Hayır ama hasta olmadım.Tekrar yaptırdınız mı kan testi?
Maşallah canım ya ikimiz berabere gidiyoruz sağlıkla gelirler inşalalh kız mı erkek mi acaba :))Benimki de böyle canım
Anlamda da üstten göremediler alttan bakmıştı doktor dış gebelik demiş direk kürtaj randevusu vermiş bizim kız saf ağla ağla yaptıracaktı. Annem de bizim 7 sülalede dış gebelik yok bekle sakın kaldırma demiş hemen başka doktora gitmişler bi kaç gün takip edelim demiş tekrar gitmiş şimdi oğlu oldu hemde çok seki çalışkan şimdi 10 yaşında ablama kalsa aldıracaktı. O yüzden stres yapma canım bekle inşallah olumlu olur bu süreçleri en iyi ben biliyorum 6 düşük yaptım seni çok iyi anlıyorum ama olacaksa olur zaten her şey allahtanMerhaba kızlar doktordan çıktım çok iç açıcı konuşmadı. Sat 2 Haziran normalde benim ama daha bişey görünmüyor dedi doktor alttan baktı. Bi kese var ama kesin bebek var diyemem dedi kan tahlili istedi sanırım dış gebelikten şüpheleniyor
Ben bu sabah bile ayağa kalkamıyordum uzandım kolanya sürdüm yüzüme mide bulantısından fenalaştım bildiğin ama ne zaman aç tutsam kendimi daha kötü oluyorum havuç yedim patates haşladım kendime çubuk kraker giyemedim tiksindim ondan. Birde gece yatmadan hep çilek reçeli yedim ekmeğime sürüp canım çok çekti. Ama bulantı mide yanması ve mide kazınması bende inanılmaz baş dönmesi be baş ağrısı da yaptıKızlar ya benim midem çok kötü hiç bişey yiyemiyorum sadece az az meyve yiyebiliyorum şimdiden 3 kg verdim ağzım da sanki zehir gibi tat var iki gündür hiç çıkamadım yataktan su bile içemiyorum varmı benim gibi olan yada önerisi olan
Biz seninle neden Hep aynı şeyleri yaşıyoruzCanım ablama da doktor böyle demiş hatta alttan bakmış kese yok dış gebelik muhtemelen demiş. Ertesi gün ablam başka doktora gitmiş karından görmüş doktor keseyi. Şuan sağlıklı doğum yaptı şükür. SAKIN umutsuzluğa düşme başka bir doktora daha görün bence
Canım benimde 2. Femara kullanışım olacak doktor 3 kez femara protokolüm var diyor ben ekstradan iğne de istiyorum ama vermiyor benimde geçen ay 2 yumurta bu ay 1 yumurta oluşmuştu olmadı bakalım diğer ay nolucak böyle haberler duyunca çok mutlu oluyorum ekstra kullandığın vitamin var mıydı bir de yumurtalar sağ solda mıydı hepsi bir yerde miydi inşallah sağ Salim kucağına alırsın yakın arkadaşım 3üz doğurdu şu an 4 aylıklarAz ultrasim olayını duymuştum ama ilk ultrason için tarih hala bana geç geliyor bence ilk ultrason en önemlisi hattatabi onlar bilim insanı benden daha iyi bilirler kesin haklı sebepleri vardır yani ama biz anneler de çocuklarımızı görmek istiyoruz elimizde değil
Benim 3 yumurtam oluşmuştu 22, 21 ve 18 mm şeklinde hepsi de döllenmiş hala şaşkınım 18lik için çok zayıf bundan bir şey çıkmaz ama yine de 3 yumurta var diyebiliriz demişti doktorum
Ben 3 kere klomen kullandım sadece 1 kez femara kullandım catlatma iğnem hepsinde aynıydı. Doktor daha 4 5 kere daha bunu deneyecektim çünkü hepsinde kaliteli yumurta var sorun yok sadece zamanı gelmiyordu bir türlü bu sefermis zamanı oldu dedibir de sadece bu sefer 3 yumurta oldu diğerlerinin ikisinde 1 yumurta olmuştu birinde de 2 yumurta olmustu. Kısmetimde üç bebek varmis sanirim
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
Sağlıklı olsunlar da başka bir şey istemiyoruz gerçekteninşallah sende kalp atışını en kısa zamanda duyarsın ama fasulye kese için erkek diyorlardı sanki ya da ben uydurdum şimdi bilemedim
Ayy bilmiyorum canım ama erkek doğuyor içime niyeyse ya :)Maşallah canım ya ikimiz berabere gidiyoruz sağlıkla gelirler inşalalh kız mı erkek mi acaba :))
Kaderdaş olabilir miyizBiz seninle neden Hep aynı şeyleri yaşıyoruz
BennnnnnnKızlar ya benim midem çok kötü hiç bişey yiyemiyorum sadece az az meyve yiyebiliyorum şimdiden 3 kg verdim ağzım da sanki zehir gibi tat var iki gündür hiç çıkamadım yataktan su bile içemiyorum varmı benim gibi olan yada önerisi olan
Amin canmAmin kuzumama daha ufacik teyzesii allah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip eder insallahhh
Bence de olabilir :)) Ben de erkek hissediyorum ama kızı çoo istiyorum rabbim sağlıkla verisinde farketmez inan sadece sağlık sıhhat istiyorum canım .Kaderdaş olabilir miyiz
Maşallah kuzumun bebişine hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Kilodan yana sıkıntım yok 47 kiloyum şu an hayatım boyunca hep zayıftım 50 yi gördüm en fazla çok teşekkür ederim hepimiz için en hayırlısı olsun mis kokulu kuzularımızı kucağımıza alalımCanm hiç canını sıkma, kiloya beslenmene dikkat et kendine ve bebeğine güvenhersey yoluma girer zamanla, en hayırlısı olur
Canım benimde 2. Femara kullanışım olacak doktor 3 kez femara protokolüm var diyor ben ekstradan iğne de istiyorum ama vermiyor benimde geçen ay 2 yumurta bu ay 1 yumurta oluşmuştu olmadı bakalım diğer ay nolucak böyle haberler duyunca çok mutlu oluyorum ekstra kullandığın vitamin var mıydı bir de yumurtalar sağ solda mıydı hepsi bir yerde miydi inşallah sağ Salim kucağına alırsın yakın arkadaşım 3üz doğurdu şu an 4 aylıklar
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim edersen çok sevinirim ben cok dua ediyorum kız bebeğimi kaybettim aklıma geldikçe gözlerim doluyor karnımın büyümesi onu içimde hissetmem hayal gibi geliyor bana sadece bir kez kalp atışını duyabilmiştim sonra gittiğimde çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için inşallah sağ Salim kucağına alırsın 3 ünü deValla bana hep verdi ovitrelle gibi birşeydi iğnenin adı6 aya yakındır folik asit kullanıyorum ama folidoce kullandım hep iyisini al dediği için bir de bunlardan alakasız olarak eşim ve ben hasta olmamak için sürekli hatta butun kış multivitamin içtik suda eriyen ama alakası var mıdır hiç bilmiyorum
Yumurtaların 2si sağda biri solda hatta soldakinin resiminin açısından kaynaklı herkes kese boş zannediyor ama doktor boyunu bile ölçtü
Ayy darısı benim başıma inşallahhatta her isteyen kucağına alsın inşallah senin için de dua ederim ben Allah çocukları sevecek onlara sahip çıkacak bizler gibi insanlara versin bu mucizeleri yavrucaklar sevgi dolu yuvalarda büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?