- 21 Nisan 2022
- 333
- 331
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Fethiye bölgesi. Siz neresinden?aa muğlanın neresinden:)
Merkez ben de:))Fethiye bölgesi. Siz neresinden?
Yaa ne güzel Muğla merkezi çok seviyoruz hem havası hem de çeşitlilik bakımından. Fethiye'de özellikle sağlık hizmeti çok zayıf.Merkez ben de:))
Muğlalı değilim ama muğlanın her yerini ayrı bi seviyorum:) Fethiyede mi gidiyorsunuz kontroleYaa ne güzel Muğla merkezi çok seviyoruz hem havası hem de çeşitlilik bakımından. Fethiye'de özellikle sağlık hizmeti çok zayıf.
Bizde Muğlalı değiliz ama yıllardır buralarda yaşıyoruz iş dolayısıyla. Evet Fethiyede gidiyorum Esnaf Hastanesi doktor Serdar Kaya. Siz kime gidiyorsunuz?Muğlalı değilim ama muğlanın her yerini ayrı bi seviyorum:) Fethiyede mi gidiyorsunuz kontrole
Mustafa Kekovalı canım doktorum benim de:) ilkinde de oyduBizde Muğlalı değiliz ama yıllardır buralarda yaşıyoruz iş dolayısıyla. Evet Fethiyede gidiyorum Esnaf Hastanesi doktor Serdar Kaya. Siz kime gidiyorsunuz?
Aynı doktorla devam etmek çok güzel. Hepimiz için sağlıklı ve kolay gebelikler olsunMustafa Kekovalı canım doktorum benim de:) ilkinde de oydu
oy yerim minnoş :)25 aylık
İnşallahMerhaba bende yeniyim dün öğrendimUmarım sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz
Hayırlı olsun hoşgeldinizKızlar merhaba hepinize sağlıklı gebelikler dilerim sat a göre 5+1 haftalık hamileyim geçen Çarşamba beta 1020 idi Cuma günü de 2440 çıktı bu hafta kese için gideceğim hayırlısı olsun. İki evladım bir tane de düşüğüm var, yaş 33 Muğla'da yaşıyorum listeye eklerseniz çok sevinirim.
Erkek bence ♥Merhaba teyzoşlar kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyor var mı bilen tahminleri alayım
Tam sevilecek zamanları değil mioy yerim minnoş :)
Hayırlı olsun size de hoşgeldiniz
Hayırlısı inşallahİnşallah
Hayırlı olsun hoşgeldiniz
Son adet tarihi ve başlangıç kilonuzu da yazar mısınız
Erkek bence ♥
Hoşbuldukİnşallah
Hayırlı olsun hoşgeldiniz
Son adet tarihi ve başlangıç kilonuzu da yazar mısınız
Erkek bence ♥
Aaa sibel hanım mı öyle dedi sanaaYaaa inanılmaz mutlu oldum ilac gibi geldi bu bilgi bana gebzedeki doktor hakkında konuşan bendim ama bi arkadaşta sibel mutlu hanımı önermişti gercekten cok tesekkur ederim Allah razı olsunmuayene ücretide digerlerine göre cok iyiymiş ben 415 tl muayene ücreti verdim üstüne birde sağlam bebegi kürtajla almak istemişlerdi sabah tekrar gidicem bakalım yine alalım dicekmi
Gözünüz aydııın sağlıkla gelsinnMerhaba bende Mayıs annesi olucam inşallah
Ben gideceğim tatlımGünaydın Kızlar, Sibel hanım benim doktorumdu
Umarım sizde seversiniz kendisini eğer gidecek olursanız
Hatta giden olursa bana yazsın selamımı göndermek isterim