• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşAllah, bi an sabah tedirgin oldum sanki çizgiyi gördüm gibi olunca dedim hadi ilk yaptığım markada yanıltıcıysa diye ama..
Hayırlısı inşAllah 💕💕
Ben baya baktım onda hiç çizgi yok senin ki silik bile değil baya belirgin çıkmış inşallah güzel bir değerle öğreneceksin Allah’ın izniyle 🤲😍

altta olan test benim. Üstteki de gebe olma ihtimali sıfır olan birisi 😂
Durdukça dahada belirginleşmiş. İlk etapta dedim diğerinde çooooook çok ince hayalet çizgi var diye ama yok gibi
Daha doğrusu aşırı aşırı dikkatli bakmak gerekiyor.

Bakalım yarın kan vermeye gide bilirsem hava şartlarından dolayı öğreneceğiz gerçeği, en geç cumartesi 😅
Gebe olma ihtimali sıfır olan birisi eşin mi yoksa 😂😂
Hayırlı olsun kuzum bebiş bağırıyor gümbür gümbür anne ben burdayım diye 🩷

Ben baya baktım onda hiç çizgi yok senin ki silik bile değil baya belirgin çıkmış inşallah güzel bir değerle öğreneceksin Allah’ın izniyle 🤲😍
Daha yeni çektim fotoyu, sabah yapmıştım. Haliyle bekledikçe dahada belirginleşmiş.
İnşAllah dediğin gibi güzel bir değer ve sonrasında sağlıklı artışlar görüp sizlere bildiririm 💕

Salı akşamı iftara gittik bir arkadaşımıza, eşim de dönüşte ya biz de çağıralım onları. Bir çorba yaparsın bende pide yaptırırım tamam bitti gitti dedi. Ben bi tısladımmm 😂 Ben o kadar eziyet çekeyim, yüreğim ağzımda sonuç bekliyim sen bana misafir ağırlayalım de, aşkolsun aşkım yaa, valla kimse bana alınıp kırılmasın bu Ramazan kimseyi davet edemem dedim 😅 Ay bir de sinirlendim ki ben sinirleri alınmış kişi olarak ün salmışımdır 😅 Noldu bana ya içimden kaplan çıktı bir anda 😅
Canım kızmakta haklısın.Bu süreç maddi manevi zor bir süreç.Eşinin anlayışlı olması gerek.Yemek ve misafir çağırma yorucu ve stresli oluyor.Lütfen bu durumda bencil olup kendini düşün 🙏

Daha yeni çektim fotoyu, sabah yapmıştım. Haliyle bekledikçe dahada belirginleşmiş.
İnşAllah dediğin gibi güzel bir değer ve sonrasında sağlıklı artışlar görüp sizlere bildiririm 💕
Lütfen gidip kan ver nerdesin ben gelip alayım seni😀birazda senin damarları morartayım😀😀😀

Gebe olma ihtimali sıfır olan birisi eşin mi yoksa 😂😂
Hayırlı olsun kuzum bebiş bağırıyor gümbür gümbür anne ben burdayım diye 🩷
Eşim burda olsaydı ona yaptırırdım kesin 😂
Anneme yaptırdım hahahaha
Yazık kadın, sabah sanki hayalet çizgi görünce, dedik test yanıltıcı, ayyy acaba diğeride mi yalandı noldu hamile değilmisin yoksa dedi morali bozuldu

Salı akşamı iftara gittik bir arkadaşımıza, eşim de dönüşte ya biz de çağıralım onları. Bir çorba yaparsın bende pide yaptırırım tamam bitti gitti dedi. Ben bi tısladımmm 😂 Ben o kadar eziyet çekeyim, yüreğim ağzımda sonuç bekliyim sen bana misafir ağırlayalım de, aşkolsun aşkım yaa, valla kimse bana alınıp kırılmasın bu Ramazan kimseyi davet edemem dedim 😅 Ay bir de sinirlendim ki ben sinirleri alınmış kişi olarak ün salmışımdır 😅 Noldu bana ya içimden kaplan çıktı bir anda 😅
Sen yine kibar davranmışsın valla ben davetlerede gitmiorum😀😀gerçi canım istemediğinden sevdiğim biri çağırsın hemen giderim 😀😀

Hiç korkma canım. Anestezi veriyorlar zaten.
Sonrasında da ağrı kesici antibiyotik veriyorlar kullanman için ve OPU sonrası ağrın olursa, benim olmuştu fazla toplandığı için, seraumla da ağrı kesici veriyorlar zaten ☺️
İnşallah öyle olur ya canım benimde değer yüksek çok pko olunca çok oluyormuş serumlarla destekleniyorsa dayanırım artık 😀🥰

Bekleyecem yoksa damarım patlayacak artık ama benm değerlerim düşük
Yani sen kendini boşa stres ediyorsun değerin gayet güzel neden olumsuzu çağırıp duruyorsun ki ? Geç implantasyon denen bişey de var kendini başkasıyla kıyaslayıp durma ayyy sinir oldum popişine vururdum yanımda olsan 😀😀😀 olumluyu çağır düşük deyip durma 😂😘😘

Yani sen kendini boşa stres ediyorsun değerin gayet güzel neden olumsuzu çağırıp duruyorsun ki ? Geç implantasyon denen bişey de var kendini başkasıyla kıyaslayıp durma ayyy sinir oldum popişine vururdum yanımda olsan 😀😀😀 olumluyu çağır düşük deyip durma 😂😘😘
Aslında evde kilitlemek lazım bebek 6 haftalık olana kadar 😝🥲

Back
X