• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var, bebekler iyi görünüyor serviks iyi ama yatış verdi doktorum. serum iğne hap fitil başladı 24 saat gözetim dedi. bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş. şu an kanamadan göremiyor olabiliriz ama kanama alanı da olabilir yarına görürüz dedi. bekliyorum şimdi 😞
Canim ben 2 gece kaldim. Serumlar, igneler, hap fitil baya toparladi beni. Ped takipi yaparlar sana da azalmissa cikarsin zaten. Ilk gun insan.olayin şokuyla kotu oluyor baya ama sonra kendini daha iyi hissedersin.

Kızlar kaç gündür sık sık giremiyorum kendi işime odaklanmaya çalışıyorum kafamı o tarafa yönlendirmem lazım çünkü tamamen beynimi kullanmak zorundayım 😁
Hepinizi merak ediyorum güzel yazışmaları özlüyorum. Beşikler kaç boy kaç gram haftası ne hepimiz yazalım takip edelim
Benim cuma günü gititğimde 17+4 bebek yaklaşık 18 cm ve 200 gr doktor. Bugün 18+3 ve dünden beri hep hissediyorum oynadığını artık öyle gezerken hissediyorum. Hatta dün eşim elini koydu vurduğu zaman o bile hissetti hemen gözleri doldu hissettim vurdu diye:)) 1/2 hafta sonra tamamen gösterir artık kendisini :)))

Simdi de kiza benzetiyorum :işsiz: Yani bir defa da cinsiyeti ne demedim. Keske soylemeselerdi. Onemsizken pimpirikli gebe moduma pimpirik kattilar 🤦
2. fotoda da beyaz bir cikinti var organi mi acaba orasi. oyle de erkege benziyor. 1. fotoda da kiza😀

Benim icin netti isim de esim henuz karar vermemisti. Doktorlarin bi oyle bi boyle demesini hic sevmiyorum. Demeseler daha iyi. Ustelik hic de sormam cinsiyetini...Kendileri hemen soyluyor :( seytan dio ki baska doktora da bi git 😈
Ay aynı bizim olay, bana da önce %60 kız dedi sonra %80 kız, son kontrol de erkek demesin mi.
Yani ben hâlâ bi emin değilim detaylı ultrasona kadar kendimi kaptırmak istemiyorum. Cinsiyet kesinlikle önemli değil benim için sağlıklı olsun

Benim turşu aşkımın hamilelikle ilgisi yokmuş kızlar🤣 Bu tarifi hanginiz paylaşmıştı hatırlamıyorum ama efsane güzel oldu. Tekrar o arkadaşıma teşekkür edip kocaman sarılıyorum🤣❤️

Eklentiler

• 72BE238C-904F-4DD0-A7CF-B91307F52067.webp
    72BE238C-904F-4DD0-A7CF-B91307F52067.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 74
Allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var, bebekler iyi görünüyor serviks iyi ama yatış verdi doktorum. serum iğne hap fitil başladı 24 saat gözetim dedi. bebeklerden birinin plasentası aşağı inmiş. şu an kanamadan göremiyor olabiliriz ama kanama alanı da olabilir yarına görürüz dedi. bekliyorum şimdi 😞
Çok geçmiş olsun canım. Bak bebekler de iyiymiş kendini çok üzüp stres yapma. Serum ve iğneler iyi gelicektir Allahın izniyle🤲🏻
Yatış yapması iyi olmuş sürekli kontrol altında olursun. Yarın güzel haberlerle gelirsin inşaAllah🤲🏻❤️

Siz de Bahçelievler Medipole gidiyordunuz değil mi? Muhabbet hanıma gitmiştik biz 14+5 de kız dedi kesin bize
Sefakoyde doktorum, doktoruma ulasamazsam Fatma hanima, Bahçelievler medipole:) Bahçelievlerdeki cihazlar daha kaliteli. Doktor da bu cihazla gorunuyor dedi zaten :) vallahi ne yapayim artik 3hafta sonra gel dedi doktorum, o zamana kadar sabredecegiz 🤭 kizdir bence ... Boyle karisiklik kizda oluyor 💕 anlasilmaziz biz tabiat olarak :D

Sefakoyde doktorum, doktoruma ulasamazsam Fatma hanima, Bahçelievler medipole:) Bahçelievlerdeki cihazlar daha kaliteli. Doktor da bu cihazla gorunuyor dedi zaten :) vallahi ne yapayim artik 3hafta sonra gel dedi doktorum, o zamana kadar sabredecegiz 🤭 kizdir bence ... Boyle karisiklik kizda oluyor 💕 anlasilmaziz biz tabiat olarak :KK70:
Kac haftalik suan, 15e kadar hala görmüyorsa bence de kızdır

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin yarın sorunsuz bir şekilde çıkarsınız inşallah 🤲

Merhaba canım

Komili hala var mı ben hicbir yerde görmedim ondan emin olamadım 🤦‍♀️ ben kızımda her marka kullandım sanirim

1.Molfixle başladım memnunum
2.Sleepy mor paketler vardı onlar pişik yaptı ama sanirim artık onlar yok sonrasında natural serisi cıktı onu kullandım memnun kaldım
3.Komili kullandim küçükken taşırdı sonrasında sıvı kaka dönemi bitince iyi geldi bana da memnun kaldım.
4.Goon ilk çıkmıştı hem cirtli hem külot bezini kullandı. Memnun kaldım güzeldi ikisi de ama benim kiz külot bezi giydirmeye izin vermediği için bıraktım külot bez isini 😂
5.Bim A101 ve Şok bezlerini kullandım hepsi pişik yaptı kullanıp memnun olanlar var ama ben kalmadım memnun
6.Baby&me de gayet güzeldi ama küçükken kullanmadım büyüktü sorun yaşamadım
7. Prima da kullandım tabi ki 😂😂😂 prima bana göre en iyi bez değil en iyi bez görüşümü en alta yazcam ama primanin iyi olduğu konular da var mesela pek taşırmıyor hemen doluyor bu ozellikleri guzeldi memnun kalmadim diyemem 😊👍
8.Huggies benim favori bezim ama artık türkiye piyasasında yok ben kızım için diye paketi vardı onu çok kullandım hiç taşırmadı pişik yapmadı günde 3 taneden fazla hiç değiştirmedik yani benim için en iyi bez Huggies kızım için paketidir ama maalesef artık yok kendisi 😑

Şuan ben sleepy ve molfix depoluyorum 3 tane çocuk olunca prematüre 1 ve 2 numara aldım bir de ıslak mendil yakalarsam goon uygun fiyatlı onu da kaçırmam 👍😂
Valla komili varmı bilmiyorum canım daha alıma başlamadım bende dogrusu çok görmedim😅bende çogunluk molfix kullanıcam gibi goon ve sleepy önern arkadaşlar var hiç kullanmadım ama denemekte fayda var😁🙂
Primada emiciligi evet güzeldir ama saglık bakımından deneyimleri iyi olmadı bizim için hele ki kız çocukta😬
Dene deneye dogruyu bulucaz inşallah😁

Kizlar bebeğimin tekmelerini azda olsa hissediyordum ama iki gündür hiç hissetmedim içime bir Kurt düştü sizler hergun hissediyormusunuz
Bu donemde her gün hissedilmez canim. Ben de son bir haftadir iki günde bir filan hissediyorum hafif hafif. Bazen böyle içimde takla atar gibi dönüyor bazen de minik pıt pıt lar şeklinde:) düzenli hissetmemiz için biraz daha zaman var, 24 haftalik olsunlar ancak ondan sonra sık sık hissedeceğiz

Back
X