2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları ne kadar bilginiz var mı?

Kızlar kilo alma durumları ne durumda

Herkese merhaba :) dün kontrolüm vardı sağolsun kızımın sadece sırtını görebildik her şey yolunda çok şükür 17 cm 200 gr perinatoloji randevusunu 22 ekime aldık fiyat 900 dediler. Tekirdağ Çerkezköy'deyim. Toplamda 3 kilo almışım kilo işi bende hızlı gidiyor galiba. doktor bir şey demedi ama bakalım bundan sonraki aylar önemli. Bir D vitamini ve kan ilacı verdi. Hep güzel haberler alalım yavrularımızla ilgili inşallah

Son düzenleme:
1 kilo iyi bence ya Bu arada tek Aksarayda olan sendin seninle konuşmak istemiştim hangi doktora gidiyosun diye nasip olmadı

Bende Bursa’da yaşıyordum evlendim aksaraya geldim malum küçük şehir olunca pek rastlanılmıyor mayada nevres Şahin’e gidiyorum
Aaa ne güzel ben de Aksaraylıyım ama İstanbul 'da yaşıyorum. Teyzem maya da doğum yapmıştı yıllar önce

Çok teşekkür ederim bazen değişir mi acaba cinsiyet diyorum he he cumayı bekliyoruz inşallah temiz gelir sonuç önemli olan o

İkili testim geçen hafta temiz gelmişti
Bana da doktorum 11 ve 13 te kız yüksek ihtimalle demişti ama insan emin olamıyor ta ki cinsel organını gözlerinle görene kadar Senin beklemene gerek kalmayacak kesin belli olur cuma günü Sonuçların da temiz geleceğine inanıyorum

Ayy hadi insallah bu sefer de öyle olur canım benim
inşallah canım benim hem normal doğumu da kolaylaştırıyor çok kilo almamak
anladım canım doktor doktor değişiyor demek ki teşekkür ederim.
Merhaba İstanbul 1500 dediler bana, aradığım yer
heryerde fiyatlar farklı canım 700 tl ile 1500 tl arasında fiyatlar duydum bakalım.

Evet inşllah teşekkür ederim

Kızlar benim akşamları sırt ağrım oluyor karnım çok büyüdü ondan olabilir mi yaşayan var mi?
Canım karnın çıktıkça vücudunun ağırlık merkezi değişiyormuş. O yüzden sırt ağrıları, bel ağrıları ve hatta yürürken vs dengesizlik yaşamak normalmiş. Bunu dün izlediğim bir videoda duydum

Sirt agrisi cok zor.Allah yardimcin olsun. Benim Artik hamilelik baya ilerlemisti son aylarda olmustu. Doktorum vucut kendini doguma haziyor demisti.

Ben çok yürüdüğümde ve ayakta kaldığımda, iş yaptığımda oluyor günlerdir yoğunum belim kopacak sanki

Normal demek ki canımlar biraz yürüyüş falan yapsam iyi olur insallah en kısa zamanda baslıcam o zaman biraz daha azalır herhalde

Aaa ne güzel ben de Aksaraylıyım ama İstanbul 'da yaşıyorum. Teyzem maya da doğum yapmıştı yıllar önce
Yaa ne güzel çok sevindim Diyodum Aksaraylı yok galiba grupta Benim teyzem arkadaşlarımda maya da doğum yaptı burda kalsam bende orda devam ederdim

gidiyor di mi o kilolar ya gitmesi tek temennim gitmeli çünkü
Oyle hizli gidiyor ki anlatamamOglumda 57 ile hamile kaldim 68 ile kapanis oldu. Normalde cok kolay kilo alan biri degilim. Ilk zamanlarin yorgunlugu, emzirme derken tum kilolarim hemen gitti. Zaten hastaneden ciktim 3. gundu 8 kilo gitmisti. 1 hafta icinde de karnim dumduz oldu. Sonra emzirmekten falan eski kilomun da asagisina dusmustum hatta annemler falan bana baya uzuluyorlardi 2 yasini 3 ay gecmsiti emzirmeye kestimde anca eski.kiloma geri dondum.

İlk 3 ay 1-3 kilo arası almak normalmiş. ikinci 3 ay ayda 1er kilo, son 3 ay da ayda 2şer kiloya kadar normalmiş. yani ortalama 10-12 kilo almak normal gibi

Böyle güzel şeyler yazın işte moral motivasyon olsun inşallah su gibi gider bizim kilolar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…