2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba bende yeniyim dün öğrendim Umarım sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz
İnşallah
Hayırlı olsun hoşgeldiniz
Son adet tarihi ve başlangıç kilonuzu da yazar mısınız
Merhaba teyzoşlar kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyor var mı bilen tahminleri alayım
Erkek bence ♥

Önceki hamileliğimde ilk 6 ay ekmek yiyemedim. Dışarı çıktığımda pastane, fırın önünden geçerken burnumu tıkıyordum ya da ola ki yanlışlıkla nefes aldım öğürüyordum aşırı kokuyordu
Bugün ekmek almaya çıktım
Poşetten buraaam buraam ekmek kokusu geldi çok kötü oldum. Umarım bu da öyle olmaz hem hamur işi türüne hasret kalmıştım hem ekmek yiyemedim pff..

Doktora giden arkadaşlar ultrason resimlerini atsın tahminde bulunalım. Ben kese uzun fasulye gibi ise kız, yuvarlak su damlası gibi ise erkek diye biliyordum kime yorumladıysam tuttu şuana kadar kendimede kız diyorum sizlerde atarsanız bakmış oluruz tutuyormu tutmuyor mu diyetabiki öncelik saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olmaları ama merak etmeden de duramıyoruz eglencesine bakalım

Aaa sibel hanım mı öyle dedi sanaa ayrıca 280 demişim 250 olmalıydı ücreti arayıp konusun bir ben şu an iki can demir hayat sigortası yaptırmayı düşünüyorum çünkü daha gitmedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…