2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar ya benim midem çok kötü hiç bişey yiyemiyorum sadece az az meyve yiyebiliyorum şimdiden 3 kg verdim ağzım da sanki zehir gibi tat var iki gündür hiç çıkamadım yataktan su bile içemiyorum varmı benim gibi olan yada önerisi olan

Anlamda da üstten göremediler alttan bakmıştı doktor dış gebelik demiş direk kürtaj randevusu vermiş bizim kız saf ağla ağla yaptıracaktı. Annem de bizim 7 sülalede dış gebelik yok bekle sakın kaldırma demiş hemen başka doktora gitmişler bi kaç gün takip edelim demiş tekrar gitmiş şimdi oğlu oldu hemde çok seki çalışkan şimdi 10 yaşında ablama kalsa aldıracaktı. O yüzden stres yapma canım bekle inşallah olumlu olur bu süreçleri en iyi ben biliyorum 6 düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum ama olacaksa olur zaten her şey allahtan

Ben bu sabah bile ayağa kalkamıyordum uzandım kolanya sürdüm yüzüme mide bulantısından fenalaştım bildiğin ama ne zaman aç tutsam kendimi daha kötü oluyorum havuç yedim patates haşladım kendime çubuk kraker giyemedim tiksindim ondan. Birde gece yatmadan hep çilek reçeli yedim ekmeğime sürüp canım çok çekti. Ama bulantı mide yanması ve mide kazınması bende inanılmaz baş dönmesi be baş ağrısı da yaptı

Biz seninle neden Hep aynı şeyleri yaşıyoruz

Canım benimde 2. Femara kullanışım olacak doktor 3 kez femara protokolüm var diyor ben ekstradan iğne de istiyorum ama vermiyor benimde geçen ay 2 yumurta bu ay 1 yumurta oluşmuştu olmadı bakalım diğer ay nolucak böyle haberler duyunca çok mutlu oluyorum ekstra kullandığın vitamin var mıydı bir de yumurtalar sağ solda mıydı hepsi bir yerde miydi inşallah sağ Salim kucağına alırsın yakın arkadaşım 3üz doğurdu şu an 4 aylıklar

Canm hiç canını sıkma, kiloya beslenmene dikkat et kendine ve bebeğine güven hersey yoluma girer zamanla, en hayırlısı olur
Kilodan yana sıkıntım yok 47 kiloyum şu an hayatım boyunca hep zayıftım 50 yi gördüm en fazla çok teşekkür ederim hepimiz için en hayırlısı olsun mis kokulu kuzularımızı kucağımıza alalım Bu arada yaş 28 listede baktım sanırım yazmamışım

Kızlar benm ilk ultrason görüntüsü erkekte yuvarlak kızda da yuvarlakti oyuzden heveslenmiyorum ama rabbim bilir bı kızım olsun çok istiyorum hayırlı sağlıklı olsun da

Valla bana hep verdi ovitrelle gibi birşeydi iğnenin adı 6 aya yakındır folik asit kullanıyorum ama folidoce kullandım hep iyisini al dediği için bir de bunlardan alakasız olarak eşim ve ben hasta olmamak için sürekli hatta butun kış multivitamin içtik suda eriyen ama alakası var mıdır hiç bilmiyorum
Yumurtaların 2si sağda biri solda hatta soldakinin resiminin açısından kaynaklı herkes kese boş zannediyor ama doktor boyunu bile ölçtü
Ayy darısı benim başıma inşallah hatta her isteyen kucağına alsın inşallah senin için de dua ederim ben Allah çocukları sevecek onlara sahip çıkacak bizler gibi insanlara versin bu mucizeleri yavrucaklar sevgi dolu yuvalarda büyüsün inşallah

Merhaba kızlar dış gebelik yaşıyormuşum. Beta 6000 çıktı ama bebek yok. Hayırlısı böyleymiş birazdan ameliyata alacaklar ve 6 ay bebek olmaması gerektiğini söyledi doktor. Dualarınızda unutmayın beni de Allah’a emanetsiniz inşallah hepiniz sağlıkla çocuklarınızı kucağınıza alırsınız

İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim edersen çok sevinirim ben cok dua ediyorum kız bebeğimi kaybettim aklıma geldikçe gözlerim doluyor karnımın büyümesi onu içimde hissetmem hayal gibi geliyor bana sadece bir kez kalp atışını duyabilmiştim sonra gittiğimde çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için inşallah sağ Salim kucağına alırsın 3 ünü de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…