• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım belki kullanan arkadaşlar vardır ☺️peki kendin folik asit alabiliyormusun yoksa doktor reçete mi etmesi gerekiyor benimkini yazmıyor ben parayla alıyorum eczaneden
Alıyorum canım sağlık ocağında yazdırıyorum ama kendim doktorum daha hiç folik asit yazmadı bana ben kendim yazdırdım kullandım ama şuan yazmadı sorduğumda ilaçlarda var dedi bende kararsız kaldım sana neden yazmıyor ki ismini bildiğin sürece sağlık ocağında yazmaları lazım

Alıyorum canım sağlık ocağında yazdırıyorum ama kendim doktorum daha hiç folik asit yazmadı bana ben kendim yazdırdım kullandım ama şuan yazmadı sorduğumda ilaçlarda var dedi bende kararsız kaldım sana neden yazmıyor ki ismini bildiğin sürece sağlık ocağında yazmaları lazım
Benimkini diyor bazı ilaçlar reçete gerekmiyor aynı parayı ödersin diye bende bittikçe eczaneden alıyorum onun için bence sen gene git yazdır iç yine de kafan rahat olsun

Benimkini diyor bazı ilaçlar reçete gerekmiyor aynı parayı ödersin diye bende bittikçe eczaneden alıyorum onun için bence sen gene git yazdır iç yine de kafan rahat olsun
Allah Allah benimki gene 3 kutu birden yazıyor ve inanki aynı para olmuyor fark mutlaka oluyor
Kafama göre de kullanmak istemiyorum ama herkesete kullan diyor görümcem hemşire özellikle ona sordum kullan dedi

Kızlar ya içimi bir korku kapladı yarın toplama var 😬bu opu işlemi ağrılı mı 😬 hsg çektirmiştim anestezi almadan ama o can yakıcı değildi çok
Korkma anestezi altında olucak hissetmeyeceksin sonrası ağrı kesici veriyorlar serumla sonrası sanki hafif hafif yumurtalıklarda batma hissi oluyor ama çok uzun sürmüyor yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah çok güzel kaliteli yumurtaların çıkar sonra da hepsi döllensin altın embriyon olsun inşallah 🤲❤️

Allah Allah benimki gene 3 kutu birden yazıyor ve inanki aynı para olmuyor fark mutlaka oluyor
Kafama göre de kullanmak istemiyorum ama herkesete kullan diyor görümcem hemşire özellikle ona sordum kullan dedi
Normalde gebelik öncesi muhakkak kullanılması gerekiyor senin daha önce kullandığın varsa yine ondan yazdır istersen

Korkma anestezi altında olucak hissetmeyeceksin sonrası ağrı kesici veriyorlar serumla sonrası sanki hafif hafif yumurtalılarda batma hissi oluyor ama çok uzun sürmüyor yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah çok güzel kaliteli yumurtaların çıkar sonra da hepsi döllensin altın embriyon olsun inşallah 🤲❤️
Oyyy inşallah dediğin gibi olur ya amın ❤️💕

Ne çıktı at bakayım 😁
altta olan test benim. Üstteki de gebe olma ihtimali sıfır olan birisi 😂
Durdukça dahada belirginleşmiş. İlk etapta dedim diğerinde çooooook çok ince hayalet çizgi var diye ama yok gibi
Daha doğrusu aşırı aşırı dikkatli bakmak gerekiyor.

Bakalım yarın kan vermeye gide bilirsem hava şartlarından dolayı öğreneceğiz gerçeği, en geç cumartesi 😅

Eklentiler

• IMG_4211.webp
    IMG_4211.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_4210.webp
    IMG_4210.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 22
Canım, cumartesiye kadar bekle, test günündeki olan beta değerin önemli.
Sen erken başladın kan vermeye.
Şöyle düşün daha tazecikken o bebiş ne kadar beta hormonu salgılaya bilir ki?
Doktorlar bu sebepten 12gün sonra artı gün aşırı tekrar yaptırın diyorlar.
Bundan sonra hızlı mı artar diosun

İnan ki sakın kendi degerinle yada hamileliğini başka kimseyle göz önüne getirip kafanda kurcalama moralini bozmaktan başka birşey geçmez eline önemli olan sağlıklı ilerlemesi tadını çıkart inşallah yakında anne olucaksın sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip kısmet etsin inşallah 🤲🥰
Ay amin kuzum benim hepimiz sağlıkla alalım inşAllah

Durdukça dahada belirginleşmiş. İlk etapta dedim diğerinde çooooook çok ince hayalet çizgi var diye ama yok gibi

Bakalım yarın kan vermeye gide bilirsem hava şartlarından dolayı öğreneceğiz gerçeği, en geç cumartesi 😅
Ay kuzum var valla ne olur yarın git ver

😁🤣 tövbe demek ki senin pozitif canım çünkü diğeri hiç çizgi yok senin baya belirgin hadi şimdiden hayırlı olsun 🤲🥹

Kızlar ya içimi bir korku kapladı yarın toplama var 😬bu opu işlemi ağrılı mı 😬 hsg çektirmiştim anestezi almadan ama o can yakıcı değildi çok
Hiç korkma canım. Anestezi veriyorlar zaten.
Sonrasında da ağrı kesici antibiyotik veriyorlar kullanman için ve OPU sonrası ağrın olursa, benim olmuştu fazla toplandığı için, seraumla da ağrı kesici veriyorlar zaten ☺️

Back
X