• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aramiza hosgeldin canım, ilk sayfadaki listemize sizi de ekleyelim mi?
Teşekkür ederim🌷 Yaş 31,Sat 5 Haziran,İstanbuldayım, ilk çocuğum,cinsiyet kız daha isim net değil☺️ 63 kilo ile hamile kaldım şu an 64,5 kiloyum. Sanırım bu kadardı yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😃

Arkadaşlar hangi marka bez alacağınıza karar verdiniz mi.
Oğlumda prima premium care kullandım hep ama fiyatlar uçmuş durumda.
Sleepy baktım aklıma en çok uyan o gibi ama ince yapılı ve dışına taşıyor diyen var.
Şuan küçük bebeği olan arkadaşlar hangi bezden memnunsunuz ?
Ben sleepy kullandim gercekten heleki yeni.dogan doneminde çok tasiyordu ama hicte sleepy den de vazgecememistim😁Sonra Baby me kullandim ebebegin bezi hosuma gitmisti. Sanirim 2 sinden birini kullanacagim.

Kızlar günaydın aşırı saçma bir şey sorcam🤦‍♀️ Eşim sabah şaka amaçlı karnımı sıktı bebeğe bir şey olmus mudur ben kafaya taktım bunu. Kendisi orası yağ dokusu bir şey olma ihtimali yok diyor ama ne saçma bir hareket ya bu😂 çıldırcam sabahtan beri düşün düşün

Ayy sabah sabah ateşli bir çocukla uyandım çok keyifsizdim ama bu mesaj beni çok güldürdü 🙈 sen aynı bensin şuan ben de eşime çok kızıyordum ama üçüz gebe olup da beni her 2 haftada birdetayli ultrasona sorunlarından beri kizamiyorum çünkü bastirmalarından karnım morarıyor ama bir şey olmuyormuş 🙈😂 bence çocuk poposunu dönüp babasına bende doğunca hep senin kucağında ağlamazsam demistir 😂😂😂😂

Sleepy baktım aklıma en çok uyan o gibi ama ince yapılı ve dışına taşıyor diyen var.

Vallahi üçüz gebelerin olduğu bir gruptayim doğum yapan anneler sleepy ve molfix kullanıyor genelde sleepy yeşil paketi güzelmiş sarı paket pişik yapıyormuş, molfix de mavi paketleri var ya prima gibi aynı dedi bir tanesi ilk prima almış ama yetişemeyince 3 bebeğe sonra molfix maviyi kullanıyormuş çok memnunmuş 🌸 yakın zamanlı tecrübeler bunlar 👍🥰

Teşekkür ederim🌷 Yaş 31,Sat 5 Haziran,İstanbuldayım, ilk çocuğum,cinsiyet kız daha isim net değil☺️ 63 kilo ile hamile kaldım şu an 64,5 kiloyum. Sanırım bu kadardı yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😃

Hoşgeldin canım 🌸🥰 Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🌸🌸🌸

Ayy sabah sabah ateşli bir çocukla uyandım çok keyifsizdim ama bu mesaj beni çok güldürdü 🙈 sen aynı bensin şuan ben de eşime çok kızıyordum ama üçüz gebe olup da beni her 2 haftada birdetayli ultrasona sorunlarından beri kizamiyorum çünkü bastirmalarından karnım morarıyor ama bir şey olmuyormuş 🙈😂 bence çocuk poposunu dönüp babasına bende doğunca hep senin kucağında ağlamazsam demistir 😂😂😂😂

Vallahi üçüz gebelerin olduğu bir gruptayim doğum yapan anneler sleepy ve molfix kullanıyor genelde sleepy yeşil paketi güzelmiş sarı paket pişik yapıyormuş, molfix de mavi paketleri var ya prima gibi aynı dedi bir tanesi ilk prima almış ama yetişemeyince 3 bebeğe sonra molfix maviyi kullanıyormuş çok memnunmuş 🌸 yakın zamanlı tecrübeler bunlar 👍🥰

Hoşgeldin canım 🌸🥰 Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🌸🌸🌸
Ayy canım geçmiş olsun seni güldürdüğüme sevindim 😂😂 ben de rahatladım buraya yazınca iyi ki yazmısım 😂

Kızlar merhaba herkese konuşmalara katilamasam da okuyorum hepsini 😁 listeye ekleyeceğim arkadaşlar var, kenarda tutuyorum ilk müsait vakitte ekleyeceğim.
Bir süredir konserve ve kızın kışlık meyvesulari salçası vs ile ilgileniyorum bir yandan da buzluğa pratik şeyler koymaya çalışıyorum. Günüm çok yoğun geçiyor. Akşam gece kızda nefes alamama sorunu başladı bu sabahta öksürük başlayınca doğru doktora gittik kanda yüksek enfeksiyon çıktı.antibiyotikler ilaçlar ve elimde nebulizatorle geziyorum şuan. Burunlar tıkalı gözler kırmızı öksüren 2 yaş bebeğinin hem 2 yaş sendorum hem üstüne hastalığa bağlı nazliligiyla şuan pilim bitmiş durumdayım. Eşimi günün son ilacı ventil karışımını yapip kızın başına koydum bende konuşmaları okudum.
Son 1 haftadır ev taşımayla ilgili yüksek stres ve kaygiya girince benim açık olan iştah komple kapandı ve yaklaşık 3 gündür sabah kahvaltısı dışında içim hiçbir şey istemiyor. Kusma bulantı yok ama sürekli tokum. Öğle yarım meyve yersem yerim zorla yoksa onu da aramıyorum.aksam yemeği olmasa hiç aramam yani o derece. Kan ilacı vitamin vs içmek hiç aklıma gelmiyor resmen. Sabah kalkınca aaaa ben dün ilaçlarımı içmeyi unuttum modundayim bugün unutmayayım diyorum sonra bakıyorum yine unutmusum....
Kısa ve öz olarak bizde durumlar bu...
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir.iştah durumumda kendi kendine nazar ettin inşallah o da bir an önce düzelir

Kızlar bende cinsiyet tahmini alabilir miyim doktor 17 .haftada çağırdı
6EA51680-3401-4E11-8C9A-0EF72961EA8F.webp

Benim etmiyor şükür canım
Benim yogun bir kanama olmustu yaklasik 3 hafta once. Sonra 10 gun once kontrole gitmistim kanama alani halen gozukuyor demisti. Bir ara kesilmisti lekelenmem. Simdi 4 gundur baya kahverengi ya da daha koyu lekelenmem var. Hayirlisyla bir gecseydi. Bir islaklik.hissetsem korkuyorum. Kahverengiden korkama kirmizi olmadikca demisti ama insan bilmiyor ki

Benim yogun bir kanama olmustu yaklasik 3 hafta once. Sonra 10 gun once kontrole gitmistim kanama alani halen gozukuyor demisti. Bir ara kesilmisti lekelenmem. Simdi 4 gundur baya kahverengi ya da daha koyu lekelenmem var. Hayirlisyla bir gecseydi. Bir islaklik.hissetsem korkuyorum. Kahverengiden korkama kirmizi olmadikca demisti ama insan bilmiyor ki
Benimde 9.haftada olmustu lavobaya gidince bi anda kahverengi leke görünce şimdi her tualete girdiğim de gene gelmis olacak korkusu da hiç gitmiyo ya geldiyse diye

Ben de goon ve sleepy arasındayım. İkisinden birini alacağım ama sadece 1 paket. Doğunca deneyip pişik vs yapıp yapmadığına göre kullanmaya devam edeceğim

Progestan alıyor musun? Bende kanama alanı gözükmüyor bir kere kahverengi damla geldi progestan kullandım gelmedi bir daha

Ben de goon ve sleepy arasındayım. İkisinden birini alacağım ama sadece 1 paket. Doğunca deneyip pişik vs yapıp yapmadığına göre kullanmaya devam edeceğim
Sleepy cok ovuyorlar ama benim önceki tecrübelerim iyi değildi. Yine de deneyeceğim belki bu bebisin poposu sever :) bir de molfix denemeyi düşünüyorum. Ben de birer paket alıp duruma göre ilerleyecegim

Ben prima kullanıyorum şuan 15 aylık oğlum var . Ama Türkiye de çok pahalı dediğiniz gibi Türkiye de olduğum zamanlarda bu yaz 3 ay boyunca sleepy kullandım hiç bir sızdırma pişik vs. olmadı çok memnun kaldım . Sleepy tavsiye edebilirim kendi adıma

Progestan alıyor musun? Bende kanama alanı gözükmüyor bir kere kahverengi damla geldi progestan kullandım gelmedi bir daha
Progestan aliyorum. Hafta da bir de iğne vuruyorlar.Hic bir.sikintim yoktu ev tasima vs isi vardi asiri yoruldum o aksam aniden kanamam oldu. Rabbim her seyin hayirlisini versin. Hakkimizda hayirlisi.

Back
X