• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhabalar, kontrolum guzel gecti, cok sukur🤲😌 ikili test temiz sukur... Bebegime kiz dedi doktor 😀 ama emin olamadi cikinti da var dedi🤷 Cihazim kotu; iki hafta sonra netlesir dedi. Saglikli ya hic ama hic onemli degil cinsiyeti... Istemesem de erkege biraz alismisim tabi 🤦 kizimdaki seyi gene yasiyorum:D

Merhabalar, kontrolum guzel gecti, cok sukur🤲😌 ikili test temiz sukur... Bebegime kiz dedi doktor 😀 ama emin olamadi cikinti da var dedi🤷 Cihazim kotu; iki hafta sonra netlesir dedi. Saglikli ya hic ama hic onemli degil cinsiyeti... Istemesem de erkege biraz alismisim tabi 🤦 kizimdaki seyi gene yasiyorum:KK70:
Saglikla gelsin inşallah, kız erkek hiç önemli değil gerçekten. Bir önceki muayenede erkek dememiş miydi size :) insan bir an önce öğrenmek istiyor tabi

kızlar bi anda kanamam oldu, kırmızı. hastaneye gidiyorum nolursunuz dua edin .
Cok geçmiş olsun merak etme insallah bisey yoktur, benim ilk hamileliğimde kırmızı akinti birkac gun sürmüştü cok şükür bisey olmadi. Doktorun kontrol edip gerekli yönlendirmeleri yapar hic endişelenme

Saglikla gelsin inşallah, kız erkek hiç önemli değil gerçekten. Bir önceki muayenede erkek dememiş miydi size :) insan bir an önce öğrenmek istiyor tabi
Amin aminnn ... Perinatolog emin olarak erkek demisti. Kendi doktorum kiz dedi. Ama emin olamadi. Erkege de benziyor ama net degil sonraki gelisinde netlesir dedi🤷

Amin aminnn ... Perinatolog emin olarak erkek demisti. Kendi doktorum kiz dedi. Ama emin olamadi. Erkege de benziyor ama net degil sonraki gelisinde netlesir dedi🤷
Sizin isim de belli ya oyuzden aklimda kalmış. Perinatalog gördüyse nettir ozaman:) kendi doktorun da çıkıntı var gibi demis.

Merhaba kizlar,fetal dna sonucumuz cikmis ama gonderilen sayfada cinsiyet yazmiyor.Ya da yaziyorsa nerede yaziyor🤔

canım sakin ol, inşallah bir sıkıntı çıkmayacak. :dua:

Rabbim esirgesin inşallah bir sıkıntı yoktur haber ver mutlaka

Korkma canim ben de de oldu.Aşiri kanamam vardi. Artik kaybettim sandim. Ama Hemsire cok gyzel konusmustu sen kaybedecegini mi saniyorsun demisti Senin gibi kimler geldi de burdan çiktilar.

Haber ver mutlaka inşallah bir sorun yoktur

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir şey yoktur. Moralini yüksek tutmaya çalış canım

İnşallah ikizlerin iyidir canım. Çıkınca buraya yaz mutlaka

Cok geçmiş olsun merak etme insallah bisey yoktur, benim ilk hamileliğimde kırmızı akinti birkac gun sürmüştü cok şükür bisey olmadi. Doktorun kontrol edip gerekli yönlendirmeleri yapar hic endişelenme

Allahım korusun canım bizleri de haberdar et. Dualarımız seninle ve miniğinle..

Allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var, bebekler iyi görünüyor serviks iyi ama yatış verdi doktorum. serum iğne hap fitil başladı 24 saat gözetim dedi. bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş. şu an kanamadan göremiyor olabiliriz ama kanama alanı da olabilir yarına görürüz dedi. bekliyorum şimdi 😞

Allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var, bebekler iyi görünüyor serviks iyi ama yatış verdi doktorum. serum iğne hap fitil başladı 24 saat gözetim dedi. bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş. şu an kanamadan göremiyor olabiliriz ama kanama alanı da olabilir yarına görürüz dedi. bekliyorum şimdi 😞
Geçmiş olsun canım, Allah korusun bebeklerini size bağışlasın inşallah 💐

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah güzel haberler alırsın 🤲🏻

Çok geçmiş olsun canım. Yatış vermesi iyi olmuş en azından sürekli kontrol altında olursun 🙏 iğne ve fitil toparlayacaktır inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun gözetim altında kalman daha iyi

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağ salim çıkarsınız. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.

Rabbim sizlere bağışlasın kuzuları

Çok geçmiş olsun canım. Allahım korusun seni ve bebeklerini🤲🏻

Sizin isim de belli ya oyuzden aklimda kalmış. Perinatalog gördüyse nettir ozaman:) kendi doktorun da çıkıntı var gibi demis.
Benim icin netti isim de esim henuz karar vermemisti. Doktorlarin bi oyle bi boyle demesini hic sevmiyorum. Demeseler daha iyi. Ustelik hic de sormam cinsiyetini...Kendileri hemen soyluyor :( seytan dio ki baska doktora da bi git 😈

Simdi de kiza benzetiyorum :işsiz: Yani bir defa da cinsiyeti ne demedim. Keske soylemeselerdi. Onemsizken pimpirikli gebe moduma pimpirik kattilar 🤦

Eklentiler

• IMG-20220929-WA0015.webp
    IMG-20220929-WA0015.webp
    21 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20220929-WA0013.webp
    IMG-20220929-WA0013.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 78
Çok geçmiş olsun canımm rabbim sağlıkla kucağına nasip almayı nasip etsin. İnşllah kanaman kesilir bir sıkıntın çıkmaz inşallah canım 🙏

Simdi de kiza benzetiyorum :işsiz: Yani bir defa da cinsiyeti ne demedim. Keske soylemeselerdi. Onemsizken pimpirikli gebe moduma pimpirik kattilar 🤦
Bence de Kiza benziyor sanki pek anlamam ama benim kızın Usg sine benzettim sanki. 😀😘🫶

Back
X