• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba kızlar dış gebelik yaşıyormuşum. Beta 6000 çıktı ama bebek yok. Hayırlısı böyleymiş birazdan ameliyata alacaklar ve 6 ay bebek olmaması gerektiğini söyledi doktor. Dualarınızda unutmayın beni de Allah’a emanetsiniz 💖 inşallah hepiniz sağlıkla çocuklarınızı kucağınıza alırsınız 💖
Benimde cuma belli olucak ama büyük ihtimalle boş gebelik rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim 🥺

Anlamda da üstten göremediler alttan bakmıştı doktor dış gebelik demiş direk kürtaj randevusu vermiş bizim kız saf ağla ağla yaptıracaktı. Annem de bizim 7 sülalede dış gebelik yok bekle sakın kaldırma demiş hemen başka doktora gitmişler bi kaç gün takip edelim demiş tekrar gitmiş şimdi oğlu oldu hemde çok seki çalışkan şimdi 10 yaşında ablama kalsa aldıracaktı. O yüzden stres yapma canım bekle inşallah olumlu olur bu süreçleri en iyi ben biliyorum 6 düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum ama olacaksa olur zaten her şey allahtan
Çok geçmiş olsun sağlıkla alın bebeginizi kucağınıza yazinizda 6 düşük yaptığınızı yazmışsınız nedeni neydi peki?

Merhaba kızlar dış gebelik yaşıyormuşum. Beta 6000 çıktı ama bebek yok. Hayırlısı böyleymiş birazdan ameliyata alacaklar ve 6 ay bebek olmaması gerektiğini söyledi doktor. Dualarınızda unutmayın beni de Allah’a emanetsiniz 💖 inşallah hepiniz sağlıkla çocuklarınızı kucağınıza alırsınız 💖
Bian önce toparlarsın inşallah 🙏 tüm kalbimle diliyorum

Vallahi benim 3 kata yakın artıyordu bende ikizdir dedim ama Allah'ın işi işte 🙈🥰 Sağlıklı olsunlar inşallah diye dua ediyorum hepimize 🧿🧿

Bence hala geç döllenme olabilir umarım istediğin gibi sonuç alırsın bu tahlillerin sonucunda

Merhaba, benim bildiğim ilk belirtiler regl belirtileri ile tamamen aynı olabiliyor ondan dolayı bence iyi düşün iyi olsun umarım yarın doktordan iyi haber alırsın 🤲🧿
İnşallah, teşekkür ederim😊

Benim sat 8 Haziran canım, batmalar bel ağrısı, kasık ağrısı hepsi bende ve bir çok arkadaşta mevcut korkma. Ben de henüz doktora gitmedim salı inşallah. Sen yarın haber ver bize merak ederiz
İçim biraz rahatladı şimdi yazdıklarınız okuyunca, inşallah doktor da iyi şeyler söyler haber veririm ☺️

Bence de olabilir :)) Ben de erkek hissediyorum ama kızı çoo istiyorum rabbim sağlıkla verisinde farketmez inan sadece sağlık sıhhat istiyorum canım .
Valla ne yalan söyliyim ben de erkek istiyorum kızımın bi abisi olmasını isterim o yüzden :) Sağlıklı olsunlar da hiç önemi yok o ayrı konu 🌸

Herkese merhaba,ben de bugğn öğrendim hamileliğimi.4.5 - 5 haftalık dedi doktor.Sadece kese var,kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi.Her şey yolunda giderse 18 martta doğum günü görünüyor:)))
Bu arada son adet tarihim 10 hazirandı,normalde bugün kese içerisinde embriyonun görünmesi gerekiyor mu 🥺🥺

İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim edersen çok sevinirim ben cok dua ediyorum kız bebeğimi kaybettim aklıma geldikçe gözlerim doluyor karnımın büyümesi onu içimde hissetmem hayal gibi geliyor bana sadece bir kez kalp atışını duyabilmiştim sonra gittiğimde çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için inşallah sağ Salim kucağına alırsın 3 ünü de
Canım kaç haftalikti baybettiginde Allah sabırlar versin

Canım kaç haftalikti baybettiginde Allah sabırlar versin
8 haftalıktı amin Allah kimseye yaşatmasın benim kanama alanım vardı ama kanamam yoktu doktor buna rağmen ilaçları kesti sağlıklıysa düşmez zaten diye genetiğe gönderdik bir hastalığının olmadığı anlaşıldı sağlıklıydı en cokta onu düşündükçe gözlerim doluyor

Geç döllenme olabilir canım endişe etme
Daha önce bir boş gebelik bir de bebeğin kalbi durması sonucunda iki kez kürtaj olmak durumunda kaldım.Yani bugün hamile olduğumu öğrendiğimde sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Ödüm kopuyor tekrar kötü bir şey yaşamaktan.Allah’ın takdiri tabi ama inşallah nasip olur bu defa 🙏

Daha önce bir boş gebelik bir de bebeğin kalbi durması sonucunda iki kez kürtaj olmak durumunda kaldım.Yani bugün hamile olduğumu öğrendiğimde sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Ödüm kopuyor tekrar kötü bir şey yaşamaktan.Allah’ın takdiri tabi ama inşallah nasip olur bu defa 🙏
Kürtaj işlemi zormu o süreci nasıl atlattınız acaba 😟

Ben bu sabah bile ayağa kalkamıyordum uzandım kolanya sürdüm yüzüme mide bulantısından fenalaştım bildiğin ama ne zaman aç tutsam kendimi daha kötü oluyorum havuç yedim patates haşladım kendime çubuk kraker giyemedim tiksindim ondan. Birde gece yatmadan hep çilek reçeli yedim ekmeğime sürüp canım çok çekti. Ama bulantı mide yanması ve mide kazınması bende inanılmaz baş dönmesi be baş ağrısı da yaptı
Açken ben ben değilim. Nedendir bilmiyorum ama Açken heryerim ağrıyor başım dönüyor resmen.

8 haftalıktı amin Allah kimseye yaşatmasın benim kanama alanım vardı ama kanamam yoktu doktor buna rağmen ilaçları kesti sağlıklıysa düşmez zaten diye genetiğe gönderdik bir hastalığının olmadığı anlaşıldı sağlıklıydı en cokta onu düşündükçe gözlerim doluyor
Ayy sinir oluyorum böyle drlara Allah bildiği gibi yapsın benmde bir buçuk sene önce 39 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu gerizekalı dra hareketleri çok az dedim kaç kere son haftadasin kız bebek erkek kadar hareketli değil dedi onu Allah'a havale ettim dedim rabbim böyle uygun gördü 9 ay onun sevincini mutluluğunu yaşattı bunada şükür dedim rabbim şimdiki bebislerimizi bize bağışlasın sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin🤲 acısı çok büyük içimde ölene kadar da unutmam

Saol
Çok geçmiş olsun sağlıkla alın bebeginizi kucağınıza yazinizda 6 düşük yaptığınızı yazmışsınız nedeni neydi peki?
cnm Allah tazı olsun, sebebini bulamadılar hiç beş sıkıntı gözükmüyor dediler genetik tarama yaptırdık ama temiz çıktı hatta tüp bebek yaptırdım genetiğe yolladım %100 kalitede embriyo çıktı onlarda tutmadı. Doktorların dediği hep şu oldu tıp düşüklerim sebebini henüz çözemedi biz sadece %40 ınj biliyoruz %60 ı bilinmiyor genel olarak zaten dedi ve bunu 10 tane kadın doğumcuya gittim Prof dahil hepsi aynı şeyi söyledi. Şimdi o yüzden tedirginim canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Saol

cnm Allah tazı olsun, sebebini bulamadılar hiç beş sıkıntı gözükmüyor dediler genetik tarama yaptırdık ama temiz çıktı hatta tüp bebek yaptırdım genetiğe yolladım %100 kalitede embriyo çıktı onlarda tutmadı. Doktorların dediği hep şu oldu tıp düşüklerim sebebini henüz çözemedi biz sadece %40 ınj biliyoruz %60 ı bilinmiyor genel olarak zaten dedi ve bunu 10 tane kadın doğumcuya gittim Prof dahil hepsi aynı şeyi söyledi. Şimdi o yüzden tedirginim canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Yaa kuzum ben kaçırmışım 6 düsüğünün olduğunu inşallah bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın dua edicem senin için🤲

Yaa kuzum ben kaçırmışım 6 düsüğünün olduğunu inşallah bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın dua edicem senin için🤲
Allah razı olsun canım benim bende hepinize dua ediyorum düşük süreci çok ağır ben bunu 6 defa yaşadım ve 5 kez de kürtaj oldum hep güzel ilerliyordu sonra kanamadır lekelenmedır sancıdır birden oluyor gidiyorlardı. Bı yüzen şuan sevinemiyorum kursağımızda kalacak diye korkuyoruz. Rabbim herkese nasip etsin inşalah. 🙏

Allah razı olsun canım benim bende hepinize dua ediyorum düşük süreci çok ağır ben bunu 6 defa yaşadım ve 5 kez de kürtaj oldum hep güzel ilerliyordu sonra kanamadır lekelenmedır sancıdır birden oluyor gidiyorlardı. Bı yüzen şuan sevinemiyorum kursağımızda kalacak diye korkuyoruz. Rabbim herkese nasip etsin inşalah. 🙏
Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşaallah 🤲

Back