Merhaba canım
Komili hala var mı ben hicbir yerde görmedim ondan emin olamadım

ben kızımda her marka kullandım sanirim
1.Molfixle başladım memnunum
2.Sleepy mor paketler vardı onlar pişik yaptı ama sanirim artık onlar yok sonrasında natural serisi cıktı onu kullandım memnun kaldım
3.Komili kullandim küçükken taşırdı sonrasında sıvı kaka dönemi bitince iyi geldi bana da memnun kaldım.
4.Goon ilk çıkmıştı hem cirtli hem külot bezini kullandı. Memnun kaldım güzeldi ikisi de ama benim kiz külot bezi giydirmeye izin vermediği için bıraktım külot bez isini

5.Bim A101 ve Şok bezlerini kullandım hepsi pişik yaptı kullanıp memnun olanlar var ama ben kalmadım memnun
6.Baby&me de gayet güzeldi ama küçükken kullanmadım büyüktü sorun yaşamadım
7. Prima da kullandım tabi ki

prima bana göre en iyi bez değil en iyi bez görüşümü en alta yazcam ama primanin iyi olduğu konular da var mesela pek taşırmıyor hemen doluyor bu ozellikleri guzeldi memnun kalmadim diyemem

8.Huggies benim favori bezim ama artık türkiye piyasasında yok ben kızım için diye paketi vardı onu çok kullandım hiç taşırmadı pişik yapmadı günde 3 taneden fazla hiç değiştirmedik yani benim için en iyi bez Huggies kızım için paketidir ama maalesef artık yok kendisi
Şuan ben sleepy ve molfix depoluyorum 3 tane çocuk olunca prematüre 1 ve 2 numara aldım bir de ıslak mendil yakalarsam goon uygun fiyatlı onu da kaçırmam