdeki pazartesi yine gidicem artisina bakicak. Siz keseyi gördünüz mü?

Sizin de benim gibi erken başlamış diğer gebelikler gibi kalp atışından sonra başlayacağından o kadar emindim ki ama her gebelik farklıymış gerçekten. Ben de 5+3 oldum bugün kese kontrolüm var hayırlısı bakalım.

Hayirlisi olsun canim insallah gorursunuz keseyi Doktorum benide 5+3 de çağırdı gorunurmu acaba kesen cok heyecanliyim. Pazartesi gunune denk geliyor. Bugun daha 5+0 dayiz

Hayirlisi olsun canim insallah gorursunuz keseyi Doktorum benide 5+3 de çağırdı gorunurmu acaba kesen cok heyecanliyim. Pazartesi gunune denk geliyor. Bugun daha 5+0 dayiz
Amin canım inşallah görürüz. Bu tarihlerde görünmesi lazım beta 2000 geçince görünüyor diye biliyorum. Umarım senin miniğin de sağ salim gösterir kendini bunlar çok güzel heyecanlar kaçıncı olursa olsun hepsinin heyecanı sevgisi aynıymış.

Kesinlikle öyle hepsinin heycanı bi ayrı oluyor inşAllah sağlıkla gelir bütün minikler

evet benim ilk çok değişik duygular içerisindeyim geçen pazartesi 293,33 çıkmıştı yükselir inşallah 4+3 dü o zaman adet tarihime göre. sen keseyi bugun görürsen haber ver mutlaka merak ediyorum

Dün başladı.
En son 24 ağıstosta kan vermiştim 481çıktı doktorum yıllık izinde olduğu için ilk randevuyu 6 eylüle aldım. Salı günü inş sabahtan görürüm

Benim 3. Gebelik gerçekten hepsi birbirinden çok farklı ilerliyor.
oğlumu öğrendiğimde beta12 çıkmıştı. Ertesi gün bulantı kusma başlamıştı.
Bu daha sakin geçecek gibi bulantı yönünden.
Hadi bakalım sende güzel haberlerle gel

Dün başladı.
En son 24 ağıstosta kan vermiştim 481çıktı doktorum yıllık izinde olduğu için ilk randevuyu 6 eylüle aldım. Salı günü inş sabahtan görürüm
inşallah canım. bende 5 eylulde gideceğim. benım 29 agustosta 293,33 çıkmıştı. ıyımı sizce ?

Özellikle evde çocuk varken sorunsuz gebelik büyük bir şans çocuk yokken ne kadar kötü olursa olsun atlatmak daha kolay oluyor canın isterse uzan isterse yemek yapma vs vs ama maalesef bizim durumda olanlara daha fazla sabır ve süper ötesi gebelik diliyorum çok çok Amin

evet benim ilk çok değişik duygular içerisindeyim geçen pazartesi 293,33 çıkmıştı yükselir inşallah 4+3 dü o zaman adet tarihime göre. sen keseyi bugun görürsen haber ver mutlaka merak ediyorum
Maşallah canım sağ salim gelsin miniğin. Ben betayı 2 gün arayla verdim daha önceki gebeliklerde tek seferde verip keseyi bekliyordum ama Mart ayındaki düşükten sonra paronayak oldum eşim durdurmasa muhtemelen iki kere daha kan verirdim. Değerin haftasına göre gayet iyi canım sağlıkla ilerlesin inşallah. Haber veririm tabi çevremden görmediğim desteği burda gördüm

inşallah canım. bende 5 eylulde gideceğim. benım 29 agustosta 293,33 çıkmıştı. ıyımı sizce ?
canım benim 22sinde 41 çıkmıştı 30unda kese göründü 31 de beta 3400 çıktı. senin de 5inde kese görünür muhtemelen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…